Vanliyim sanliyim kılıcı kanliyim
Bu arada Vanlı erkekler beni beğenmiyor karşıma çıkan Karadenizli oluyor işin tuhafı ben o poz mezinleri sevmiyorum
Vanliyim sanliyim kılıcı kanliyim
Bu arada Vanlı erkekler beni beğenmiyor karşıma çıkan Karadenizli oluyor işin tuhafı ben o poz mezinleri sevmiyorum
Vanlı, yakışıklı, aşiret mensubu ve zengin bir koca bulmak istiyorsan, öncelikle bu özelliklere sahip kişilerin bulunduğu sosyal çevrelere girmen gerekiyor. Van'da aşiretlerin etkin olduğu ortamlara katılmak, sosyal etkinliklere ve düğünlere gitmek bu açıdan faydalı olabilir.
Ayrıca, kendini geliştirmek ve kişisel özelliklerini ön plana çıkarmak, bu tür kişilerin dikkatini çekmene yardımcı olabilir. Eğitimli, kültürlü ve kendine güvenen biri olarak tanınmak, hedeflediğin insanlarla daha kolay iletişim kurmanı sağlayacaktır, internet ve sosyal medya aracılığıyla da bu tür insanlarla tanışabilirsin. Vanlı gruplara katılarak veya aşiretlerle ilgili platformlarda aktif olarak yer alarak istediğin özelliklere sahip biriyle karşılaşma şansını artırabilirsin.
Ancak, her şeyden önce kendin olmalı ve gerçekten uyumlu olduğun bir eş aramalısın.
Cevap
8Cevap
Arayarak çevrenden.
Van da al eline pankart çik pazarw vanli koca ariyorum yaz
Yok fakirler bulur beni
Türedi yine tipi kayık van canavarı😀
Kiskanc
Ahahah yıllardır arıyorsun 😀😀
Saz calamaya devam mı gıh
Kürtçe halay açıp cekicem. kocayi bulursam
🤣🤣🤣🤣
Ben de karadenizli seviyorum
Şunu bulun Vanlı seten ustaları
Kuran da boyle mi emrediyor
Nasıl yani ne alaka
Profilde Kur an var ama sen zengin koca pesindesin. Verdigin mesajla istedigin ortusmuyor.
Niye inancliyim diye çöp birisini mi kabul edeyim mehir verin diyor Allah ben mehir olarak çok isterim fakir ise eliyle nikahlansin
Su fikrinle sen evlilikte asla mutlu olamicaksin.
Tamam sen bul fakir seven kız ve mutlu ol
Yeteri kadar param var sefil sey.
Kendi derdine yan
Haha ancak yeter sana sefil sensin edepsiz hiçbir kız aklı başında olan senin gibi sefilleri istemez erkeği kıymetli yapan cuzdanidir
Iste bu yuzden asla mutlu olma ihtimalin yok.
Sefilik seni bekler. Allah guzel bir imtihanla seni basbasa birakacak merak etme. 1 lokmaya muhtac olacagin gunler seni bekler.
Niye sana vahiy mi geliyor Allah adına şeyler söylüyordsn. Peygamber isen söyle bana. Değilsen sefaletini al ve yol al git
Hayat bu, yasayip goreceksin.
Korkma benim adıma kendi derdine yan. Sefil cüzdanı sinek avlayan bir erkeği hiçbir kadın kabul etmez
Senin kafa baya guzel,
Dur icin icini yesin o halde,
Evim var
Kirada bir evim daha var.
Arabam var 2 tane,
Şu an arsalarim var ve miras olarak gelecek olan bir suru arsam daha var.
Aylik gelirim senin bugune kadar eline gecen paradan daha yuksek olduguna da emin olabilirsin. Hadi simdi sefil yasamina donerek, bizi uzaktan izleyip agzinin salyasini silebilirsin
Tamam ne mirin kırın ediyorsun madem var ne diye zirliyorsun me liar
Mr*
Mardinli olmaz mı knk :(
Aşiret ve zengin misin bunlar önemli jdjfjdjd
Araplardan nefret ediyorum
Ben arap değilim ki dskdljsfflkdsjdfs
@BubblesBoop knk var bağ bahçe üj bej xckjfhkjhdf
Soran kişi bak kaçırma bağ bahçe diyorr. Arap da değilmiş. Bi konuş tanış
Güneydoğu ayılarını sevmiyorum Arap dölü oluyorlar
Sövmek gerek şimdi bu yazdığına istinaden ama ben kibar bir ayıyım bunu yapmayacağım jfhgdjghsd
Büyük konuştu bu @agorasevdası
@BubblesBoop Ne diyim knk yazıp tribe mi gireyim jdskhsdfkjhfs
Kavga çıkarmaya çalışıyorum ama sen harbiden kibar bir ayısın olmuyor djjdjdjsj helal olsun ne diyem. Soran kişi çok şey kaybettiii
@BubblesBoop Sorun yok knk başa sorularda dövüştür beni karşımdaki erkek olsun fsjddfshdgsjs
Başka *
Tamamdır hallederim ben djjdjdjs ama kavgayı bana döndürmeyin yeter arada falan kalmayayım mazallah hdjdjdjd
@BubblesBoop Sen rahat ol baktım iş bka sarıyor aşirete haber veririz SDAKJHDASKJHADSKJDHAKJDHA
Oha cidden aşiret paket misin sen djjdjdjdjdjdjdjd şey benim ihtiyacım olursa senin aşireti ödünç alabilir miyim Nfjdndj
@BubblesBoop Passat sana feda olsun DFSLKJFDSLKJFDSLKJDFSLKFSD
Hadi özelde cilvelesin
Rahatsız ettiğimiz için sörry hanımefendi dfskdfhskjdfs
Gece gece çok iyi djfjdjfjfjfjjfjdjdjfjfjdjsjjd tamamdır o zaman bir mevzu falan olursa passatı alır kaçarım önden
@BubblesBoop pasat karşılığında arkayı kaptırma da malum güneydoğu arka sevici
@BubblesBoop Taam knk bak hanım efendi yoluna çıkmış rahatsızlık vermeyelim daha fazla denk düşeriz başka sorularda DSKJHFKJDFS
Soran kişisi, resmen burada kurmuş olduğumuz bir dostluğun sohbetin içinden geçiyorsun etme eyleme yazıktır
@այերեն_և_քրդերեն Kirli fantezilerinizi kendinize saklayın SAKJDFHKJSDFHS
Gerçekler acıtır Mr Arap ya da Yahudi dölü. Haydi dostluğumuzu ya da cilvelesmenizi özele tasiyin
Arap değilim kürdüm, yazdığın şeyler o kadar çirkin ki profil fotoğrafını değiş bari bu nasıl bir zihniyet xjxncncjc
Kurtlesmis Arap seni
Şifa diliyorum sana xhxnxhxhx
Ben de sana soy temizliği aaa pardon Araplar bozuktu tabi isteseler bile temizlenmezler
He knk aynen ondan djdjdhdhdhd
Doğuluyum ben de
Ben de bu tipe bakmam hey male mine
Golden girl
Altın gibiyim
Bulsanda sana bakmaz
Neden
tamam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?