Boyuma göre zayıf biriyim. En az 10 kilo almam gerekli. Spora gidip, karbonhidrat tozu kullanmayı kafama koydum 2 marka arasında kararsız kaldım;
Hardline Progainer 3000 gr. Fiyat: 126 TL
ve
Multipower Mass Gainer 3000 gr. Fiyatı: 209 TL
sizce hangisini kullanmalıyım? ve ne kadar sürede ne kadar kilo aldırırlar?
Hardline Progainer 3000 gr. Fiyat: 126 TL
ve
Multipower Mass Gainer 3000 gr. Fiyatı: 209 TL
sizce hangisini kullanmalıyım? ve ne kadar sürede ne kadar kilo aldırırlar?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bence ikisinde alma. kestane, leblebi, hurma, incir kurusu ve unlu mamuller tüket. bu alacaklarının sana hiçbir faydası olmaz
Bilmediğin belli -1
Spor yap para ver, ilaç al para ver. bunlar emperyalist sürecin çarkları. Yiyeceksin, bünyen yakıyorsa, yakmama yaşın hemen hemen gelmiş. evlenseydin 1 çocugun olsaydı, bu problemin olmazdı. spor salonlarında vaktini harcayacağına, ailene harcardın.. senin gibilerini çok gördüm. bu işlerin işe yaramadığınada şahidim. istersen no vereyim ara konuş...
Saçmalıyorsun. Sen bildiğin spor gereksiz hiçbir halta yaramıyor diyorsun ve bu senin ne kadar bilgili olduğunu gösteriyor. Benim metabolizmam hızlı hemen yakıyorum bildim bileli senelerdir hep aynı kilodayım.4-5 ay önce spora 1 ay gittim ve 3 kilo aldım anında. Bunun nesi gereksiz pardon? Spor salonuna harcayacağına ailene harca diyerek ne kadarda boş konuşmuşsun. Ben ikisinede zaman harcıyorum rahat ol. Herkesin bünyeside bir değil.. Ön yargılarını da bırak öyle gel.
İstediğin yere istediğin kadar gidebilir, istediğinle istediğin yerde takılabilirsin. bana şimdi kilonu söyle 6 ay sonra ve 1 yıl sonrakinide söyle. sonra kim haklı kim haksız belli olsun. ben gördüğümü söylerim. haklı çıkarsan eyvallah der, haklılığını bildiririz. Yiğidi öldürür, ama hakkını yemeyiz.
Tamam sana dönücem şu an 51 kiloyum 60 olunca dönücem sana :)
İnşallah. istediğin gibi olur.
Yağ oranı düşük olanı tercih ediniz...
Multipower'da yağ oranı 0
Hardline da %0,8
Öyleyse Multipower'ı tercih edin. Çünkü bu tür gıda takviyeleri vücuda direkt etki eder ve yağ oranının düşük olması önemlidir.
Anladım teşekkürler