Annem evlere gidiyor temizliğe utanıyorum önceden iyiydi durumumuz babam vefat edince onun maaşı yetmedi çalışıyor ama bıktım bu hayattan hiç adil değil 2 defa hap içtim ölmeyi denedim olmadı annemle kimseyi tanıştıramıyorum hiç markalı ayakkabım çantam yok kendimden tiksiniyorum şartlar farklı olsaydı eminim çok iyi olurdum evimizde elektrikli ısıtıcı var doğalgazımız yok ne yapmalıyım lütfen çıkış yolu yok mu?
Cevabın nedir?
- Diğer konusunda 8,4b cevap paylaştı.
+1 yılMarkalı ayakkabıları giyen, afili çantalar taşıyan, lüks içinde yüzen ve fiyakalı restoranlarda tıkınan yığınla insan müsveddesi gördü bu gözler...
https://www.youtube.com/watch?v=axxB5f2yUAM
Bir de yılların hırçınlığı ile yıpranmış ayakkabılarını temiz tutan, emektar çantalarına özenle bakan, kendi yağında kavrula kavrula dolaşan, köşedeki köftecinin ekmek arasına koyduğu köfte ve soğanın tadını unutmayan "hakiki" insanlar gördü bu gözler...
Hayatları makyaj, saçma diziler, sözde yardım etkinlikleri ve süslü ev köpekleri olan kokona kadınlar annen olmadığı için şanslısın.
Ya da hayat kadar acımasız hale gelip kendi öz kızını ona buna pazarlayan ve bu yolla para kazanan bir annen olmadığı için de şanslısın.
Sen, kendi emeği ve alın teri ile onuru ve gururuyla haram yemeden kazanan bir kadının kızı olarak mutlu olmak yerine, televizyondan oradan buradan gördüğün sahte ışıkların kör ettiği gözlerle bakıyorsun ve utanıyorsun...
Daha fazla yazmak yerine şu nadide şarkıyı armağan ediyor ve UYAN diyorum...64 Yorumla- +1 yıl
Bravo Mandarinia
- +1 yıl
Teşekkür ederim @iLginc_Adam
- +1 yıl
Alkışladım.
Hemde her kelimeni... - +1 yıl
@Sakaryalim Teşekkür ederim.
En İyi Cevaplar
Annen senin markana yetişemiyor diye mi utanıyorsun? Mal olmak için etikete markaya bedele ihtiyaç yok zaten bak nası kendinizi belli ediyorsunuz. Bunun için ölmeyi denemiş hap içmiş, kızım senin beyin ölümü çoktan gerçekleşmiş boşuna ziyan etme hapları.
Yazık o annene kadıncağız alnının teriyle elin kirini temizliyor, kızı marka peşinde. Merak etme bu kafayla bedelini ödeyen çok olacak ilerde.!!268 Yorumla
Soran+1 yılTamam hadi şimdi git sorumdan humanist gösteriye ihtiyacım yok benım
- +1 yıl
Helal olsun @NetGear
Diğer konusunda 2,8b cevap paylaştı. Bumu derdin? Yazık böyle gencliğe diye cok güzel söverdimde sövmeyeceğim yazacaksam faydam dokunsun..
Hanlar hamamlar altın varaklı yalılar içinde kötürüm olmak daha mı güzel plurdu yani? Görmemek, yatalak olmak vs.. Klişe edebiyatı geçelim. Annenle babanı birlşkte kaybetseydin? Ya tek kalsaydın? Gidecek yern ya olmasaydı? Ozaman ne yapacaktın?
Hayat adil değil bu bir gerçek evet.. Birileri lüks arabalarla boş mekanlarda binlikler ezerken birlernin evinde su bile akmıyor evet bu cok kötü adaletsiz ve iğrenc! MARKA GİYEMEMEK DEĞİL! iğrenc olan bu.. İğrenc olan sistemin sana bunu dayatmıs olması iğrenc olan birlikte toplum olarak birsey yapmak için değilde 'marka' için kendimizi kurtarmaya çalışmak.00 Yorumla
+1 yılAnnenden mı utanıyorsun? Cok yanlış bu düşüncen ve hissiyatın. O ister miydi böyle bir durumda kalmayı? Bir lokma ekmeği zor bulup da yiyen insanlar var bu hayatta. O kadar parası olup da sağlığı el vermediği icin o bir lokma ekmegi gözyaşıyla Kafasinda kara kara düşüncelerle yiyen insanlar da var... kaldi ki sende çalışabilirsin. Neresi utanılacak bisey bunun? Yavruların olduğu, anne olduğun Zaman anlayacaksın. İnsan evladı icin tuvalet bile temizler. Helaliyle kazandıktan sonra hiçbir önemi yok ne is yaptığının. Anacığın senin icin uğraşıyor. Düşüncen cok yanlış.
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
57
Cevap
110Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılen çok Bilinen" CAFE "De çalışıyorum 3 yıllık eski yırtık spor ayakkabı ile iş yerime ise 4 aydır giydim bak giydim diyorum dün yeni ayakkabı aldılar ben istemedim :) Cantam markalı değil 4 yıllıgıı öyle geçindim deri montum hiç Hiç yoktu normal yelek ile kar yagmur dinlemezdim. şapka kaşko geç :) Hele kar oldukları zaman okul arkdaşlarım nedne botun yok sorusuna hep gülerdim :) Ben mutlulugumu yaşadım eski günlerdi o benim mutsuz günlerimdi hep mutsuz oldukca hep mutsuz oluyordum mutlu olmayı denedim artık her şeyim var bir telefonum 2006 lı :D diyorum ki telefonnuma bile ihtiyacım yok alo diyor ya yeter diyorum "Hayatınızda bulucagınız tek şey Mutluluğun gizidir" bu benim sözüm Hem okuyorum hem çalışıyorum hem aldıgım maaşım miktarı yüksek bile olsa beni değiştirmedi Unutma Sen ölüme attın ben ise yaşamak için mutlulugumu aradım. Sana tavsiyem bir kenarda oturup düşünmeni istiyorum Yaşamayıpda kaçırdınıgınız nelerini kaçırdıgnızını fark etmenizi isitiyorum. Yaşamayıpda olanlardan neleri olabilirceğini düşünün.
KUSURA BAKMAYIN AMA SİZ HAYATINIZI YETERİNCE KAVRAYAMAMIŞSINIZ ÇÜNKÜ HALA HAYATTASINIZ HALA EVDESİNİZ DIŞARDA DEĞİLSİNİZ Bİ DIŞARDA KALANLAR Bİ GÖZ AT YA SABR (Amdwaındawdnı koyadawdtsfdum)00 YorumlaDiğer konusunda 15,7b cevap paylaştı. ya sen annesızlıgın ne demek oldugunu bılırmısın benım canım annem babam 11 yasımdayken vefat ettı ınan kadıncagız bır maaşla bızı buyutmeye calıştı bak gercek soyluyorum hıcbır zaman bızı bır şeylerden eksık bırakmamak ıcın yerı geldı akrabalardan borc ıstedı soylemedı bıze annem vefat ettıgınde gasılhanede onu oylece gorunce ustunde yıllardır gıygı kazak vardı bılıyormusun ve ben hala onun yoklugunu derınden hıssedıyorum daha bugun kabrıne gıdıp soguk mezar tasını optum dua ettım ne olursun annene kızma o da ıstemezmıkı senın ıyı şartlarda yaşamanı ıster tabıkı anneler candır annenın ellerınden operım dıyecegım bu artık gerısı sana kalmış
51 Yorumla- +1 yıl
aff :( kotu oldum.. Allah kabır ferahlıgı versın
Yuh sana başka kelime yok hadi senin baban yok benim babam var içer gelir annemin çalıştığını elinden alır ama annem hiç pes etmedi hiç bırakmadı bizi üç çocuk büyüttü üniversite öğrencisiyim hemşerim özel bir üniversitede bursluyum 8. sınıf yaz tatilinden beri dönemsel part-time olarak çalışır yol harçlığımı önlüğümü kitap paramı kendim alırım abime destek olduğum bile olur hiç orjinal 300 400 liralık bir çantam olmadı en fazla 35 40 vermişimdir oda sıkılarak ne annenden ne yaşadığın hayattan utanmaman gerek bu yaptığın annene büyük bir saygısızlık
10 Yorumla
+1 yılSenin gibi insanların bulunduğu bir dünyada yaşamak istemiyorum, nankörsün, vefasızsın, ve annenden bu sebepten ötürü utandığını yazacak kadar da utanmaz bir insan müsvedesisin. Öyle ananın ben elini ayağını öpeyim, helal olsun o anaya ki senin gibi bir nanköre bakmak için temizliğe gidiyor emeğini sarf ediyor, yazıklar olsun sana ki öyle mukaddes bir anadan utanıyorsun.
İnanır mısın benim babam,21 aralık 2013 de vefat etti, bir abim birde anam var abim çalışıyor, bende calışıyorum yetmiyor, annem de senin annen gibi temizliğe gidiyor. Seninle aramızdaki fark şu ki ben annemle gurur duyuyorum ama sen utanıyorsun. Sana yazıklar olsun...20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılüfff ergen tribine girmişin gelmişin bura. nolmuş kadın namusuyla para kazanıo. yediğin ekmeğe şükret evsiz halde ölüp giden kaç insan var yollarda. sen öyle bir anneyi haketmiyorsun bnce. çok mu önemli markalı çantalar ayakkabılar. ben mesela özel ünide okuyorum yıllık gelirimizde iyi ortanın üstündeyz çok şükür. ama sorsan alışverişimi pazardan yapıom ister inan ister inanma. oralar bana mağazadan daha sıcak gelio. sade yaşamayı seviyorum. buzdolabıma gel bak bomboş. brz meyve falan olsa yeter bana. varlık içinde yokluk yaşıyorum çünkü rahatım böle. araba alalım dediler onu bile istemedim bn. senin gzünde salak oluyorum belki ama bnde bu şklde yaşamayı seviyorum. ve annene çok saygı duyuyorum. alnından öpülecek kadın. hem ana hem baba olmuş ne istion daha. dayak istiosan gelim yani zor değil
00 YorumlaKaraktersizsin sen ben annemle temizliğede gittim hiçte utanmam o tek başına yapı yorulmasın diye yardım ederdim yazık senin gibi bir evladı var bence sen evi falan terket annenden ben öldüm öyle bilin de sonra git eskort ol karakterin ona müsait çünkü
30 Yorumla
+1 yılAllah annene kolaylık versin. Senin gibi bir kıza bakmak için çalışıyor, didiniyor. Alnının teriyle para kazanıyor senin annen, kıymet bil elini ayağını op sen onun. Allaha sukretmedigin sürece sen dogrulamazsin lütfen Allaha sukret ve annenin destekçisi ol. Bunu yap en azından.
20 YorumlaAklını beynini sikim senin. Annen senin için çalışıyor senin için temizliğe gidiyor. Salak salak triplere gireceğine gir bir yerde çalış. l*n ne mal insanlar var şu dünya da değer kıymet bilmez o anne sana fazla ulan. Kadın haram lokma yedirmeden ele güne avuç açtırmadan kötü yola düşmeden sana bakıyor senin dediğin laflara bak. Harbiden aklını beynini sikim senin senden bir yol olmaz. !
10 YorumlaO ana da elinden gittiğinde anlarsın.
Utanılacak bir yanı varmıymış?
Dua ette aynı durumlara düşüp milletin evine temizlik yapmaya gitme.
Gerçi bu zihniyetle sen temizliğe değil başka bir şeye gidersin elalemin evine işte o zaman markalı şeyleri giyer artanı da bir tarafına...10 Yorumla
+1 yılyarın öbür gün bunlar o kadar saçma gelcekki sana sadece güleceksin ne kadar salakmışım diceksin ergenlik zamanların daha tahminimce lisede ya varsın ya yoksun babanın acısını tatmışsın anneninde acısını tadıcaksın elbet bir gün henüz yanındayken ne olursa olsun tadını çıkartın mutlu olmaya çalışın nolcak * markasını s*keyim şeklini s*keyim üstünmü açıkta evsizmisin nesin şükür et yarın öbür gün kendi paranı kazandıgında bu söylediklerine çok pişman olcaksın intaar olaylarına falan helede
10 YorumlaBence de kendinden tiksin. Marka zevklerin uğruna yazdıklarına bak. 15 yaşında hayattan ve insanlıktan nasibini almamış dar kafalı ergenin tekisin. O kadın sen aç kalma iyi kötü olsa gez diye canını dişine takmış sen marka diyorsun. Senin ruhun o* olmuş. Para için yapmayacağın şey yok.
04 Yorumla
Soran+1 yılSusarmısın
Soran+1 yılEet yerim sanane
Diğer konusunda 1b cevap paylaştı. Annemden utaniyorum dedigin icin kendinden utan bence. Namusuyla para kazanmak utanılacak bisey mi yat kalk o kadinin ayaklarini öp. Asil annen duysa o senden utanirdi. Aklini basina topla yarin birgun annem olsaydı da 5 kurusum olmasaydi dersin ama is isten geçer
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet şartlar hic adil degil ama sartlara ayak uydurmak zorundayiz. Ve ilerde belki istedigin gibi bir hayatin olacaktir bunun icin bunlari dusunmek yerine okuluna odaklanman gerekiyor annen konusunda da unutma lutfen seni annnenden daha cok sevecek kimse olmayacak hayatta ondan utanmanada gerek yok ama iste icinde bulundugun psikolojiyi anlamak cok zor onun icin insanlar burada sana birsuru laf saydi kimseyi takma baskalarinin ne dusundugunede onem verme o zaman daha huzurlu bir hayatin olacak sadece sabret ve daha olumlu dusunmeye calis.
Hersey gönlünce olur umarım10 Yorumla
+1 yıl2373. [4:117, Hadîs No: 4734]
Huzeyfe'den (r. a.) rivayetle:
Başınıza öyle bir zaman gelecek ki, şu üç şeyden daha değerli hiçbir şey olmayacak: (1) Helâl bir para, (2) cana yakın bir din kardeşi, (3) uygulanan bir Sünnet
Annenle gurur duymalısın10 Yorumla- Diğer konusunda 350 cevap paylaştı.
+1 yılAnnen boşuna çalışıyor bence. Senin gibi bir terbiyesize 3 kuruş bile çok. O kadar marka çanta meraklısısın, git kendin çalış sen kendi paranla al bakalım marka çantanı.
Annen için o kadar üzüldüm ki, yazık kadın senin bir varlığın yüzü gülsün diye elalemin evinde neler çekerek çalışıyodur. Bak sana insan diyemiyorum, varlık diyorum farkındamısın?
O annenin çamaşır suyu kokan ellerinden öperim.00 Yorumla
+1 yılSevgili bacım, durumuna şükür edip annene yardımcı olmak yerine, sen sorumluluk almaktan kaçıyorsun ve hem kendine hemde canını dişine takarak seni yetiştirmek isteyen O eli öpülesi güzel annene haksızlık yapıyorsun. Ortada utanılacak ya da intihar edilecek bir durum yok, bu saydığın can sıkıcı durumlar herkes içinde geçerlidir. İnsanlara özenmek yerine kendin gibi ol böylesi herkes için daha iyidir... Benden söylemesi..
00 Yorumla
+1 yılsacmalıyorsun tamam bazen herkesin aklına olur olmaz seyler gelirde içimize atarız anne candır calısıp evi gecndirmek için neler yapıyor benim ablamda fabrikada kaynakcı annemse zamanında temizlikçiydi simdi ise şirketi var ama sonucta o yoldan herkez gecti basın saolsun benmde babam vefat etti ama birgünn olsun annem beni bizi mahcup edecek utandırıcak birşey yapmadı annenn ellerinden öperim o alnının teriyle para kazanıyor utanma göğsünü gere gere yürü ayakta dur calısıp sana sze bakmak için urasıp didinen bir melege anneye sahipsn daha kotu durumdada olabilirdiniz ama annen bunun olmaması için didinyor destek olacagına isyan edip utanıyorsun sacmalama gercekten
00 Yorumlaolmek ısteyerek annene daha kotu duruma soklarsın utanılcak bır durum yok eger annenın evlere temızlıge gıtmesını ıstemıyorsa suankı yaptıgı ıse gore soyluyorum iyi maas veren temızlık fırmaları var hem sıgortası sabıt bır maası falan olur daha ıyı bır para gelır babandan kalan bır maasla bıraz da olsa toparlarsını sende bos vakıtlerın parttime iş bulabılırsın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılannenden utanıyosun demek... o senin boklu kıçını temizlerken utanmıyodu ama ve o boklu kıçını silmesine muhtaçtın şimdi ne b*k oldun da beğenmiyosan anneni. ulan milet annem olsun başka bir şey istemem der bunun dediğine bak buralarda sürteceğine git çalış o mübarek annene hayırlı bir evlat ol da adam sansınlar seni.. sana saydırasım geliyo da vakte yazık..
30 Yorumla1. Ne biçim bir evlatsın l*n sen
2. Adam olsaydın annene çalışır yardım ederdin , zengin özentisi seni
3. Annene çokmu lazım temizliğe gitmek daha rahat az-maz paralı işle dolanamazmıydı kendisi , dolanırdı ama SENİN GİBİ Bİ EVLADI olduğu için temizliğe gidiyor sırf seni yaşata bilmek için. Ama senin gibi hayırsız bir evlat gurur duyacağı yerde annesinden utanıyor. Yazıklar olsun00 Yorumla
+1 yılKeşke annen seni aldırsaymış. Şu yazdıklarını okusa o kadın var ya kahrolur. Bana ne elindekiyle yetin deyip evde oturmasını da bilirdi. Sizin rahat edebilmeniz için helal yoldan parasını kazanıyor. Utanılacak neyi var bunun? Asıl utanılacak olan sensin. Üzgünüm.
10 YorumlaKizim manyakmisin niye utaniyon annenden kadin calmiyo sonucta emegiyle sizi gecindirmeye calisiyo gurur duymalisin herkes malesef esit sartlarda yasamiyo insanlarda seni marka giyip giymemene evinde dogalgaz olup olmamasina gore yargilamazlar seni kisiliginle yargilarlar maddi seylerin hic bir degeri yok
10 YorumlaUtanılacak bir durum yok annen kötü yolda değil alın teri ile parasını kazanıyor size yardımcı olmak için sağlığın yerindeyse annen hayattaysa ona şükret birlikten güç doğar bir olun, ayakkabı giymek için markaya ihtiyaç yok en popüler marka da olsa sonu çöplükte bitiyor bence böyle bir takıntın olmasın annene destek olmak için mesleğini eline al utanmak yerine
10 YorumlaHayatta hicbir zorluk gormemissin emin ol su an senin durumunda olmak isteyecek bircok insan vardir anneden utanmak nedir anlamiyorum o sana bakabilmek icin katlaniyor butun bu yazdiklarina bence biraz buyumelisin dunya adaletli bir yer degil herkesin hayatindan sikayet ettigi yonleri var onemli olan bunlarin ustesinden gelebilmek
20 Yorumla
+1 yılSEN ŞİMDİ ŞU CEVABA BAK BİR.
Yazık herkes bir şeyler anlatmaya çalışmış, böyle bir insana bir şey anlatamazsınız.
1. si trollük yapıyorsan bubsoruyla, cevaplar bu kadar çok olunca tatmin olmuşsundur kıçına kına yakabilirsin.
2. si eğer bu gerçekse, o hapları tekrar dene. işe yarayacaktır, bizi dünyayı ve anneni bu illetten kurtarırsın.10 YorumlaHer şey marka olmuş, giyim etiketli mekanlar ya biraz doğal olun biraz saf kalın kimseye benzemeyen olun o zaman kaybederseniz gelip dağıtın sağı solu ama yanlış düşüncelerle düşündüğün şeyleri asla yapamazsın... Annenin elinden öp ve ondan özür dile o neden durup dururken böyle yaptığını bilmese dahi...
00 Yorumlaahh ahh siz şükür bilmez misiniz? Allah seni imtihan ediyor sense düşmanın olan şeytanla dost olmuşsun hangimiz sıkıntı çekmedik ki şükrettilk ama her zaman şükrettik güzel günler zorlu duraklardan geçer ve sen küçük kız asla senin dünyaya gelmene vesile olmuş insandan utanma o senin için sen millete muthaç olma diye yaptığı işten utanmıyorda sen o güzelim insandan utanıyorsun yazık sana birgün annesiz kaldığında anlarsın
10 YorumlaBence annen utanmalı senin gibi bir kızı olduğu için
80 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSana kızamıyorum çünkü sen de iyi bir hayat yaşamak istiyorsun doğal olarak. Ama kendini annenin yerine koy, annenin suçu ne? Temizliğe gitmeyip seni evde aç bıraksa ya da başka biriyle evlenip seni sokağa atsa daha mı iyi. Çıkış yolu, sen de çalış. Okuyorsan part time çalış.
10 Yorumla
+1 yılbence önce anneni sevmeye bak
annen seni.. kimseye muhtac etmemek icin calısıyor..
senin icin calısan seni dokuz ay karnında taşıyan o muhterem kadından utanıyorsan
sana anne olmayı nasip etmez umarm yaradan20 YorumlaAllah Allah küçük hanım annesinden utanıyormuş de hayde Annen senin için saçını süpürge etsin yazdıklarına bak yazıklar olsun. Anne el üstünde tutulmalı el ama ilerde Anne olduğunda anca anlarsın yazık.
20 YorumlaDiğer konusunda 43,8b cevap paylaştı. benim de markalı ayakkabım yok.. ve ben asla annemden utanmıyorum. okuma yazma bilmiyor ne var bunda.. hatta ben annemi hep övünerek anlatırım arkadaşlarıma
40 YorumlaDiğer konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bence gurur duymalisin ki annenle sana sahip çıkmış. Unutma o da çok severek yapmıyordur bu işi ama sen varsın senin için yaptığına eminim. Hayat yarın ne getirir bilinmez belki herşey çok daha iyi olur. Ama sen annenden utanmak yerine gururlanmalisin bence böyle bir annen ve ayakkabı giyebilecek ayakların olduğu için Allaha Şükretmelisin.
00 Yorumlasen o anaya yakışan bir evlat değilsin insan anasında utanır mı yazıklar olsun sana sorun Annende değil (elleri öpülesi) sorun sende l*n çok şükür normal insanlara göre iyi bir maaşımız olmasına rağmen bir kere olsun marka takınıtımız olmadı.
yaşın 18-24 arasında ki aklı başında bir kız olman gerekirken senin dusundugun seylere bak ŞÜKRET HALİNE ÇOK ŞÜKÜR AÇ DEĞİLSİN AÇIKTA DEĞİLSİN00 YorumlaÖncelikle annenden utanmayi birak ve basin sagolsun Allah rahmet eylesin. Sen cikis kapisimi ariyosun oku ozaman bitir okulunu al sana cikis kapisi iyi bir is bul calis seni dogurup buyuten kadinada bak kendinede bak iyi seyler giyin iyi yerleri gez :) :)
00 Yorumla
+1 yılannem de babam da iyi kazanıyor ama marka ayakkabı çanta takı almıyorum. bence sen bişeylerin ezikliğini yaşıyorsun bu durumdan kurtulmalısın bana göre. annen de onuruyla çalışıyor ondan utanmak yerine gurur duymalısın.
10 Yorumlaçoçuksun, bütünüyle çoçukca düşüyor da olabilirsin,
özenirsin anlarim çok normal, anneni yerden yere ezme.
seni kirmak istemiyorum, git çaliş.30 YorumlaAnnen eşini kaybetmiş... Maddi olarak rahat bir yaşamı varken sıkıntıya düşmüş... İnsanların evlerine temizliğe gidiyor senin ve belkide kardeşlerinin kimseye muhtaç olmaması için... Ve bu durumundan utanmıyor... Ahlaksızlık hırsızlık yapmıyor çalışıyor... Ve sen bu anneden utanıyormusun? Bence o hapları kutu kutu iç... Nefes aldığı için utanması gereken sensin... Böyle bir anneyi hak etmiyorsun... !
00 YorumlaBak güzel kardeşim aç değilsin açıkta değilsin.
Allah a şükür et Açlıktan ölen o kadar insan var ki seni kabul eden öyle kabul etsin
Ben 1 yıl kapisiz evde yaşadım ama Allah a şükür su an evimde var arabamda ve bana namusuyla bakan Aileme minnet borçluyum iyiki varlar Annen eli öpülesi insan kimse için değil kendin için yaşa00 YorumlaAnnen kendi feda etmeyip seni geceleri "ise" gonderse gogsunu gere gere gezerdin ama demi. Kadin daha napsin ya namusuyla sen o* olma diye calisiyo. Napsin daha
12 Yorumla
Soran+1 yılKeşke öyle yapsaydı hep kötüler mutlu
+1 yılSen o ayaklari elleri öpülesi kadından utanıyorsun ya şimdi sen nasıl anne olacaksın hiç dusundunmu sen o kadınin yaptiklarinin zerresini yapamazsın sen anne bile olamazsin çocuklarından benim nasıl annem var ondan utaniyorum diyecekler
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenimde Annem Evlere temizlige giderdi ben 14 15 yaşinda binalara çöp toplamaya giderdim 3 sene boyunca terlikle okula gittigiim gunlerimi hatirlıyorum. Ama hayat sonradan bir dönüm noktası oldu şimdi sahip oldugum herşeye şukrediyorum. Yani mucadele et ölüm çözüm degildi anneni düsün.
10 Yorumla
+1 yılannen anlının teriyle helal sekilde para kazanıp seni başkasına muhtac etmemeye calısıyor bence bunla gurur dumalısın isyan etmemelisin senin annen eli öpülesi bir kadın degerini bil.
10 Yorumlasanırım yaşın küçük böyle düsüncenin sebebi başka bişey olamaz çünkü ama emin ol annende sana en iyisini giydirmek ister saray gibi evde yaşatmak ister yinede şükret haline
10 YorumlaAnnen kendini satıp sana marka ayakkabılar alsa daha mı az utanırdın?
Senin zengin halinden de bir b*k olmaz, meraklanma.30 Yorumla- Diğer konusunda 7,5b cevap paylaştı.
+1 yılpff fazla yazmaya bıle deger bulmadım senı. o kadının hakkını odeyemessın sen. ne yaparsan yap. bırgun bu yazdıklarına fazlasıyla pişman olman dılegıyle. Allah ters yuz eder adamı.
10 Yorumla Annenden mı utanıyorun sana yazıklar olsun be
biz annemıze bakmaya kıyamıyoruz sen annenden utanıyosun senın gıbı kızların tam azının ortaına vurulması lazım00 YorumlaGidip çalışacaksın ve kendi ayaklarının üzerinde duracaksın o zaman. O utandığın insan önüne 2 kab yemek koyabilmek dışarıda kalmamak için yırtınıyor. Senin gibi bir varlığı doğurduğu için annen utanmalı.
00 YorumlaHiç bir şeyden vazgeçme özellikle annenden. Hayat her zaman aynı geçer diye bir kaide yok dün yaşadığınla ertesi gün bir olmuyor. Bu gibi sebeplerden utanma daha sıkı tutunmalısın. Dünya zaten eşitlikle yaşanmıyor güzel kardeşim. Allah yardımcınız olsun.
00 YorumlaBu cevaplardan xper kasılıyorsa.. Gayet tipik bir troll soru. Troll değilse de * köprüden atla ya da git ortam malı falan ol, onun bunun... Beyninde olmadığı için başka türlü markalı ayakkabı giyemezsin ya da kıçına markalı don giyemezsin.
00 Yorumla
+1 yılSen annene ne verdin?
Annen de derslerinde başarı beni ve en basta kendini bu hayattan kurtaracak iyi meslek sahibi bir kız yetiştircem diye uğraşırken sen ona ne verdin? Bir idealin var mı hayatta kaliteli spor ayakkabı giymek istemen dışında?
Sen kendi çocuklarına ne verebileceksin ilerde bir düşün?00 YorumlaGönlünce dua etmeyi ihmal etme belkide bu konuda sınanıyorsun dişini sık elbet bir çıkış yolu bulunur.. ALLAH yardımcın olsunn.. Hem alnının teriyle para kazanmak herkesin harcı değil değil utanman gururlanman gerekiyor
00 Yorumlaçok saçmalamışsın sen o annenin elini ayagını öp can kurban öyle anneye olabilir olmasın markalı ayakkabın benimde yok olmayın ca ölücenmi kadın sizin için doru ve dürüst bişekilde namusuyla çalışıyo sen annemden utanıyom diyon ayıp ayıp öyle bir aanne bulmuşsun ki bak ne güzel öyle anneden utanılmaz ole anne baş tacıdır baş ben öyle annenin elinden öperim marka olmasın elbiselerim dogalgazım olmasın evimde yeterki öyle bir annem olsun hiçde utanmam
01 Yorumla- Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBenim de babam yoktu annem temizliğe giderdi küçükken ve ordaki ev sahipleri bazen beni evde oturtmazdı 5-6 yaşında tertemiz giydirirdi annem beni ama yine de ev kirlencek diye bazen koltuga oturtmayanlar olurdu. Ama hiç yılmadım o imkansızlıklarla mücadele ettim ve şu an bir meslegim var. Ve çok şükür ki mutluyum. durumum iyi. Annene sahip çıkmalısın utanman çok adice bir davranış
00 Yorumla
+1 yılKendinden utan terbiyesiz annen size bakmak icin calisiyor sen neler diyorsun
50 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılutancak ne var? ben küçükken hep milletin eskisini giyiyodum ağladığım oldu bu konuda ama sonradan saçmalık olduğunun farkına vardım eskiden ilkokulda falan bende utanırdım ama sonradan geçti ne var bunda.. benimkide ev işlerine gidiyo ayrıca o işine gittikleri kadınlarında bana çok faydası dokundu durumumuzda sorun yok şükür utanılcak bişey değil ayrıca babamda apartman görevlisi :) hiçbişey ödemiyoruz su, elektrik faturası falan yok..
10 Yorumlagazı açıp çakmakla oynamayı dene. bu tür tahrik edici sorulardan ne elde ediyor olabilirsin diye düşünüyorum. küfür yemek için bu kadar uğraşa değermi?
10 Yorumla
+1 yılşükür et bence annen de sizin için çalışıyor keyfinden değil ya allah daha beter dertlerden korusun en azından ayakta dimdik durup çalışıp sizler için bir şeyler yapmaya çalışıyor kimseye muhtaç değil
10 Yorumla
+1 yılAnneden utanılırmı benımde babam hayatta değil ama gayette mutluyuz bunlar utanılacak şeyler değil. Pes etme çabala önüne çıkan iyi fırsatları kaçırma babanı mutlu et.
10 YorumlaDiğer konusunda 22,4b cevap paylaştı. Okurken bende senden senin gibilerden utandim yazik..
40 Yorumla- Devamını Gör (107)
Devamını Gör(152)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem