Ben oldukça güzel bir kızım. Zengin ve yakışıklı erkeği hakettiğimi düşünüyorum nerede bulabilirim?
Cevabın nedir?
- Diğer konusunda 627 cevap paylaştı.
+1 yılZengin birisi ile evlenmek isteyen bir kızın J. P. Morgan’a yolladığı elektronik posta :
Sayın Morgan,
Sizinle dürüst olacağım. Bu yıl 25 yaşına giriyorum. Çok güzelim, iyi bir stilim var ve kaliteli şeyleri severim. Yıllık geliri en az 500 bin dolar veya daha fazla olan bir adamla evlenmek istiyorum. Aç gözlü olduğumu düşünebilirsiniz fakat New York’ta yıllık geliri 1 milyon dolar olan insanlar maalesef orta sınıf sayılıyor.
Çok şey istemiyorum. Sizin sitenizde yıllık geliri 500 bin dolar veya daha fazla olan biri var mı? Hepiniz evli misiniz? Bu konuları merak ediyor ve sormak istiyorum, sizin gibi zengin insanlarla evlenmek için ne yapmam gerek?
Bugüne kadar birlikte olduğum erkekler arasında en zengini yılda 250 bin dolar kazanıyordu. Central Park’ın batı yakasında, yüksek bütçeli rezidanslarda yaşamak isteyen biri için yıllık 250 bin dolar yeterli değil. Size alçak gönüllülükle soruyorum:
1) Zengin bekarlar nerede takılır? (Lütfen bar, restaurant, spor salonu, kulüp, vs. gibi mekanların isimlerini ve adreslerini yazar mısınız.)
2) Hangi yaş kategorisine odaklanmalıyım?
3) Çoğu zenginin eşleri neden ortalama güzellikte? Bir kaç kızla tanıştım; güzel veya ilgi çekici değiller ama zengin erkeklerle evlenebiliyorlar.
4) Kimin karınız, kimin yalnızca sevgiliniz olabileceğine nasıl karar veriyorsunuz? Benim hedefim evlenmek. Zengin bir adamla evlenebilmek için ne yapmalıyım?
Saygılarımla
Bayan Güzel
James Dimon’un kıza yanıt olarak yolladığı elektronik posta :
Sevgili Bayan Güzel,
Yazınızı büyük bir ilgiyle okudum. Tahmin ediyorum ki sizin gibi aynı soruları soran pek çok genç kız var. Lütfen profesyonel bir yatırımcı olarak durumunuzu analiz etmeme izin verin. Benim yıllık gelirim 500 bin doların üzerinde, sizin kriterlerinize uyuyor, bu sebeple zamanınızı boş yere çalmadığımı umut ediyorum.
Metnin tamamı: www.ilgincbirbilgi.com/.../...-ibretlik-cevap.html00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Diğer konusunda 403 cevap paylaştı.
+1 yılMevsimi Değil Genelde Orta Amerika da Yetişen Bir Meyvedir. Ülkemize Deniz ve Hava Yolu İle Gelir. Piyasa da Bulmak Zordur Çünkü Meyve Talep Gören Bir Şey Olduğu İçin Gelmeden Tükenmektedir. Yakında ki Manavlara bir Göz At Derim... ;) :D
Ne Kadar Güzel Olursan Ol Kısmetin Neyse Odur Boş Yere Zengin Mengin Hayali Kurma Büyükte Konuşma Verirsin Gönlünü Torbacının Birine Hbaerin Olmaz... Hakkında Hayırlısı Olsun :)00 Yorumla
Işte sana acı gerçekler güzelim:
Güzellik görecelidir, varlıklı insanların çok seçeneği olur. Gelir seviyesi arttıkça hem varlıklı kızlar hem de en güzel kızlar bu erkeklere bakarlar. Yani rekabet çoktur.
