Atatürk'e atılan iftiralar hakkında ne düşünüyorsunuz bazısı diyor Atatürk masondur bazısı diyor içki içen ateist sapık birisi sizce Atatürk'ü nasıl bilirsiniz ve Atatürk'e atılan iftiralar hakkında ne düşünüyorsunuz Bazı dindar daha doğrusu muhafazakar kesim Özellikle Kadir Mısıroğlu Atatürk hakkında kötü konuşuyor ve bazı kesim de ağza alınmayacak küfürler söylüyorlar sizce Atatürk dinsiz birisi miydi yoksa bize dinsiz gibi gösterilmeye mi çalışılıyor Aynı her siyah sakallının terörist gibi gösterilmesi gibi buna benzer bişey ne düşünürsünüz bu konuda?
Atatürk'e atılan iftiralar hakkında ne düşünüyorsunuz Atatürk sizce mason muydu?
Herşeyi anlıyorumda Muhafazakarların KizlarSoruyor Sitesinde ne işi var amk? Neyse Atatürk Mason değildir. Ama olsa dahi Masonluk kötü birşey değildir. Masonluk Dünyada eşitliğin sağlandığı Monarşilerin yıkıldığı bir Düzeni savunur. Mason Padişahlar ve Mason Sanatçılar mevcuttur.5. Murad Masondur Mesela Belgelidir hatta. Atatürk'ün Mason olduğunu düşünenlerdenim ama elle tutulur bir kanıt yok. Onun için değil. Atatürk Türkiyede ve Dünyada adından epey söz ettirmiş bir Lider Hakkında binlerce kitap yazıldı ve en çok kitap yazılan insanlar listesinde ilk 100e girdi. Yani Dünyanın en değerli 100 insanı arasında diyebiliriz. Artı olarak Türkiyede yıllarca Kemalist grup tarafından Atatürk Kahraman düşüncesi empotize edildi. Evet Atatürk bir Kahramandı ama Kemalistler Atatürk'ü bir Din Merkezi haline getirdiler. Siyasi görüşlerine ters düştüğü için Muhazakarlarda olur olmadık asılsız yazılara kendilerini inandırdılar. Adnan Menderes gibi bir Sağcının çıkardığı Atatürk'ü Koruma Kanununun Atatürk'ün açıkları varmışta onları koruyormuş gibi lanse ettiler. Atatürk bana göre Dünyadaki En büyük Devrimcidir. Bir Toplumu yeniden inşa etmiştir Modernleştirmiş ve Ulusallaştırmıştır. Bazı Densizler sırf Siyasi Görüşleri ters düştü diye iftiralara sarılıp yalanlar atıyorlar.
atatürke dinsiz demek iftira olmaz aksini iltifat olur ama müslüman derlerse bu iftira olur atatürk mason değildir evet mason locasına gitmiştir kayıtlıdır fakat tanrı tanımazlık yani dinsiz inançsız olduğundan loca dışı kalmıştır yükseltilmemiş kısacası masonluktan atılmıştır hem bu da bir iftira değildir çünkü mason olması onu yüceltmez aşağılamaz çünkü herkez masun olabilir öneli olan yüksek dereceli mason olmaktır bir müslümanın dahi 18. dereceye kadar mason olmasında bir sakınca yoktur kadir mısıroğlu hayatını tarihe bu işlere vermiş birisi belgesi olmadan bir ideada bulunmaz hem atatürkü anlamak için başkalarının söylediklerine bakmaya gerek yok yaptıkları ilkeleri ortadadır benim için dinsiz lmasının da hiç bir sakıncası yok buna saygı duyarım ama atatürk dinsizlıkle kalmamış gelmiş geçmiş en büyük din düşmanlarından biridir ben bu nedenle sevmiyorum ve bir müslümanın onu sevme gibi bir lüksüde olamaz seviyorsa müslüman değildir
@İtsMeLove senin dilberin kendini tezil eder kadir mısıroğlunun yayınladığı belgelerden bu güne kadar bir tane dahı yalanlana bilmişi yok 84 yaşında olmasına rağmen kemalizmin korkulu ruyası olmaya devam ediyor
Ahahahahah İlber Ortaylı'yı bir Seyretmeni Tavsiye Ederim Cahil AKP li Kadir misiroglu İsraillileri İngiliz'leri Ermenileri savunuyor 😂😂 Bunu Ne Rezil Ettiler Ama İzlemen Lazim 😂😂
@İtsMeLove Kadir misiroglu İsraillileri İngiliz'leri Ermenileri savunuyor ha bunla ilgili bir delil getir görelim sen karıştırdın kızım sen senin dilberin resmi tarihi anlatır kadir mısıroğlu ise gerçek tarihi aralarındaki fark buradan başlar birde bu adam müslüman hatırlatayım yani hem müslümanım hem laikim diyen adı müslüman tadı kafir olanlardan değil
@İtsMeLove anlaşıldı sen kadir mısıroğlunu hiç tanımıyorsan sana bu adam böyle demişler sen de öyle kabül etmişsin eğer kadir mısıroğlu kim diye bir gün merek edersen bir kitabını al oku kim olduğunu anlayacaksın video diyorsun o videoyu bana bir bulabilirsmisin desem ne diyeceksin merak ediyorum
@İtsMeLove aha aha gördunmü tarıh bilen kızımızı nutukda okumuş sen nutuk okumamışsın buna eminim ama şunu bil benim okuduğum tarih devlet eliyle yazılmış tarih değil halkın yazdığı tarihtir senin bildiğin tarih ise devlet zoruyla öğrenilmiş tarih ben müslümanim dinim islam seninle farklı farklı düşünmeseydim kahrolurdum daha iddeana bir delil dahi sunamadın ben üstadın videosunu izleme gereği duymam görüşünü ilkesini inancını biliyorum ben onadan eminim de sen attığın bu iftiralar için ne yaparsın bilemem
işsiz güçsüz cahil ve bir o kadar da zavallı insanlar yaptıklar bunlari. zavallı olmaları büyük bir çoğunluğun okumuyor olması, okuyanların tek taraflı safsatalar okuyor olması, kulaktan dolma bilgilerle kültürlü geçinip tarihten bihaber olmaları ve en önemlisiyse gözlerinin önüne çektikleri nefret perdesini kaldırıp olaya objektif bakamayacak olmalarından ileri geliyor. bu vatanın evladıysan ve hala bu vatanda dinini özgürce yaşayabiliyorsan sevmeyebilirsin eyvallah fakat 4s kuralı kapsamında saygı duymak zorundasın arkadaş. hem de sadece bu sebepten değil, onu lider benimseyip ona gönül vererek bu topraklar uğruna savaşan tüm atalarımız, şehitlerimiz gazilerimiz için saygı duymalısın. aksi taktirde en büyük saygısızlığı onlara yapmış olursun neymiş, gizli dinsizmiş, halktan tepki çekmemek için saklamış. peki, 1926 yılında kurulan suudi krallığı ülkedeki mezarları tek tek yıkma kararı alırken atatürk ne yaptı? sıra hz. muhammed kabrine, mescidi nebevi'ye geldiğinde? krallığa çekilen telgraf şudur: ''eğer bir tek taşına bile dokunursanız ordumu aşağı gönderirim.'' (bunu yakın zamanda dile getirenlerden birinin eski akp milletvekili prof. nevzat yalçıntaş olduğunu belirtelim.)
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ataturk tam bir din dusmani bizim milletimizin bu durumda olmasi onun yuzundendir bu durum derken yani kimligimizde dini islam yaziyo ama hic musluman gibi yasamiyoruz bunun sebebi ataturk bir ornek vereyim mesela bize yeni bir alfabe verdi biz de hos ne guzel diyoruz ama aslinda degil eskiden arap harfleri gecerliydi dimi simdi biz bu alfabe yerine yine arapca konusmus olsaydik kurani en iyi sekilde okuyup anlayip ona gore yasardik şu an tek sorunumuz kurani iyi okuyup anlayamamiz bu yuzden ortaya sacma sapan tipler cikiyo basi kapali alti daracik kot ustune bir badi bu nedir ya dalga geciliyi resmen
@amedeus39 canim benim bir suru kurani kerimi yorumlayan dinci var dimi hepsi ayri ayri kendine gore farkli farkli yorumlar cikarmis biz hangisine guvenecegiz kendimiz okuyup anlamak varken?
Sonunda aklı başında bir insan çıktı. İnsanlar kendilerini salak yerine koymaktan hoşlanıyor, bunlara ne anlatsan boş. Kafalarında bir ata sevdası gidiyorlar. :)
kaldı ki Arapca ana dilin olsa bile bazı ayetleri anlayamazsın şöyle ki
Ali İmran 7: "Sana Kitab'ı indiren O'dur. Onun (Kur'an'ın) bazı âyetleri muhkemdir ki, bunlar Kitab'ın esasıdır. Diğerleri de müteşâbihtir. Kalplerinde eğrilik olanlar, fitne çıkarmak ve onu tevil etmek için ondaki müteşâbih âyetlerin peşine düşerler. Halbuki Onun tevilini ancak Allah bilir. İlimde yüksek pâyeye erişenler ise: Ona inandık; hepsi Rabbimiz tarafındandır, derler. (Bu inceliği) ancak aklıselim sahipleri düşünüp anlar."
yani seni ilgilendirenler muhkem ayetlerdir ki, bunlar kitabın esasıdır. ve anlam kayması olmadan herdile çevrilebilir. nokta
@_Ellanie yazılanlar yukarıda, ama üslubundan tahmin ettiğim kadarıyla pek bir şey değişmeyecek, ne kadar çok şey bildiğini göstermeye can atar bir halin var, derdim kimseyle tartışmak değil varsa ekleyeceğin ekle, gerekirse cevap veririz. Tartışarak birilerinin fikri değişecek olsa tv de ki tartışmalar birşeye yarardı.
@amedeus39 Tartışa tartışa doğrulara ulaşırız. Tabi bu hakaretli bir tartışma değil, edeplice ve bilinçlice. Yukarıda ki yazdıklarını okudum. Sonuç olarak, sen İslam'ı arka plana alarak bakıyorsun olaylara. Buda benim bakış açıma ters. Her neyse, verdiğin örnekten anladık, bakış açını. İyi akşamlar.
orası öyle ama en azından diğer milletlerin diline bağlı değiliz mesela Afrika ülkeleri Afrika ülkelerinin çoğunda Nijer Nijerya gibi ülkelerde Fransızca İngilizce gibi diller konuşuluyor yani bizim gibi kendine has bir dilleri yok başka miilet lerin diliyle konuşuyorlar kendi dili varken niye o dili konuşuyorlar demek ki bağımsız değil bizim gibi eğer bizde araplar gibi arapça konuşsaydık bizde Afrika gibi olacaktık kendi dilimizi değil başkasının dilini konuşacaktık ya da Amerika gibi İngilizce konuşacaktık Çünkü Amerika güçlü bir devlet fakat dil bakımından güçlü değil İngiltere'nin dilini kullanıyor aynı Afrika gibi
Ee nolmus amerika ingilizce konusuyo diye ingilizler ingilizce konusuyoda noluyo cok lazim sanki simdi turkce konusuyoruzda noluyo memleketin haline bak sacma bos isler bunlar
niye boş olsun sonuçta kendimize ait bir dilimiz var aynı Bosna Hersek gibi Gürcistan gibi başka milletlerin dilini kullanmıyoruz çok şükür ha ille ben Arapça'yi istiyorum o olsun diyorsan sen bilirsin ama bizim kendimize ait dilimiz var hatta bizim değil bazı milletlerin bile kendine has dilleri var ama ordaki müslümanlar Kur'an'ı biliyorlar ve öğrenmeye çalışıyorlar Mesela Ermenistan Ermenistan'ın kendine has dili var ama ordaki müslümanlar kendi kitabını yani Kur'an'ı anlamaya çalışıyorlar kendi hallerince ya da İngiltere kendine has dili var ama onlar bizden daha dindarlar Kur'an'ı bizden daha iyi biliyorlar arapça bilmeseler de kendi hallerince öğreniyorlar
Aptal. Senin dilin zaten Türkçeydi Arapça değil. Değişen tek şey bilme ve Türkçeye uyan Latin Alfabesi. Her şeye dibi gözle bakan, o aptal beyinleriniz bu ülkenin en büyük düşmanıdır.
MAson değildi. Kadir Mısıroğlu'da ciddiye alınacak bir tarihçi değildir, tarih sahnesinde bir soytarı olarak görüyorum kendisini. Kitabı bile yazılmıştır, o dönemdeki belgeler ile birlikte. Şimdi Türkiyede BB ve CB kim olursa locadan temsilciler gider masonluk teklifi ederler. Atatürk'e de gitmişlerdir. Atatürk "nezaket" gereği konuşma taleplerini kabul etmiştir. Görüşme kısa sürmüştür çünkü kendisi kimin ne için geldiğini bilmektedir. taleplerini kısaca anlatmalarını istemiştir ve "Türkiye Cumhuriyet'i nasıl bağımsız bir devlet ise, Bu devletin Cumhurbaşkanı da bağımsızdır" diyerek red etmiştir. (yanlış hatırlamıyorsam) Ve bu loncaların faaliyetlerini takip etmesi için birilerinin ayarlanmasını istemiştir. Kısa bir süre sonra faaliyet raporları doğrultusunda loncalar kapatılmıştır. İngiltere tekrar açmak istemesine rağmen başaramamıştır. Başka isimler altında açılmıştır fakat kısa sürede anlaşılıp kapattırılmıştır tekrardan. Kendisi bu mason faaliyetlerine tamamen karşı çıkan birisidir. İstanbul Loncası'nın asıl amacı devlette yüksek mevkide olan insanları kendi saflarına çekmek ve kullanmaktaydı. Ama Atatürk'ün ölümüne kadar hiç bir faaliyet göstermemişlerdir. Sonra gelenler hakkında bir bilgim yoktur.
Tebrikler sonunda biri cikip mantikli ve guzel bir sekilde aciklamis hangi mason bu ulkeyi zaten mason olan ulkelerin elinden kurtarir di? Tesekkur ediyorum aciklamaniz icin :)
@EniyiYorumcu Ustad dedigin insan belgeli bir akil hastasi akil hastanesinden raporu var tarihci degil sarlatanin biri baska birsey soylememe de gerek yok zaten :)
@swetty2 Adam kaynak gösteriyor sonuçta denilenler ve iddialar önemli. Bunla ilgili bir sohbeti de var. Donemin koşulları gereği almak zorunda kalmış. Adam iddialarını kanıtlarla destekliyor sonuçta karakteri beni bağlamaz. Zaten zekilere deli derler. Benim görüşüm bu yonde
Teşekkürler @swetty2 . Kadire üstad nasıl diyorsunuz anlamıyorum. Gerçi bende akit gazetesi gibi sallamasyon belgeler yazar imza atatürk der sürerim. piyasaya. kadir de boyle birisi @EniyiYorumcu daha yaşınız gencecik, gidin kitap okuyun. Körü körüne inanmayın.
Akıl yaşta değil baştadır dost Fatih İstanbul'u fethederken 21 yaşında idi. İlmin yaşı olmaz. Okumayı severim ben. Gene de kibar davranıp terslemedin teşekkürler :)
Terslemek yanlıştır. İnsaniz sonuçta. Tarihte bazen istemedigimiz kabullenemedigimiz olaylar olur. O zamanin şartları. İyice araştırmak gerekiyor iste. Ama genelde baz olarak İlber hocayı alırım.
Yasimin 18 olduğuna bakma benden buyuklerle tarihi sohbetler yaparım. Ben objektiflikten yanayım. İnsan gibi konuşmak varken kabalaşmamak gerek "] Nazik olmak lazım.
katılıyorum. yaşını küçümsemedim, sadece daha 18 yaşındasın, önünde çok zaman var. Vaktin boldur. Gülenin kitaplarından türkeşin kitaplarına kadar okumuşluğum var. Aile de kitap okumak mecburi bir şeydi. Haftada en az 400 sayfa okuturdu annem.
sebepsiz islamdan, muslumanlardan ve osmanlidan nefret eden hatta igrenc sekilde adice kufur eden topluma sebepsiz nefret nasil haksa banada sebepsiz kemalden nefret etme hakkinin oldugunu dusunuyorum
iftira gibi gozukenlerin onun yaninda gerceklik payi olmasi muhtemel... o bu ulkeye gelmis en tehlikeli insandir
bu ulkenin gelecegine gelisimine ciddi zararlari olmus biri
kimse kimseye hic bir konuda saygi duymak zorunda degil.
ozellikle inancki bu cok onemli bir konu. kemalci zihniyet icin musluman olmak bu ulkede cok zor. osmanliyi sevmek cok zor. sevdigin zaman seni terorist iside bile benzetirler.
her turlu hakareti ederler agir sekilde sadece ve sadece kemali sevmiyorum demenede ayni sekilde agir hakaret ederler... ama osmanliyi kimse sevmek zorunda degil deriz biz.
her zamanda savunduklari komiklik vardir ozgur bir ulke istiyoruz. halbuki ozgurluklerini kimse kisitlamaz kimse giyimlerine inanclarina karismaz.
onlarin karistiklari yadirgadiklari gibi.
neyse kemalci olmak zaten insanlara iftira etmek onlari kucumsemek onlarin inanclarina dusuncelerine saygi duymamayi gerektirir
kemale yapilan iftira olsa ne olmasa ne. her turlu zararli bir insan. turkiyenin gelecegini zehirlemis
O dönemlerde yaşayan bütün dikta yönetimlerin başında masonlar vardır buna hitler de dahildir. Masonların oyununu kimse çözemez dersinki hitler madem mason neden yahudileri katletti. Ama çark öyle bir güzel ayarlanmışki aralarındaki kırma yahudileri almanlara katlettirip daha sonra alman hükümetinden yüklü miktarda soykırım tazminatı alıp ülke kurarlar.
Atatürk dönemini düşünecek olursak. Türkiye de hiçbir akrabası kardeşi yakını yok. Dünya topraklarında bile soy ağacı görünmüyor. Hep manevi açıdan yakınları var.
Onu okutup yetiştiren bütün kişiler özel eğitimci çıkıyor ve kökü mason çıkıyor.
Atatürkün bütün resimlerinde masonların 1. dereceden nizam vaziyeti duruşu vardır bu bütün resimlerde sabittir bunu herkes görüyor.
Bütün savaşlar hep atatürk döneminde yapılıyor resmen türk soykırımı savaş adı altında yapılarak 15 liklerin cepheye gönderildiğini biliniyor.
Savaşları kazandığımız halde anlaşmada kaybettirilmiş gibi yaptırımlarla karşılaşıyoruz ve kabul edip toprak kaybı oluyor ve bu topraklar ne kadar tesadüftürki ingiliz petrol şirketlerince o dönemden itibaren sömürülüyor.
Ülkenin hiçbir kaynağını kullandırtmayan lozan gibi bir antlaşma imzalanıyor ve birçok gizli maddeler yer alıyor.
Alfabe değiştirilerek eğitim seviyesi 0 a çekilerek yeniden başlanılıyor.
Cephede karın üstünde yattı olarak gösterilen resimleri sahte çıkıyor.
Ama bizim insanımız bunları afiyetle yiyor kahraman diyor.
Yukarıda yazdıklarım normal lisede okuduğumuz tarih kitaplarındada mevcut ama bunu okuyup anlamamaya direnen tek millet olduğumuz kesin.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
1- okuduğu ilkokulda (şimon zwi mektebi) sadece yahudilerin okuyabildiğini biliyormusunuz?
2- soyu bellisizdir.. dedesi nenesi amcası dayısı teyzesi veya kuzenleri NEDEN yoktur?
3- kimliğinde mustafa yazmaz.. kAmal atatürk yazar.. mustafa ismini neden red etmiştir.. kemal yerine NEDEN kAmal yazdırmıştır?
4- cenazesi NEDEN yahudi masonik nizam töreni yapılmıştır?
5- anıtkabiri yapan mimar NEDEN yahudidir?
6- anıtkabir NEDEN mason tapınaklarına benzetilmiştir?
7- israilde neden büstü bulunur ve büstün altında NE yazar? israile anıtın hangi gerekçe ile dikildi?
8- son meclis konuşmasında kur'anı kerim için NEDEN gökten indiği sanılan kitap demiştir?
9- peygamber efendimiz için NEDEN arap uşağı diyerek hakaret etmiştir?
10- ingiltereye NEDEN sizin valiniz olmaya hazırım diye mektup yazmıştır?
11- NEDEN hilafeti kaldırarak ingilterenin lozanı kabul etmesini sağlamıştır?
12- pakistandan kurtuluş savaşı için gelen 500.000 liranın 180.000 lirasını savaş için 320.000 lirası ile işbankasını kurarak partisi chp'yi bu bankaya NEDEN ortak etmiştir?
13- 1923 den 1938 e kadar edinmiş olduğu ve saymakla bitmeyen malvarlığını NASIL kazanmıştır?
14- trabzon milletvekili şükrü beyi adamı topal osmana NEDEN öldürtmüştür?
15- istiklal mahkemelerini kurarak 500.000'e yakın insanı NEDEN asmıştır?
16- çanakkale savaşında bütün askeri şehit düşen 57. alayda bir tek kendisi NASIL yara almadan kurtulmuştur?
17- NEDEN harf inkilabı yaparak bir milleti cahil bırakmıştır?
18- 1933 e kadar üniversitelerden temizlenen osmanlı müderrislerin yerine, sadece İstanbul üniversitesine NEDEN yahudi 22 profesör ve yahudi 90 asistan yerleştirmiştir?
19- NEDEN halk aç iken tekel bira fabrikası kurdu ve fuhuşu genelev olarak resmileştirdi?
20- NEDEN kur'anı kerimi toplattırıp ezanı türkçeleştirdi.. NEDEN camileri satıp ve ahıra çevirdi?
şu ana kadar 1923'ten bu yana Atatürk hakkında tek bir söz etmedi kimse küfür etmedi Taki 2015'e kadar yıllarca ses çıkarmadık şimdi mi aklımıza geldi Atatürk'ü Yahudileştirmek 2015 yılından önce kimse Atatürk hakkında kimse kötü yorumda bulunmuyordu ve herkes onu iyi bilirdi ders kitaplarında bile hep Atatürk kahraman olarak gösterildi ve gösteriliyor kimse ses çıkarmadı madem Atatürk Yahudi idi neden daha önce uyanamadık ve aynı zamanda hükümet neden açıklamıyor Atatürk'ün gerçek kimliğini madem Atatürk Yahudi idi neden uyanamadık ve Atatürk döneminde yaşayan insanlar Atatürk'ün mason olduğunu bildiği halde neden o dönemdeki halk neden ona itaat ediyordu halk hareketi başlatıp onu ülkeden attırabilirlerdi ya da Muammer Kaddafi gibi linç edip öldürebilirlerdi ondan sonra da başka bir hükümet getirebilirlerdi neden şimdiki insanlar tepki gösteriyor halbuki Atatürk'ün mason oluşunu görmedik halbuki o dönemdeki insanlar gördü tepki göstermesi gereken onlar mı yoksa biz mi işte mesele orda
Atatürk ateisttir. Bunu bizzat dile getirmiştir. (TBMM arşivlerinden bulabilirsin.) Ve işte bir sözü: ''Aziz milletvekilleri, Dünyaca bilinmektedir ki, bizim devlet yönetimimizdeki ana programımız, Cumhuriyet Halk Partisi programıdır. Bunun kapsadığı prensipler, yönetimde ve politikada bizi aydınlatıcı ana çizgilerdir. Fakat bu prensipleri, gökten indiği sanılan kitapların doğmalarıyla asla bir tutmamalıdır. Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil, doğrudan doğruya yaşamdan almış bulunuyoruz.''
@AskeriDoktor Çünkü Aziz Nesin Atatürk hakkında verdiği demeçte ''Gerçek Müslüman Atatürk'ü sevemez seviyorsa ya ahmaktır ya sahtekardır'' demiştir https://www.youtube.com/watch?v=vZe7hgAmttI
bu algı aslında en çok dindarların Atatürk'ten nefret etmesiyle başladı.. hepsi böyle değil tabi ki de çünkü ben de Hristiyanım ve Atatürkçüyüm sonuna kadar.. dindarlar genelde kara çarşafı, şeriatı kaldırdığı için sevmiyo ya ondan.. dediğim gibi tüm dindarlar değil
@AskeriDoktor ama bana kalırsa kimin kafir olup olmayacağını bence Allah bilir Çünkü kimse kimsenin kalbini net kimse bilemez o yüzden bunları normal bir insan bilemez Eğer o kişi Atatürk'ü sevip Ateistse (yani Allah'ı ve peygamberi açıkça reddediyorsa) o zaman kişiye kafir denebilir ama kişi Atatürkçü olduğu halde Allah'ı ve Peygamberi reddetmiyorsa yani kişi Allah yoktur demiyorsa o kişiye kafir denmez ama tabii en doğrusunu Allah bilir dediğim gibi kimse kimsenin kalbini bilemez
@AskeriDoktor aynı şekilde Bir insan başka bir insanın ahiretteki durumunu bile bilemez Peygamberimize kendi ahiretteki durumu sorulduğunda ''Vallahi ben bile kendi durumumu bilmiyorum'' demiştir demem o ki kimse kimsenin ahiretteki gerçek durumunu bilemez
@AskeriDoktor Mesela Atatürk içinde kafirdir diyorlar ama bunu açıklamak biraz zordur her ne kadar bazı kişiler Atatürk'e kafir desede bunu tabii olarak açıklamak güçtür Çünkü bir insanın inancını net olarak ortaya çıkarabilmek için öncelikle kalbine bakmak lazım Gerçek niyeti nedir onu araştırmak lazım Biz insanların böyle bir yeteneğimiz olmadığına göre bunu Allah'tan başkası bilmesi imkansız Çünkü insanların kalplerindeki gerçek niyetini ve aynı zamanda kişi dindar mı dinsiz mi bunu ancak Allah bilir
@AskeriDoktor Mesela ahirette öyle durumlar olur ki bazı Müslümanlar günahlarından dolayı cennete giremez ama bazı Gayrimüslimler vardır ki sonradan Müslüman olup cennete girer ya da Allah günahlarını bağışlar Mesela sen cennetlik olursun Hristiyan olduğun halde Ben Müslüman olduğum halde tam tersi cehennemlik olurum bunun gibi bu birazda Allah'ın bileceği bir iş Normalde Hristiyanlar inançlarından dolayı cennete girmesi imkansız Kurana göre ama tabii Allah günahlarını bağışlarsa ve iman edip Müslüman olursa giremez diye bişey yok tamamen Allah'ın takdirine kalmış
Bu türklere ne yapsan yaramazsın arkadaş birisi gelmiş müslümanız ama onun yüzünden şunu yapamıyoruz bunu yapamıyoruz diyor l*n adam senin ülkeni kurtarmış şu an dünyada müslüman ülke olarak en güçlü ülke sensin diğer ülkelerin korkulu rüyasısın bu tek bir kişi tarafından olmuştur nerdeyse tüm dünya sana saygı duyuyor ATATÜRK'e saygı duyuyor sen kendi ülkende adamı taşlamak için elinden geleni yapıyorsun adam dinsiz olsa ne ateist olsa ne yanı başımızda hergün şehit veriliyor kimin umrunda ATATÜRK hayatta olsaydı bunlara izin verirmiydi sizce bir şehit için ortalığı yakan bir adamı ne hakla burada taşlıyorsunuz birde onu bunu geçtim vefat edenin arkasından atıp tutuyorsunuz asıl kafirler sizsiniz!!
İnşallah görüşüm kaldırılmaz en az 50 atatürk ile ilgili görüşüm yanıtım kaldırıldı neyse. Afet inan kamal paşanın manevi kızı onun kitaplarını okuyun kazım karabekir hatıralarını kitaplarını okuyun görürsünüz atatürk cumhurşiyetten sonra ve tam anlamıyla 1932den sonra ateist deist karışımı görüşlerini göstermekten çekinmemiştir artık tek güçtür 2.2=150 dese doğrudur paşam derdi herkes diktatördü herkes korkardı ondan zaten olması gereknde oydu o dönemde lakin müslüman değildi gerçekleri söylemekten korkmayınız
Atatürk'ü seviyorum çünkü, Atatürk ne koyu bir sağcı kadar faşist, ne koyu bir solcu kadar komünist ruhluydu. Atatürk'ü seviyorum çünkü, Atatürk ne camiye inançsız girecek kadar dinsiz ne de inançlarıyla boğulacak kadar yobazdı. Atatürk'ü seviyorum çünkü Atatürk ne cahilliğin pençesinde boğuldu ne de bilgeliğin ellerinde halkına yüksekten baktı. Atatürk'ü seviyorum çünkü ; asla satılmadı ve asla satmadı..
Onun annesi ors.. Babası öz değil O mason Bunu diyenlere iyi bakın hepsi dine düşkün insanlar. Onlara mason nedir deyin cevap veremezler. Onların eğitim seviyesine bakın hepsi düşüktür. Onlar oradan buradan duyar ve çamur atar. İnancına gelince dindar değildi ancak dinlere karşı da savaşı yoktu. O sadece inancın vicdan işi olduğunu ve devlet işlerine karışmaması gerektiğini düşünüyordu.
Mason dediler, illuminati üyesiydi dediler, ingilizlerin adamıydı dediler, rus komünisti dediler, dinimizi kaldırdı dediler, camileri ahır yaptı dediler hatta yetinmediler annesine çirkin iftiralarda bulunup hayat kadını bile dediler.
Bunlar ne dediğini bilmiyor. Ama emin olsunlar ki o arap zihniyetini ve dinini bu ülkeden sileceğiz. Zaten herkes biliyor bu adamlar iktidardan gittikten sonra dindar sıfatlı insanlar çok acı çekecekler.
@EniyiYorumcu için rahat olsun biz misyonerlik faaliyetlerinde senin gibilerin akıllanmasını beklemiyoruz. Tesirimiz çocuklarınız hatta torunlarınız üzerinde olacaktır.
Ve bu ülke ancak bu şekilde islam bataklığı yok edilerek bu durumdan kurtulabilir.
Şunu da yazmadan edemeyeceğim :D Bu ulkede o kadar uğraşıldı başarılamadı. Yaklaşık bir asırdır. O kadar hocanın haksız yere canına kıyıldı. Batılı emperyaller ve misyonerler milyonlarca dolar sarfediyor Ortadoğuda fitne çıkarıyor savaş çıkarıyor. Gene olmuyor. Aksine batıda İslamiyet yayılıyor. Yahudi bir hahamın lafı var: Geleceğin dini İslam. Allah Kuran'da bu dinin ustun geleceğini haber veriyor. Cehalet parayla değil ya...
İslamiyet yayılmıyor. Aksine inançsızlıklardan veya farklı inançlardan islamiyete geçiş çok az. Ama islamiyetten özellikle dinsizliğe geçiş çok yüksek. Bundan 20 sene önce %0.01 lerde olan dinsizlik oranı varken bugün ise sadece ateistlerin %3 civarı olduğu tahmin ediliyor.
Bununla beraber bu sadece ateistlerin nüfusu, ayrıca farklı dinlere geçen insanlar da var, deizme geçenler çok çok fazla ve agnostik veya non religious şeklinde kendini ifade eden çok insan var. Yakında azınlık olacaksınız.
Edepsizlikten değil. Nüfus artışınız var ama hiçbir anlam ifade etmiyor. Kaliteli bir nüfus değil. Sadece kalabalık. Şöyle bir örnek vereyim sana; Arap Birliği - İsrail Savaşı.
Devletler ise; Suriye, Irak, Mısır, Ürdün, Filistin bunlar direk cephe olan devletler. Bunlara lojistik destek sağlayanlar ise; Suudi arabistan, katar, bae, iran, yemen, afganistan.
O teknoloji ile de alakalı artık silahlar sayıdan çok daha önemli. Bir bomba bir şehri yok edebiliyor. Ben zaten batıda artıyor demiştim burdakiler gaflette. Hocam burdan uzar bu konu kendine iyi bak selametle :)
@_Ellanie Bugün ülkenin gelen durumuna bakarsak bu ortam içinde de herkesin görüşüne saygım var, kendi doğrumu savunuyorum sadece. Birgün sizin anlamanızı diliyorum.
Ya bir kere her ne olursa olsun koskaca ülkeyi kurtarmis ya mason olsa yapar miydi bunu? bunlarin hepsi dırı vırı adam canla başla calismis tüm dünya hayran iken kendi vatandaşımız iftira atiyor iste..
bide mason dinsiz bir teşkilat yahudiliğe hizmet demek ve aynı zamada da orda kendini deşifre edemiyorsun düşünsene eğer bu adam mason olsaydı kendini mason olarak kendini deşifre ettiremezdi ve atatürk masondu diye bir iddia da ortaya atılamazdı çünkü masonlukta deşifre yasaktır kendini deşifre eden ben masonum diyen kişi infaz yani öldürülür öyle olsaydı mason duruşu bile yapamazdı
adamın dininden size ne ben onu anlamıyorum? müslüman olsa hristiyan olsa ya da musevi olsa ne farkedecekti. tartıştığınız adam din adamı şeyhülislam ya da diyanet işleri başkanı değil şunu artık anlayın.
tamamda onlara ne işte? isterse dinsizde olur koyu müslümanda olur ama bu bizi ilgilendirmiyor Allah ile onun arasında. neden sürekli arkasından kötü konuşmak için ellerinden geleni yapıyor bazıları...
işte orasını onlara sormak lazım ablacığım işte mesele orada onu onlara sor zaten ben bu soruyu onun için soruyorum neden bu insanlar Atatürk'ü kötülüyor diye
kimse kimseye durduk yere iftira atmaz bilakis araştırmalara ve kanılara dayanılarak bunlar söylenir ve baktığında atatürkün din düşmanlığı ve yaptığı faaliyetlerin bir çoğu masonluğunun bir göstergesidir ama şunuda söylemeden edemeyecem ülkenin liderliğini ve komutanlığını yapması kadar güzel bir duruşu ben bir Müslümandan bekleyemem teşekkürler M. Kemal Atatürk
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Padişah 5. Murat masondu ve aklını yitirdi.. Atatürk mason olsa neden kapatırsın ki mason klocalarını ayrıca Ataturku zehirleyip öldürülenlerde masondu. Yahudi is adamı diyor ya " Atatürk bizim planlarımızı yuz yıl erteledi" diye. Nasıl mason olsun Atatürk çok sacma..
coskunizm35 bide Atatürk mason olsaydı kendini de belli ettiremezdi çünkü masonluğun kurallarından bir taneside mason olduğunu itiraf edemiyorsun yani sen kalkıpta ben masonum diyemezsin çünkü masonum dersen öldürüyorlar aynı Michael Jackson gibi
güzel bir soru Adnan Oktar neden öldürülmüyor Çünkü o masonluktan ayrılmak istemiyor ve bide o 33. derece mason yani mason genel müfettişi yani bir anlamda masonların babası yani elebaşı o yüzden mason olduğunu söyleyebilir veya gizleyebilir şimdi diyeceksin ki Atatürk 33. derece mason muydu orasını bilemem derecesini bilmem ama benim bildiğim Atatürk mason localarını kapatmış bu gerçeği biliyorum
Bak sadece birşey söylim atatürkü halktan soğutan chp dir herşeyde biz atatürkün şeyiyiz atatürkçüyüz der halk o yüzden soğudu fakat dışa yansıtmaz ha bu arada atatürkcüler karılarla oturup elde sigarayla wiski içmezlerdi chp bir hatırlatma gönderim 👍
her yıl yenisi çıkıyor daha önce belgelerle katolik olduğunu ispatladılar daha sonra yahudi olduğunu mason olduğunu ateist olduğunu.. hayasız insanların uydurdukları yalanlar bunlar Atatürk gerçek bir Türktür
Atama attığınız bokla yıkancaksınız... Ateist miş ateist olsa sizin gibi fesatçıkaranların soyunu çoktan kurutmuştu nankör yediği çanağa sıçan mahluklar sizi... Boşver Mustafa sen yine leğene rakımızı dök ekmek doğra kaşıklayalım biz !!!
Atatürk ateist olsa ne olur olmasa ne olur İcraatlarine bakılmalı Onun sayesinde bu topraklarda yaşadığını unutan iki yüzlü mahlukatlar ancak iftira atar Her zaman tek yapabildikleri şey bu
Atatürk gerçek bir Türk milliyetçisiydi! Her cümlesinde bu kelimenin geçmesinden rahatsız olan ve soyu belli olmayanların yalanları bunlar! Türk olanların da beynini sahte tarikatlar kurup yıkayanlar yine bu kelimeden rahatsız olan soysuzlardır. Cahil takım da her gördüğünü her okuduğunu doğru sanarak o da bunlara katılır! Aklı ilmi ve tarih okuma yeteneği olanlar ise bizleriz. Ve atamızın değerini de kimliğini de onlardan daha iyi biliriz!
İnsan dinine göre iyi ya da kötü olmaz saçma saçma şeyler din miş şeymiş gereksiz konuşmalar kim ne dinine inanıyorsa inanır arkadaş şöyle birşey var ağzı olan herkes konuşur bu adamın yaptıklarını yapabilirmisiniz hayır konuşulucak pek birşey yok bunları görünce sadece yazıklar olsun diyorum
İşin en saçma tarafı da bu ya. :) Bir insan neden kendini koruma çabasına girer? Hain olmayan bir insan, neden kendi milletinden kendini korumaya çalışsın?
@benistiyorduj :D Ahhh, siz zamane insanları. Evladım, bir olayını tüm tarafından araştırmanı rica ediyorum senden. Olaylara dış taraftan bakmayı bırakın artık, bak iç yüzüne. -Hukuk tüm insanları eşit bir şekilde korur. Ünvanlı-ünvansız ayrımı yapmaz. Her insan “insan” olduğundan dolayı saygındır, dokunulmazdır. Hem cesedine hem de şahsiyetine saldırılamaz. Hukukun bu açık hükmüne karşın 1951 yılında Celal Bayar”ın girişimleriyle Atatürk”ü Koruma Kanunu çıkarıldı. Bu kanun dört başı mamur bir provokasyon sonucunda çıkarıldı. 28 Şubat’ta nasıl aniden Aczimendiler diye bir grup türedi ve darbeyi olgunlaştırdıysa; 1950 yılında DP iktidara geçince de aniden Ticaniler diye bir grup ortaya çıktı. Önlerine gelen Atatürk heykeline saldırmaya başladılar. Celal Bayar da hemen meclisi toplayıp böyle bir kanunu zorla çıkarttı. Zorla diyorum; çünkü bu kanuna hem CHP’liler hem de DP’lilerin büyük çoğunluğu karşı çıktılar. Nitekim ilk oylamada kanun tasarısı reddedildi.
@Behnann Rahmettlinin arkasından adam akıllı konuş, yoksa bu ülkede adamın aklını alırlar! Bir b*k bilmeden konuşma! Hele ki, haddin olmayan sözler etme. Olayın iç yüzü bu: -Hukuk tüm insanları eşit bir şekilde korur. Ünvanlı-ünvansız ayrımı yapmaz. Her insan “insan” olduğundan dolayı saygındır, dokunulmazdır. Hem cesedine hem de şahsiyetine saldırılamaz. Hukukun bu açık hükmüne karşın 1951 yılında Celal Bayar”ın girişimleriyle Atatürk”ü Koruma Kanunu çıkarıldı. Bu kanun dört başı mamur bir provokasyon sonucunda çıkarıldı. 28 Şubat’ta nasıl aniden Aczimendiler diye bir grup türedi ve darbeyi olgunlaştırdıysa; 1950 yılında DP iktidara geçince de aniden Ticaniler diye bir grup ortaya çıktı. Önlerine gelen Atatürk heykeline saldırmaya başladılar. Celal Bayar da hemen meclisi toplayıp böyle bir kanunu zorla çıkarttı. Zorla diyorum; çünkü bu kanuna hem CHP’liler hem de DP’lilerin büyük çoğunluğu karşı çıktılar. Nitekim ilk oylamada kanun tasarısı reddedildi.
@_Ellanie Cok fazla ayran icmissin. Ayni Menderes`in 40larda Ismet Pasa`ya hangi söylemlerle saldirdigindan bir haber gibisin.. Kaldi ki yine ayni Adnan Menderes`in kanunlariyla Para`dan Kamu kurumuna Atatürk resimlerinin sabitlendigini de görmemissin..
Kaldi ki yaptigin yorum Atatürk`ün kendini koruma cabasina girdigi yönünde.. Bana bu cabayi gösterebilir misin?
@benistiyorduj Hâlâ aynı şeyi tekrar ediyorsun, değişen hiç bir şey yok. Bunu ancak fikirlerin olgunlaştığı zaman anlayabilirsin. Cahil insan ile tartışmak bize göre değil, hadi Allah'a emanet.
@_Ellanie Atatürk'ü koruma kanunu elbette olacak O da Recep Tayyip Erdoğan gibi cumhurbaşkanı ve başbakan Hatta Şimdiki Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bile koruma kanunu var Tabii Kendi Adıyla Recep Tayyip Erdoğan'ı koruma kanunu yok Atatürk gibi kendi adını taşımıyor ama Türk Ceza Kanununda Cumhurbaşkanına hakaret ya da küfür etmek ya da suikast düzenlemek yasalarımıza göre suçtur nasıl ki Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret edilince hapse giriyorsun buda aynı şey Atatürk'e hakaret eden hapse de girer
Bak, ağzın ile söylüyorsun. "Kendi adına koruma kanunu yok." diye. Birde, Cumhurbaşkanına küfür veya hakaret edene hapis cezası verilmiyor. Recep Tayyip ERDOĞAN'a milyonlar hadsizce küfürler ve hakaretler ediyor. Eğer hapis cezazı verilse, cezaevlerinde yer kalmazdı. Bunu da bir kenara bırak, konumuz bu değil. mustafa kemal'e atılan iftiralar konumuz. Bunun üzerinde de tartışmak veya söz etmek YASAKmış.
orası öyle ama sonuçta Cumhurbaşkanına hakaret edip de tutuklananların sayısı artıyor o zamanda vardı o tip kanunlar Gerçi TCK yoktu ama bir Cumhurbaşkanına küfür etmek suçtur sevmesen bile saygı duymak zorundasın nasıl ki Erdoğan'a hakaret etmeye korkuyoruz Atatürk'te aynı işte nice hatta benim ilkokul hocam dedi nice başbakanlar cumhurbaşkanları tutuklandı Atatürk'e hakkaretten dolayı dedi sakın ona hakaret etmeyin dedi gerçekten de öyle tarihte var bunlar gerçi şimdi bunlar yok ama eskiden Atatürk'e hakaret ettiğin zaman Cumhurbaşkanı bile olsan hapse giriyordun ama şimdikiler bırak hapse girmeyi soruşturma bile açılmıyor
hakaret etmek değil işte olay onun fikirlerini sorguladığın zaman seni vatan haini ilan eden bir fikir var eminim kendisi şu an yaşasaydı onun fikirlerini sorgulamamıza hak verirdi ama kendini Atatürkçü ilan eden bir kitlenin yanında acaba neden böyle yapmış Atatürk dersen vatan haini ilan ediliyorsun
Mason ateist hristiyan ne olursa olsun o bir din adamı değildi ki dini ön planda düşünelim o bir askerdi liderdi devrimcydi dininden daha çok şeye sahipti konuşmak için
Allah bilir , iftira atmak işim değil fakat derin devlet yapılanmaları atatürkten öncede vardı mason zihniyet çok sağlam gördüğümüz ve hayal kırıklığına uğradığımız Rte'yi bile esir alabiliyorsa atatürkü alamamışmıdır. Dediğim gibi Allah bilir
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Bu video'yu izle kendi agzından söyledigi sözleri dinle, sonra kendin karar ver dinsizmiydi degilmiydi diye: Sence "Gökten indigi sanılan kitaplar bizi idare edemez yönetemez" diyen birinin Allah'a inancı varmıdır?
ben devrimsel açıdan bakarım saygım var ama devrimin zerre tasvip etmem şapka mapka devrimi bunlara bize göre değil proleter işçi devrimi olmadıkça artı üstün aristokrat burjuva devrimcisi bu bile bakış açıma ters
cebimizde resmi varken laf etmeye hakkımız yok ama mustafa kemal dinsizde değildi dindarda değildi onun zamanında zaten gerçek dindarda yoktu herkez çıkarı peşindeydi
ama bazı kesim öyle diyor ablacığım ben demiyorum bu aralar ona karşı iftiralar çok arttı mason olduğunu söylüyorlar zaten mason olsaydı kendini bu kadar belli ettirebilir miydi ettiremezdi o zaman hastalıktan değil şimdi illuminati tarafından öldürülüyor olacaktı öyle masonum demek kolay değil masonsan mason olduğunu söylemeyeceksin onların öyle bir kuralları var
ben Atatürk'ün mason olduğunu düşünmüyorum çünkü mason olsaydı kendini belli ettiremezdi çünkü masonlukta kendini belli ettiremezsin ve ben masonum da diyemezsin dersen öldürüyorlar onların kuralları öyle masonluğu araştırdığım için biliyorum mesela bob marley kendini deşifre etti ve öldürüldü herkes de onu hastalıktan öldü zannediyor ama hastalıktan ölmedi
evet mason duruşu vardı onu bende gördüm ama benim bildiğim deşifre edemezsin masonlukta öyle bir kural var tekris töreni yapıyorlar ve sana tekris yemini imzalatıyorlar mason olduğunu belli ettirmeyeceksin diye yoksa yemine uymazsan sonucu da ölüm olur
o da var tabii Atatürk mason teşkilatlarını kapattırdı ama şu da var eğer mason olsaydı kendini belli ettiremezdi çünkü masonlukta kendini belli ettiremezsin yani ben kalkıp ta masonum diyemezsin eğer dersen öldürülürsün kendini belli ettiremezsin ve masonluk sırlarını da deşifre edemezsin buda bir gerçek öyle olsa asla kendini deşifre edemez
ama belgesi var mı bir ara da hristiyan diyorlardı Atatürk'e Ateist diyorlardı şimdi ise mason diyorlar eee bu kadar yalanın içinde halk nasıl inansin söyler misin bana
"Atasını bilmeyen it peşinde gezer" Yahya Kemal. Bu sebeple yalanları bırakıp gerçek tarih okumaları yapmak gerekir. güzel bir başlangıç olabilir bu konuda diye düşünüyorum
Ben zaten onun dinini yargılamıyorum. Kimse kimsenin dinini ölçemez, yargılayamaz. Benim kavgam, onun İslam dinini yok etmek adına yaptıkları. Osmanlının bitmesinde en büyük rolü oynaması. Buda yetmezmiş gibi, benim memleketimin güzel insanlarına, kendisini kahraman olarak göstermesi.
Gerekene saygıda kusur etmem, çok şükür edebimle de yetiştim. Dimi, Koskoca Cihan İmparatorluğunu, kendi padişahı yıktı. Başka işi gücü yok adamların. :) Osmanlı'yı yıkmak asırların projesiydi. 30 yıllık, 40 yıllık bir proje değil. :) Osmanlı tarihine detaylı bakmanı dilerim. Yüzeysel bakıp, bana burada tarihçilik oynama.
En İyi Cevaplar