AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
112Cevap
Senin gibilerle neden aynı havayı solumak bile utanç verici. Şeref yoksunu
bak bir tanem,
ben de fakir bir aileden geldim. yıllarca utandım bu durumdan. hep annemin babamın ne iş yaptığından utandım. şu an kedi gelirim ve mesleğim gayet iyi ama annem kansere yakalandı çok üzgünüm. kaybetmek üzereyim belki onu. inan yaşadıklarımdan dolayı kendimden utanıyorum. keşke daha önceden kıymetini bilseydim onun.
Ânnen için böyle konuşma o sen daha iyi ol diye o işi yapıyor demekki elinden başka iş gelmiyor
Annenin senden utanması lazım aslında...
Çok yazık haline acıyorum annen namusuyla çalışıp size bakmak için uğraşıp didinirken kızının ondan utandığını bilse ne kadar yerle bir olur
Yazık. Annenden mi utanıyorsun alın teriyle para kazanıyor neyinden utanıyorsun. Tek hedef okul okul yoksada bir işte çalışıp destek çık.
Gun gelicek bu laflarindan cok utanicaksin. neymis annemi kimseyle tanidtiramiyorum utaniyorum sen şu an nefes aliyorsan onun sayesinde aliyorsun. sende haklisin seni okutmak icin milletin pisligini temizlesin sende boyle konus
Bence sen annenden değil kendinden utan kişiliksiz sersem
Asla annenden utanmamalısın aksine gurula tanıştırmalısın herkesle sonuçta namusuyla alın teriyle parasını kazanıyor. Sende ayakkabı markasına takılma bence şükür etki ayakkabı giyebilecek sağlıklı bir ayağa sahipsin
Üfff iğrençsin be. Anasından atasından utanana geberse acımam
Annesiz kalda o zaman görürsün markaları cartları curtları
bir daha dene bence öleydin keşke şunu yazıcağına ruhun varoş
2 değil 22 tane hap denemelisin bence. Kesin çözüm, yayalım!
Zaten yakında yapcam merak etmeyın
Hiç merak etmiyorum inan.
Yaplan hap parası bende * . 25 kutu iç, 25 kutunun parası benden.
@denemex bir 25 kutu benden de çalışır.
trolmu, biri cidden kafamı buluyor, boyle mahluklarla aynı havayı soluduguma inanamıyorum ya.
Böyle dusundugun icin zaten toparlanamazsnz yavrum sukretmeyi dene biraz anneden utanılmaz calısıyosa senin için çok biliyosan sen calısırsın onuda calıstırmazsn elinden gelen bu demekki kadının...
Yavrum Eğer Sorun Çanta ve Ayakkabı İse Namus ve Şeref Sözü Veriyorum Ben Alacağım Sana!
sen öl ya yaşama kezbansın işte hep kezban kalıcaksın
Bundan Sakon utanma
Üniversite oku ve kendini ve anneni kurtar
Düşünme böyle.
Bir gün pişman olursun.
Asıl o zaman şu an düşündüklerinden dolayı utanırsın.
Yapma kardeşim!
sende çaliş?
babanin maaşi
1000tl
anennin maaşi
1000tl
senin maaşin
1000tl
etti sana 3000tl bence iyi para istedigin gibi giyinebilirsin
Babası vefat etmiş
@HiperaktifDişMacunu öf babsindan maas aliyor yetim maaşi
Off iyi
@HiperaktifDişMacunu gereksiz yere çemkirmesen canımı sıkıyorsun
Yaa iyi misin? Öff diyerek beni ilk tersleyen sendin
O zaman şikayet edeceğine otur çalış para kazanıcak bir bölümde oku anneni de kendini de kurtar
Zor gelıyor umudum tükendi
Annenin elinden para bekleyeceğine o halde önce kendinin eve bir yararı olsun.
Kader bu hayatta hersey mükemmel olmuyor malesef ama o anneden utanılmaz gurur duyulur. Çok çalış kendin edin herseyi
Fikir mi istiyorsun? Git gotunu kirala saga sola. Istedigin marka esyayi al musmutlu yasarsin. Annende kurtulur bir bogazdan.
Kötüler mutlu zaten imkanım olsa uapardm
Sen bazi seyleri idrak edememissin. Sana gore dogru olan neyse onu yap.
Haline şükret. Ayrıca annen kötü yola düşse daha çok para getirse gurur mu duyacaktın? Senin en azından bir evin var. Önümüz kış. Dışarıda kalan insanların halini düşün.
Alın teriyle para kazandığı için annenden utanıyorsan 3. kez hap içmeyi dene.
Ama rica ederim eline yüzüne bulaştırma. Bir insan ölmeyi dahi başaramıyorsa gerçekten acınası haldedir. Zira ölmek çok kolay.
Anneni ölene kadar sırtında taşısan hakkını ödeyemezsin. Sen bence bunun derdine düş.
Yazık annene. Çalmıyor çırpmıyor alın teri ile para kazanıyor kadın destek olcagına utanyorum diyosun
0lsun üzlme bizim hayatımız hep böyle mutlu olmak senin elinde. çalışmak ayıp değildir bunu hiçbir zaman unutma
haline şükret ve allaha dua et onu bulamayanlar var gözünü para bürümesin o kadın senin için çalışıyo unutma
Yoktan var eden imkansizi da gerceklestir sujur et ki fazlasini versin Allah Annen af edersin hayat kadinligi yapmiyor helal para kazaniyor evinde ekmek bulamayan var be kardesim ah ah
Annene kurban olurum ne mutlu kadına, ama snin gibi o*rospu ruhlu bir evladı olmasına çok uzuldum. Bir an önce öl sen bence o kadının sizin için kendi hayatını mahfetmesini izin verme.
Kendinden utanmayi dene
Kızıl-troll sen misin?
Neyse...
Baban keşke o gün açık eczane bulabilseymiş.
yaşının min. 18 olduğunu düşünürsek sen neden çalışmayı düşünmüyosun?
sizden daha kötü olanlara ne önerirsin?
heralde onlarda hırsızlık yapsın, kızları eskort olsun, annesi genelevde çalışsın..
değil mi?
Hayatın boyunca anneni sırtında taşısan yine de annenin seni yetiştirmek için yaptıklarını ödeyemezsin , yazık sana..
o eli öpülesi annenin kıymeti bil onun yarısı kadar olmak içinde bundan sonra iyi bir evlat olmaya çalış
Beni annem-babam zamanında tarlaya çapaya giderek bizi büyütmüş, neden utanayım. Kimsenin malına göz dikip çalmamış. marka giymedik belki ama anamın kalbini yüreğini satın alacak marka yok daha.
Ben olsam, ben de senden tiksinirim. Haklısın.
sen nası bir insansın ya suratına tükürmeye bile değmezsin
"karaktersiz" nedir sorusunu sorduklarında
çekinmeden ve kısaca "sen" olduğunu söyleyebilirim
Kendinden tiksin önce sen sırf o fedakâr anne hakkında boyle düşündüğün için. Nankörsün
Yazık annene, senin gibi evlada sahip, utanması gereken o
Ya nedir bu sizdeki hep daha fazlasini isteme durumu sanki kralice elizabetin torunusun mk
Çıkış yolu önce git kurban olduğun anneden helalik iste sonra da aklını başına al kendin ol
Allahım ya ben o anneye kurban olurum salağa bak kadın helal yoldan para kazanıyor helal olsun. Utanılacak değil gurur duyulacak bir anneye sahipsin
Zengin koca bul kendine ayakkabı falan alır sana çok iyi gecinirsiniz
sen yanlış yoldan ilerliyorsun bence kalbin temiz olması lazım ilk önce insan annesinden utanırmı ayı bişey mı yapıyor ekmek parası için çalışıyor şükretmelisin allah herzaman daha fazlasını verir.
lütfen annenden utanma kötü bir şey yapmıyor seni daha iyi yetiştirebilmek için çabalıyor demekki. allah yardımcınız olsun evin direği olmayınca hayat çok zor.
11 yıldır gurbetlerde çalışıyorum bir evde bile kalmiyorum pansiyonda yaşıyorum bu dediklerinden utanmalisin marka cantaymis dünya mali dünyada kalır!!
Senden daha kötü durumda olanlar var önce şükretmesini bil
evladım olsaydın ki Allah korusun, ben de senden utanırdım büyük ihtimal.
O kadın çok mu memnun sence hayatından mecbur mu temizlik yapmaya üzüldüm ben utandım senin adına
Senin için bu kadar çalışıp didinen bir annen var ve sen onunla gurur duymayıp tiksiniyorsan üzgünüm ama iyi bir hayat hak etmiyorsun bence.
Olunce iyimi olacak gerizekali helakindeb aslanlar gibi ekmegini kazaniyor gurur duy kotu hola dusseydi dahami iyiydi
ananda giderse görürsün hanyayı konyayı mallık etme gerizekalı anana sahip çık
benim utanabileceğim bir annem bile yok. hayatta olsada utansam keşke :(
yazık, annen böyle düşündüğünü bile eminim senden utanır
utanıyorsan çalış çabala temizliğe gönderme anneni keyfinden değil seni yaşatmak için
Dünyanın en güzel en kaliteli markasına sahipsin
"ANNE"
senin ben g*tüne goyim insanmısın sen utan ulan utan
Sen çalış kendine al o istediğin marka eşyaları tutan mi var