Annem benden utanıyor?

Annem benden çok utanıyor gerek dış görünüşüm gerek derslerim gerek kişiliğim her şey. Beni en çok üzen dış görünüşümden utanması çünkü bu konuya gerçekten takığım. Kardeşime ablana söyleme ama burnu çok kötü gibi şeyler söylüyor bunu sebepsizce yapıyor. Bugün mesela komşu geldi komşumuza kızım küçükken çok güzeldi gibi şeyler dedi komşumuz da işte beni savunmak için şu an da güzel vesaire dedi ama cidden çok mahcup oldum çok üzüldüm. Bana sürekli sana ne yakışıyor bilmiyorsun giyinmeyi bilmiyorsun gibi şeyler diyor ki giyinmeyi biliyorum tüm arkadaşlarım tarzımı seviyor ama anneme göre ne giyersem giyeyim yakışmaz. 163 boyundayım kardeşime ablan gibi cüce kalma süt falan iç diyor bak giydiği hiçbir şey yakışmıyor diyor ki bunu diyen annem 152 boyunda. Burnuna estetik yaptıralım diyor ki beni kendimden o kadar nefret ettirdiler ki ben de istiyorum zaten bunu burnum yüzünden çekmediğim kalmadı babam da laf ediyor oysa ki bu burun onun genetiği ama onda olunca sorun yok ben kız olduğum için bende çirkin duruyor. Sadece dış görünüş değil dediğim gibi dersler yüzünden de benden utanıyor ama bu çok komiğime gidiyor çünkü sayısalda 20 bin sıralama yaptım tıp okuyorum buna rağmen millete bizim kız da 3 bin yaptı daha iyi bir üniversitede okuyor diyor. Ne yaparsam yapayım yaranamıyorum benim annem üniversiteye gitmemiş 100 ile 3ü çarp desem yapamayacak bir kadın ama ben bunu yüzüne vurmuyorum. Ne dediyse içime atıyorum. Dediğim gibi en çok dış görünüşüm yüzünden olanları beni çok üzüyor arkadaşlarım fotoğraf çektirirken çeken kişi hep ben oluyorum isteyerek yapıyorum bunu bana hep seni sevgiliyle hayal edemiyorum deniliyor ben de kendimi hayal edemiyorum zaten. İtiraf da ediyim kendimi sevmiyorum insanın kendine yapabileceği en büyük kötülük buymuş hayatı kendime zindan etmiş gibiyim.

Annem benden utanıyor?