- Çok ağır sözlerle Atatürk’e yükleniyor.
Atatürk’ü Ebu cehille kıyaslıyor..
Siz ne düşünüyorsunuz? Ölmüş biri hakkında Cübbeli hüküm verebilir mi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Siz ne düşünüyorsunuz? Ölmüş biri hakkında Cübbeli hüküm verebilir mi?
Ya bu ka*pe çocuğunu ciddiye alan varsa s. gitsin. Adnan Oktar'ın dindar gözüken versiyonu bunlar. Alayı sapkın. 12 14 yanında kızlara hallenen sapıklar
2 milyon müridi varmış Facebook’da
İki milyon vatan haini pufffd
Öyle zaten yalan yanlış tarihle kakaladilar bu milletin aklına girdiler osmanli da bile var hatta su anda bile dizilerle yalan yanlis anlatiyorlar ama Atatürk baştan sona kadar yalan
Bence bunu buraya soru olarak sormak bile gereksiz. Bir adama bakarsın adammı diye birde lafına bakarsın lafmı diye.
boş ver hiiç takılmaya değmez.
2 milyon müridi varmış Facebook’da
Cidden azmış. <ben daha fazlasını bekliyordum. Şok oldum.
Cevap
9Cevap
Komik yani siyasal islamin foyasini ortaya cikaran her insana nasil sinir oluyolar her gun lanet okuyolar okun kurdugu ulkede yasadiklari icin😅
Hoca diye adam yurduna koyan çoğunluğu ak koyun olan topluluğun şımarttığı bir adam.
Atamın kestiği tırnak dahi olamaz.
gerçek müslüman Atatürk sevmez diyor aziz nesin
Bunu diyen adam din ticareti yapıyor ayrıca yanmaz kefen satıyor yetmez Arapları sevmeyen kâfir diyor zihniyetini s. k. m bunlarin
Bu adam için çok güçlü diyorlar twitter facebook da örgütleniyorlar
Atatürk'e hakaret eden, küçük gören birinin ciddiye alınacak tarafı yoktur. B. kunu yesin o Atatürk'ün.
Müslüman bir insana kafir diyen kişiler din'den çıkar Çünkü başkasının inancı hakkı hakkında yargılamak günahtır Ayrıca birisi ona Mustafa Kemal Atatürk'ün DİYATİ KURDUGUNU ANLATSIN O KADAR CAHİL Kİ BUNU BİLE BİLMİYOR. YAZIK
doğru diyor Allah razı olsun gerçek müslüman Atatürk sevmez
aziz nesin diyor bir ateist diyor sevmez
Hiç hazetmiyorum bu adamdan üslubu ve fikirleri korkutucu bir bağnazlık hükmünde.
İnanç kişi ile Tanrı arasında bir meseledir.
Bu Kur'an'a savaş açmış olan Allahsız, kitapsız kafir tez zamanda geberir inşAllah
Ya bu cübbellidir ismailağadır menzildir vb cemaatlerin hepsinin imha edilmesi lazım yaa
hayır hepsi aynı değil Süleymancılar tehlikeli
@uyanmakzorundayiz süleymancıların türkiyede kalesi olan nüfusun yüzde 60 nın Süleyman'ı olduğu bir ilçede yaşıyorum onlarda imha edilsin bu ülkede Kuran-ı Kerim den başka İslamı anlatan herkes imha edilsin
neden imha edilsin
Cübbeli Ahmet hocada Süleymancılat uyarıyor Süleymancılat Almanya'da faaliyetleri varmış darbe yapılabilir ilerde
@uyanmakzorundayiz bir yukarıda sebebiyle yazdım
@uyanmakzorundayiz süleymancılarda darbe yapacak zeka yok ki zaten bu ülkeye darbe yapılmak istendiğinde olanları gördük bu halk buna izin vermez
her an olabilir dikkat ve uyanık olmak lazım feto yıllarca büyüdü sızdı
hala feto üyeleri var
@uyanmakzorundayiz var tabide ben tarikata karşıyım dinimizde tarikata karşı zaten insanlar hala nasıl bu şaklabanlara yalancılara mürid olabiliyor anlamıyorum
tarikat cemaatler hepsini genellemek doğru olmaz doğru düzgün tarikatlarda var
@uyanmakzorundayiz İslam'a tarikat diye bişiy yok istediği kadar düzgün olsun kuran da yeri yok
Ne sanıyorsun Atatürk muslumanmiydi onu da bilmiyoruz oyuzden yorumsuz bence
Atatürk olmasa şu an o olur muydu acaba onu bir düşünsün İngiliz sömürgesi altında yaşasaydı keşke aq
Hiç kimse kimsenin içindeki imanı bilemez
kellesini uçursak ya şunun
sktrsn gav... t
Onun ben anası avradını sakalını cübbesinin aq.
Ağzına sağlık doğru demiş
Ben onu ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?