merhaba canlar... 1 senedir işsizim, artık iş aramaktan bıktım. Dikiş kursuna gidip evde diktiklerimi internette ve pazarda satmak istiyorum. Sizce mantıklı mı? Hangi kurslara gitmem gerekiyor ve sizin vereceğiniz başka fikirler var mıdır dostlar? Teşekkür ederim hepinize...
Cevabın nedir?
+1 yılkeçeden malzemeler yapıp satın. internete yazın. azıcık el beceriniz varsa çok güzel şeyler yapılabilir ve kursa da gerek kalmaz. sonra kosgeb e başvurun kadın girişimci olarak. onun eğitim sürecini atlatın (tabi iyi bir projeyle gidin) küçük bir dükkan açıp orada satın. kosgeb işyeri giderleri ve malzeme vb konularda destek veriyor kadınlara daha çok destek veriyor.
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
+1 yılDikiş kursuna git öğren instagramdan satış yap el emeğinin karşılığını alabileceğin bir ülkede yaşamıyosun ama temel ihtiyaçlarını giderirsin iyi olur
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim.. Peki modelistlik veya stilistlik kursunun bir katkısı olur mu bana?
- +1 yıl
Olmaz modelist dediğinin ensesi kalın tanıdıkları olur onlar satın alır yani çevre işi modelistliği meslek anlamında yapman çok zor ama tabi sana katkı sağlar ilgi çekici üretimler için
İnstagramda satış tahmin edemeyeceğin kadar çoğaldı sende bilirsin, belli mi olur belki güzel ekmek yersin oradan
+1 yılBence instagramda bir hesap aç takipçini çogalt diktiklerini paylaş bu yöntemle para kazanabilrsin inşallah
01 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah. Teşekkür ederim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
7Cevap
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 668 cevap paylaştı. 1 senedir nasıl işsizsin nerde yaşıyorsun? birsürü yerde eleman aranıyor askeri maaşla katlanıcakın daha iyi bir iş bulana kadar hiç iş olmamasından iyidir.
20 Yorumlaİs kura git hem para vermezsin hem yol parani alirsin is kur sertifikasi alirsin egitim gordugun yerde isci olarakda kalabilirsin
10 Yorumla
+1 yılmillet senin 1 hafta uğraştığın giysiye 25 lira verirken on laf eder. hatta vermez bak bunu 15 liraya aldım diye sana gösterir
23 Yorumla
Soran+1 yılAklıma başka çözüm gelmedi
- +1 yıl
en iyi ne yaparsın onu düşün. sıfırdan öğrenmek yerine
Soran+1 yılHiç bilmiyorum bu aklıma geldi sadece
Elbise için ütü-paket ve dikim tarzı işyerleri var evine getiriyor sen dikip paranı alıyorsun
Senin dediğin biraz macera aramak gibi03 Yorumla
Soran+1 yılBunu bilmiyordum
- +1 yıl
birde eve iş getirenler oluyor birim başına para veriyorlar genelde tekstilciler güpür falan kestiriyor. eve bırakıp evden alıyorlar. iş başına para ödüyorlar... yukarıda bahsedilmiş işkur da 6 ay günlük 25 lira veriyor galiba hem eğitim veriyor hemde çalışıyorsun. örneğin hastanede sıra numarası verme vs gibi işlerde eğitim bitince anlaşırsan devam edebiliyorsun...
becerebilirsen harika olur
02 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim. Cansın.
Gizli Üye(30-35)+1 yılNerede yaşıyorsun ki iş bulamadın
00 Yorumlatutömaz
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri