Bugün annemle dışarı çıkmıştık. Ben crop giymiştim, göğüslerim büyük olduğu için ne giyersem giyeyim dikkat çekiyor. Kulağımda da kulaklık vardı. Yanımızdan 2 tane kız geçti, tabi ben duymadım annem duymuş. Kızlar kızın göğüslerine bak diyip gülmüşler. Annem benden utandı yanına yaklaştırmadı. Sanki bacım gibi bir muamele yaptı bana. O an çok sinirlendim ama umrumda da olmadı çünkü fiziksel özelliklerim, kıyafetlerim benim karakterimi belirlemez ama annemin bana karşı tavrı... Ne hissedeceğimi bilmiyorum gerçekten.
Güncellemeler
+1 yıl
8r8sb_ muamelesi yaptı
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Crop ne la giyilir mi o? Sana açık giyinme diyen yoktur ama b**unu cıkartıyorsunuz sonra tepki en sevdiklerinden gelince böyle oluyor
Annen daha önce böyle ithamlara maruz kalmadığı için garipsemesi çok normal
Garipsemesi normal ama gidip o kızlara kızması gerekirdi bana muamele çekmesi değil
Garipsediği için ne yapacağını bilmemesi çok normal. Eğer bu durum tekrarlanırsa o zaman den tepki vermelisin
Binlerce kez yapıyor bunu ne tepki verirsem boş kadın sürekli benim sınırlarımı ihlal ediyor, bana saygı duymuyor kadınla bir anlaşma yaptım hem onun hem benim gönlüm olsun diye ona uymadı bile ben daha ne yapabilirim kendimi kesicem artık ya
O zaman beraber dışarı çıkmayacaksın bu kadar rahatsız oluyorsan
Bu durumlar ona ters geliyor ve hayatını onun gibi yaşamanı istiyor
Ama ben bunu yapmıycam bu benim kendi hayatım
Sen yapabiliyorsan ne mutlu sana Bende aynısı ama annem üzülmesin ve mutlu olsun diye yapıyorum dediklerini maalesef çünkü onun mutluluğunu önemsiyorum
Onun mutluluğunu bende önemsiyorum ama sırf o mutlu olacak diye kendi mutsuzluğumu da göze alamam kimse kusura bakmasın ben değil o kendini değiştirmek zorunda
Annen seni kıskanmış kısacası
Ne alaka
Çok alaka
Anne bu normal
Bu durum normal falan değil
olabilir böyle şeyler eğer ilk defa yasadıysa bunu
Annen haklı Normal karşılaman gerekli
boş ver takma kafana olur böyle şeyler
Kızlar sana gülmüşler 😀😀
Kuşak çatışması diye buna diyoruz.
Dertlere bak amg
sevgılın var mı senın?