Bir erkek kendini fakirleştirecek ve birşey katmayacak insanı napsın? Çok ilgi çekmen, varlıklı olmasan da kültürlü olman ve birsürü yeteneğe sahip olman lazım. Madem kendini satıyorsun, özelliksiz bir malı almak ticari açıdan ne kâr sağlar? Aptal olması lazım. Hele ki parası varken kendini güzelleştirebilecek, güzel kokan, güzel giyinen, güzel arabaya binen bir kız varken? Kendini ve seviyesini anlarken ve düğünle beraber sermaye, hisse, gayrimenkul ve iş fırsatları getirebilecek biri varken? Üstelik varlıklı kızlar gelir seviyesi yüksek erkekler ararlar çünkü babalarının halihazırda sağladığı yaşam seviyeleri düşsün istemezler, o yüzden böyle erkekleri ararlar ve daha başarılı olurlar çünkü aynı ortamda takılırlar.
Ve bir başka gerçek ise erkeklerin de gözü açıldı koca parası yemeye çalışan paragözleri de anlarlar ve uzak dururlar kimse kullanılmak istemez sonuçta. Sen buna kanacak bir erkeği zor bulursun bu devirde. Belki de çok salak veya çok çirkin bir zengin falan bulur evlenirsin bu kafada başka birini bulman zor canım. Hadi naşşş!!!218 Yorumla- +1 yıl
@ersanbaslrr tabii bu da değişik bir düşünce. Belki de genel olarak evliliği desteklemeyen bir düşünceye sahipsin çünkü Türkiye'de bir gerçek var o da erkekler eşlerinin çalışmasını istemez ego ve gurur yaparlar.
Açıkçası zaten varlıklı bir ailenin kızıysa kendi de çok güzel zengin olabilir babası ona yönetici pozisyonu da bulur, kendi butiğini açıp bir elbiseyi 10.000 tlye de satar, lokanta açıp paranın gözüne de vurur o konuda şüphen olmasın. Hepsi ailenin parasının ve tanıdıklarının olmasına bağlı o zaman dünya senin zaten 😉 boşuna kendi parasını kazansın diye triplere girmene gerek yok, isteyen kazanır ve zaten çoğu da mezun olunca başka birinin bir tarafını yırtsa da giremeyeceği yerlerde çalışmaya başlarlar sırf hobi olsun diye. Çünkü paraya ihtiyacı yok ama kimse de kös kös oturmuyor. Öte yandan ev hanımı olunca da pilatese gidip çocuk yetiştirmek isterler çalışmayı kim napsın derler.
Bu da sana acı bir gerçek olsun. - +1 yıl
@ersanbaslrr evet de... Zaten aşırı paran varsa çocuğun geleceğinden korktuğun için hanıma çalış demezsin yeteri kadar paran olduğu için istediğini yapmasını söylersin ayrıntıyı kaçırmışsın 😉
Durumun normalse vrya kötüyse iki kişinin eve para getirmesi her zaman bir avantajdır. Öte yandan çocuğun anneye ihtiyacı olur anne çalıştığı için ilgilenemezse veya bir problemini göremezse çocuğun sorun çıkar bence erkeklerin eşlerinin çalışmayı istememelerinin temel nedeni budur.
Allah gönlüne göre versin sen demekki bu türlü kızların psikolojisini anlayacak durumda değilsin ki Allah korusun ev hanımı olsa eşin aldığı nefesin hesabını yapacaksın belli, asalak falan demişsin. Hayatta başarılar. - +1 yıl
@ersanbaslrr
Köskös oturmuyorlar genelde zaten sürekli kursa gidiyorlar spora gidiyorlar.
Çocuğun var mı? Yok gibi ya 😂😂😂 erkekler detaycı ve duygusal değiller höthötle çocuk büyütülmez ve bunun o kadar detayı var ki farkında bile değilsin, bilmiyorsun o yüzden çocuk bakımı konusunda ben de yaparım dediğin kısmı dikkate alamam.
Herkes ev hanımı olmak istemiyor zaten kadınlar da kendi özgürlüklerine düşkünler ve çalışmak kariyer sahibi olmak istiyorlar. Ben herkes böyle mi dedim? Bu benim kendi düşüncem mi dedim? Bana dizemezsin bunu sanki birinden sinirini ve acını çıkarır gibi üslubunu beğenmedim. Çünkü ben belli bir kesimin fikirlerini yansıttım sadece, onların bakışından anlattım. Konu da bu değildi zaten buraya gelen de sensin.
Allah aşkına sustum diye dayamışsın biraz ağır ve yavaş ol. Böyle birşey de kazanamazsın, bana fikrini de kabul ettiremezsin.
Ne dedim sana? "Allah gönlüne göre versin. Hayatta başarılar." Yani ne diyorum? Kararına saygım var hadi bye - +1 yıl
@ersanbaslrr
Evet yönetici pozisyonunda çalışan biriyim kendi insiyatif ve otoritemi günlük olarak kullanıyorum dolayısıyla çalışmak zevktir benim için. Ama bunun kötü yanı da bir erkeğe ihtiyaç duymamak. Bende olmayıpta onda olan birşey yok yani aşk olmazsa ben evlenmem çünkü evim arabam herşeyim var muhtaç değilim. Napcam bana evde misin orda mısın burada mısındiye hesap soran ve sürekli herşeyime karışan birini?
Ablan abin falan varsa sana 6 aydan büyük olmayan bir bebek versinler tarif etsinler banyosu olsun bakımı olsun herşeyi ayrı detay ve özen ister. Erkekler pek yanaşmazlar Türkiye'de bezi bile değiştirmezler çünkü onlar çalışıyordur eve ekmek getiriyordur bir de çocuğa mı bakacaktır? Ama senin çalışmaya niyetin yok gibi sanki sen evde köskös oturup cocuk bakmak istiyorsun :) haha 😂 Yaparım demekle olmuyor maalesef anne bile o kadar hormona ve annelik içgüdüsüne rağmen çocuğun bakımından zorlanıyor hasta oluyor bunun tıpta adı bile var PPD diye psikolojide ayrı bir casedir. - +1 yıl
@ersanbaslrr kabul etmem çocuk bakmak zor dedim ama imkansız demedim. PPD olmadıkça çocuğuma ben bakarım. Doğanın kanunu bu başka türlü hamilelik de hormon da babalara verilirdi.
Yani yanlızlıktan başka bir sebepten dolayı erkek kadına/ kadın erkeğe ihtiyaç duymuyorsam, zaten sevdiğimde çıkar gözetmeksizin severim, en hasından severim bunu görememen ve beni böyle eleştirmen saçma? Saçmalık yani bunu demen. Göremiyorum ama eleştiriyorum diyorsun resmen bana. Bu arada, otel şeflerinden daha güzel dünya ve Türk mutfağına hakim, 6 dil bilen, 7den fazla aktif hobisi olan ve her gün spor yapan biriyim. Bir zahmet onda olmayan bende olsun.
3500 tane yorum yazarak beni baydın wallaha ya. Bak ne dedim bir oku cidden?
Uzlaşamamakta uzlaşalım iyi günler diliyorum daha fazla beni fikirlerinle doldurup şişirme beni bye. - +1 yıl
@ersanbaslrr ay daha fazla senin okuma hatalarınla uğraşmaya vaktim yok.
BAK NE DIYORUM:
ÇOCUĞA BAKMAK ZOR AMA IMKANSIZ DEGIL DIYORUM. AMA HERKES ICIN BOYLE BENIM ICIN DEGIL.
Cocuk sorumluluk ister, zor olduğu için de anneler evde kalmak ister. Ama bu genel bir düşünce sen yine bu düşünceyi benim sandın NERDE YAZIYOR BEN ÇOCUĞUN ÇOK ZOR OLDUĞUNU DUSUNUYORUM DIYE?
Anladın mı görebiliyor musun?
Zaten yazdıklarımı görmezden gelip yazmaya devam ediyorsun benim dediklerimi görmemiş gibi. Böyle saygısız biriyle zaten konuşacak birşeyim olmaz. - +1 yıl
Ya kör müsün? Git diyorum şimdi engeli basacağım sana. @ersanbaslrr bu anlamsız konuşmayı saygıyla bitirmeye çalıştım ama sen pek saygıdan anlamıyorsun anlaşılan ya da biriyle konuşmaya o kadar açsın ki tartışmaya razısın. Hadi bye. Bir yorum daha yaparsan artık dayanamayacağım.
Gizli Üye(36-45)+1 yılAllah askina iki makyaj biraz seksi davranis ile guzel olmayack hatun yok yani diycegim kuzum senden cok var. Karakterin varmi? Yok gibi duruyorda
30 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
17
Cevap
74Cevap
Neden hak ettiğini düşündün. Ne emek verdin de o güzelliği kazandın ve buna karşılık nasıl bir hak ediş görüyorsun.
Çok güvenme güzelliğine bir sivilce yeter, çok güvenme zenginliğine bir kıvılcım yeter.
Her şeyin sahibi belli bu sebeple hak ettiğine inanmak yerine hayırlısı dile.00 Yorumla
+1 yılsen bu kafaylaaa koca bile haketmiyorsun.. tek hakettigin şey zikilip kenara bırakılmak... ayrıca hiçte güzel deilsindir kendini kandırıyorsun ;) cok güzel olan gilzi k. yapmaz kardeş git kafana göre takıl burada sana göre erkek yok...
34 Yorumla- +1 yıl
👏👏👏👏
- +1 yıl
@Sarımsaklımantı teşekkür ederim tarafımda olduğunuz için ;)
- +1 yıl
Rica ederim.. Doğruya doğru
- +1 yıl
@Sarımsaklımantı aynen :)
+1 yılzengin koca yaz 2222 ye mesaj gönder
cevrende bulunan zengiler telefonuna gelsin
ordan secersin
zengin zenginle evlenir..40 Yorumla- Diğer konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılwww.ilgincbirbilgi.com/.../...-ibretlik-cevap.html bunu oku ve vazgec
00 Yorumla - Diğer konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılwww.ilgincbirbilgi.com/.../...-ibretlik-cevap.html
Okumanı tavsiye ederim.00 Yorumla guzellık yeter dıyosun:)) zaten ancak guzellık yeter dıyen bırı para yeter derdı hos.. hayırlı pazarlar olsun... alan memnun satan memnunsa bana halt yemek düşer.. ama yanlış yoldasın!
00 YorumlaGeçen bir söz görmüştüm diziden alıntı sanırım yarım hatırlıyomda yazıyım
''Yüzü güzel olan değil bahtı güzel olan mutlu oluyor''00 YorumlaTabi karakter aramayan kendi gibileri arar. Düz mantık sorusu.
10 Yorumlacanım ışıklardan dön hemen sağda olcak bir kaç tane :D
11 Yorumla
+1 yıldansı var taş dansı bak
https://www.youtube.com/watch?v=VG5bEyqa_0g11 Yorumla- +1 yıl
Sole bir kopamadin anasini anca halay gobek
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılGüzel huylu, sevgi, saygıya önem veren, entelüktüel düzeyi yüksek , sadakat derecesine sahip olan en önemlisi hayırlısı olacak kişiyi bulmanız ve de bunun spontan olarak gelişmesi daha güzel olurdu.
00 Yorumla
+1 yılKısmetin neyse onu alacan zaten, ara tabiki elinden geleni yap ama Allah ne yazdıysa o
00 YorumlaDiğer konusunda 2b cevap paylaştı. sen öl bence, senin gibiler yüzünden hepimiz para avcısı gibi lans ediliyoruz
01 Yorumla
+1 yılBütün Türk kızları aynı şeyi istiyor o yüzden çok beklersin daha
00 Yorumla- Diğer konusunda 24,6b cevap paylaştı.
+1 yılGuzel olunca haketmismi oluyosun haketmen icin beyin olmali oda sende yok senin guzelligin sona ercek elbet ama onun parasi bitmicek o zaman senden guzellerle aldatir
10 Yorumla
+1 yılbunun bir mesleği de var. hem herkese kocacım da diyebilirsin kızmazlar.
00 Yorumla
+1 yılBazı manavlarda kilo ile zengin oğlan satıyor olmaları lazım. bir bak derim
00 Yorumla
+1 yılİstanbul = Cadde , Levent , Moda , Vb. Yerlerde Ava Çıkarak Dikkat Etmelisin Ava Çıkarken Avlayıp Tazı Yapmasınlar..
00 Yorumla
+1 yılZengin mekanlarda gezerek ama yolcu olup yoldan cikma, benden tavsiye.
00 YorumlaDiğer konusunda 22,4b cevap paylaştı. Güzelliğini kullanma bence geçici her şey hiç güvenme
00 YorumlaGuzelse ve bunu kullanmak istiyosan o gelir mersk etme :) ama bekar olur mu bilmem
00 YorumlaDiğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Evet kız güzel olunca zaten herşeyin en iyisini hakediyor normal insnaalr zatenn bişiy haketmyor sen üstün varlıksın
00 Yorumla- Diğer konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılAllah vergisi şeyle emeklerinin karşılığını alan birini mi hak ettiğini düşünüyorsun hahaha kır bir tarafını da para kazanmak için çalış.
00 Yorumla
+1 yılMali mi pazar liyorum var mı alan diyorsun yani kısaca kahbecik
00 Yorumla- Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılSenin güzellik geçecek elbet birgün o zaman seni degerli kılan ne olacak?
00 Yorumla Güzelliğe çirkinliğe bakmaz tatlım şans olucak. Allah çirkin şansı versin dıye boşa demiyolar
12 Yorumla
+1 yılsalı pazarında cok var tarıhı salı pazarı. bir ugra derim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbağcılarda takılmanı öneririm hayatının aşkını orda bulabilirsin
00 YorumlaDiğer konusunda 2b cevap paylaştı. bana da zengin bir bayan lazım. çirkin olsa da idare ederim :P
00 YorumlaDiğer konusunda 24,1b cevap paylaştı. zengın adamların elınde senın gıbı bır suru var zaten ((: bır de senı mı başlarına bela etsınler
00 Yorumla- Diğer konusunda 12,4b cevap paylaştı.
+1 yılSadece güzellik hem zenginliği hem yakışıklılığı hak ediyo demek puhahaha
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılonların seni bulabileceği yerlerde bulunman ihtimali arttıracaktır. ya da aile-sülale arayacak bulacak.
00 Yorumla
+1 yılBunlar bizi arıyor, biz güzelleri arıyoruz + karakter.
Nedense yıldızlar bir buluşmuyor.00 Yorumla
+1 yılMadem bu kadar güzelsin de, niye sen erkek arıyorsun ki?
00 Yorumla- Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılGuzel olarak yakisikliyi hakettigine katiliyorum ama zenginlik ne alaka
00 Yorumla kendıne gore guzelsın bende zegınım ama guzel havalı kızlara uyuz olurum :)
00 YorumlaDiğer konusunda 1,8b cevap paylaştı. benim paramın güzelliği git gide artıyor ama senin güzelliğin gittikçe çirkinleşiyor napcaz?
00 Yorumla- Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılHer güzelim diyene zengin ve yakışıklı düşseydi! biz fakir ama yakışıklıların hali ne olurdu şapşik.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılguzellik bir göreceli kavramdir, güzelim :D
Not: evlenmeyin tehlike seziyorum :D00 YorumlaPara mutluluk getirmez bende bakire kız hiç biriyle gorusmemis kız aryrm ama yok iste
00 Yorumla
+1 yılbir boku hak etmiyorsun.
24 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
paramı yiyecek karı arıyorum gel :D
00 YorumlaDiğer konusunda 3,8b cevap paylaştı. Parlamentoya git ahahha
00 Yorumla- Diğer konusunda 7,6b cevap paylaştı.
+1 yılçevrendeeee iyi bakarakk
00 Yorumla Tebrikler seni anan zengin koca için doğurmuş
00 YorumlaNe kadar zengin mesela?
00 YorumlaAgagagaja sekreterlik yap
00 Yorumla
+1 yılMerter de Hepsi Kuyrukta Seni Bekler...
00 YorumlaHak etmek için ne yaptın ki?
00 YorumlaBulursan da tek gecelik olur emin ol
10 YorumlaGüzellik yetmiyor işte tek başına ne yazık ki.
10 YorumlaZenginler senin gibilerine bakar mi
10 Yorumla- Diğer konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılTakıldığın mekanlara bağlı
00 Yorumla
+1 yılÇalış kendin zengin ol, elalemin parasından sanane
00 Yorumla
+1 yılBuyrun yardımcı olayim
00 YorumlaBuradan bulamayacağını söyleyim de.
00 YorumlaPazarda 3 kilo 5 milyon :Dddddd
00 YorumlaHakedip haketmedigine Allah karar verir sen degil
00 Yorumla
+1 yılEnteresan 😕 bulursun ya çok ta şey yapma
00 YorumlaDiğer konusunda 340 cevap paylaştı. Beyninde güzel olsaydı keşke
00 Yorumla- Devamını Gör (31)
Devamını Gör(76)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi