Düz lisede okuyorum. Her dönem teşekkür alırım. Ankara Gazi Üniversitesi Hukuk Fakültesine gitmek istiyorum. Tek amacım, idealim. Düz liseden kazanmak çok zor diyolar. Kendi kendimi motive ediyorum ama inancımı günden güne kaybediyorum sanki. Kazanabilirmiyim sizce çok çalışarak? Ankara Gazide okuyanınız yada okuyan tanıdığınz varmı memnunlar mı? Ya da hukuk okuyan varsa biraz yardımcı olursa çok sevinirim. İnancımı kaybetmek istemiyorum
Cevabın nedir?
+1 yılöncelikle bölüm tercihin çok güzel...ben iktisat mezunuyum hala devam ederim ama genel hukuk...ticaret hukuku...iş ve sosyal güvenlik hukuk derslerini aldım...gerçekten ilgi çekici ve yaşadığın dünyaya daha başka bir gözle bakmanı sağlıyor...frederic bastiat gibi hukuk üzerine filozoflarında hukuk adına kitaplarını makalelerini okurum...hukuk fakültesinde okuyan arkadaşlarım var...avukat tanıdıklarımda hukuk bölümü cidden tercih edilecek okunacak bir bölüm..
senin sorununa gelirsek bende 2002 yılında ilk o zaman ki öss sınavına hazırlanırken...dershanede sınavlar yapılırdı...hocalar tahtaya kaldırır soruları yapamazdım..hazırlık sınavlarım hep berbattı...bende bir yere giremeyeceğim diye düşünürdüm...sonra mart ayı civarı herşeyden ve herkesten uzaklaştım kimseyi takmadım...kimin ne kadar net yaptığı kimin hangi bölümü kazanmak istediği bilmemne ama sınav yaklaştıkca soruları çözmeye başladıkça insana güven geliyor ve kazandım sınavı bence fazla abartma stres yapma...sıkı ve düzenli çalışmayla kazanırsın...37 Yorumla- +1 yıl
var istanbul otakçılar lisesi düz lise de şuan topçularda savaş hukuk bürosu adında kendi yeri var...düz liseye neden takıldın ki...açık lise mezunu arkadaşım vardı iktisat fakültesini kazanan...
- +1 yıl
sende onlara inat düz liseden kazan al sınav sonuç kağıdını ver ellerine onlar iyi bir şekilde kullansın :)
- +1 yıl
Ablam en kotu liselerden birini okudu. Arkadaslari sen kimsin orayi kazanacan buraya gelen orayi okuyamaz demisler. Tek hocasi motive vermis. Birde sagir kaplumbaga hikayesini okumus. Azimlenmis 1. Oss si iyi gecmemisti. 2. Ossde ben bunu yaparim dedi ve puanini 100 puan yukselterek gazi universitesi hukuk fakultesini kazandi. Imkansiz diye bisi yoktur.
- +1 yıl
Liseyi bıraktım acıktan bıtırdım 3 yıl kaydım vardı sınavlara girmedim girdiğimde salladım çıktım 3 yılda 0 san 35 kredim vardı sadece yaşıtlarım üniversite ye gitmeye başladı pişman oldum ve kedime tek eksiğin okulu bırakmak dedim çok çalısmaya başladım sabah uyanıp aksam yatana kadar herkes 1 çalışırken ben 5 çalıştım lise bitti dershaneye gittim daha çok çalıştım Gazi üniversitesi hukuk fakültesine iyi bir dereceyle girdim imkansız diye birşey yoktur kendine güvenmeyen insan vardır hayallerinizi asla bırakmayın hayatın yönü sizin elinizde
+1 yılhukuk bölümü dige rbölümlere nazaran zordur yalnız kendini geliştirmeyi güncellemeyi seviyorsan idealdir
ayrıca gazi ünisi eskiden çok sagcı yönü ile ön plana cıkan bir üni di
şimdi ne halde bilmiyorum
orada erkek olup okumak güzeldir az birazda muhabetin bolsa her güne farklı bir alternatif bulursun :)08 Yorumla- +1 yıl
oarada çok kız olur :)
illaki rekabet edersin
bolluk bereket yeridir orası av çok avcı az :):):):))))) - +1 yıl
az biraz bilirim:)
( orada okumadım ) - +1 yıl
hayırlı , ugurlu , olan olsun hakkında :)
- +1 yıl
cümlemize
Liselerin pek bir önemi olduğunu düşünmüyorum şahsen meslek lisesi olmadığı sürece...Kazanırsın elbet sınav sistemi de öncekine göre daha basit niye yapamayasın...
01 Yorumla
Çalışırsan neden kazanamayasın?
Gazi mezunuyum. Türkiye'de kaliteli eğitim veren üniversitelerden biridir.03 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
7Cevap
Merhabalar ben açık lise okuyorum sizce İstanbul hukuk fakültesini kazanirmiyim derslerimde iyi
herkes bana diyor ki sen yapamamasin falan diyorlar ama ben pes etmiyorum sadece açık liseden okuyorum emeklerim boşa gider diye korkuyorum sizin hiç tanıdığınız var mı açık lise mevzunu hukuk fakültesini kazanan00 YorumlaSelam ben açıköğretim lisesinden mezun oldum liseyi açıktam bitirdiğim için derslerin özellikle sayısal derslerin çok kütü yakın çevremde kime süylesem imkansız diyorlar ama ben yinede hukuk bülümü okumak istiyorum derslerde çok kutu olduğum halde azimliyim ve ders çalışmayı çok severim acaba sıkı ve disiplinli bir çalışmayla 1senede hukuk bülümünu kazanabilirmiyim yorumlarınızı bekliyorum hepinize taşekkürler
00 Yorumla
+1 yılHukukta okuyorum , hukuk bölümünü kazanmak gerçekten zordur ama imkansız değil , sadece yeteri kadar çalışman gerek . Kendine güven , panik yapma , ve güzel çalış
04 Yorumla- +1 yıl
Günde kaç saat çalışmanın ve ya hangi liseden mezun olduğunun hiç bir önemi yok . İlk başta kendini tanı sen , ne kadar çalışmayla bir konuyu tamamen anlayabildiğini kavra ona göre çalış ama düzenli çalış , derslerini dinle , not al . Yapamayacağım diye korkma , yap. Sosyal hayatın azalır ama güzel bir yeri kazandığın için her gün şükredersin .
- +1 yıl
Hayır , öyle bir şey duymadım hiç , çok çalışan tipler her yerde vardır ama zaten vize ve final zamanı geldiğinde hangi bölümde olursan ol çok çalışacaksın.
+1 yılMeslek lisesinden tıp kazanmıs birini tanıyorum ki belirtmek zorundayım okudugun lisenin hiç bir önemi yok sadece yapman gereken planlı ve programlı çalısmak gerisi boş.Lise kaç?
02 Yorumla- +1 yıl
sen ygs yi bitirmeye bak 12.sınıf gelmeden gerisi kolay
Çok çalısman lazım puanı oldukca yuksek hersey senın elınde ıyı bır dersaneye gıt
00 Yorumlabeni arkadaş olarak ekler misin ? bende senin gibi düz lisede okuyorum eğer sakıncası yoksa konusuruz
00 Yorumlakardeşim ankara HUKUK öğretmen lisesinden gitti inş sende kazanırsın
09 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbu sne temel yap kendine ... sene ye adam gibi çalışırsan kaznaırsın...
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılnete tv tlfona ilgin fazlaysa zor olur .. edebiyat vs. temelin olsun yazın tatil yapmadan sıkı çalışırsasn yaparsın
Gizli Üye(36-45)+1 yılkimseniin seni etkilemesine izin verme, evt var tanıdığım ve düz lise mezunu, sana yapamazsın diyorlarsa bil ki senin kazanmanı istemiyorlar, onlara yapabileceğini göster
00 YorumlaMerhaba ben şuanda lise 1 deyim ama meslek yazdım keşke Anadolu yazsaydım ama napabilirim kazanma şansım yüksekmi çok iyi çalışsam?
00 Yorumla
+1 yılhangi lisede okuduğun hiç farketmez. sen derslerine çok çalış kazanırsın
00 Yorumla
+1 yılgazi güzel değil yeri de güzel değil
16 Yorumla- +1 yıl
istanbula git ankarada okunmaz.gazinin kampüsü lise bahçesi gibi eğitimi fena değil ama.
- +1 yıl
Ben de su an gazi eczacilktayim ama keske istanbulu yazsaymisim diorum.ayrica ankara hukuk dahaa iyi evet.
Gizli Üye(30-35)+1 yılAaaaaaaaaaaaaaaa liseli :D
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım