Nerelere gideyim İstanbul'da yaşıyorum. Yapmam gerekenler ney? Yaşım 18 . Boy 173 , kilo57 . Yüzümün de güzel olduğunu söylerler
Cevabın nedir?
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılDünyanın en büyük finans şirketlerinden J. P. Morgan’ın CEO’su James Dimon’un, zengin koca avcısı bir kızın kendisine attığı bir elektronik postaya verdiği ibretlik cevap.
Zengin birisi ile evlenmek isteyen bir kızın J. P. Morgan’a yolladığı elektronik posta :
Sayın Morgan,
Sizinle dürüst olacağım. Bu yıl 25 yaşına giriyorum. Çok güzelim, iyi bir stilim var ve kaliteli şeyleri severim. Yıllık geliri en az 500 bin dolar veya daha fazla olan bir adamla evlenmek istiyorum. Aç gözlü olduğumu düşünebilirsiniz fakat New York’ta yıllık geliri 1 milyon dolar olan insanlar maalesef orta sınıf sayılıyor.
Çok şey istemiyorum. Sizin sitenizde yıllık geliri 500 bin dolar veya daha fazla olan biri var mı? Hepiniz evli misiniz? Bu konuları merak ediyor ve sormak istiyorum, sizin gibi zengin insanlarla evlenmek için ne yapmam gerek?
Bugüne kadar birlikte olduğum erkekler arasında en zengini yılda 250 bin dolar kazanıyordu. Central Park’ın batı yakasında, yüksek bütçeli rezidanslarda yaşamak isteyen biri için yıllık 250 bin dolar yeterli değil. Size alçak gönüllülükle soruyorum:
1) Zengin bekarlar nerede takılır? (Lütfen bar, restaurant, spor salonu, kulüp, vs. gibi mekanların isimlerini ve adreslerini yazar mısınız.)
2) Hangi yaş kategorisine odaklanmalıyım?
3) Çoğu zenginin eşleri neden ortalama güzellikte? Bir kaç kızla tanıştım; güzel veya ilgi çekici değiller ama zengin erkeklerle evlenebiliyorlar.
4) Kimin karınız, kimin yalnızca sevgiliniz olabileceğine nasıl karar veriyorsunuz? Benim hedefim evlenmek. Zengin bir adamla evlenebilmek için ne yapmalıyım?
Saygılarımla
Bayan Güzel
James Dimon’un kıza yanıt olarak yolladığı elektronik posta :12 Yorumla- +1 yıl
Sevgili Bayan Güzel,
Yazınızı büyük bir ilgiyle okudum. Tahmin ediyorum ki sizin gibi aynı soruları soran pek çok genç kız var. Lütfen profesyonel bir yatırımcı olarak durumunuzu analiz etmeme izin verin. Benim yıllık gelirim 500 bin doların üzerinde, sizin kriterlerinize uyuyor, bu sebeple zamanınızı boş yere çalmadığımı umut ediyorum.
Bir iş adamı gözünden bakarsak, sizinle evlenmek kötü bir fikir. Nedeni ise çok basit, lütfen açıklamama izin verin. Detayları bir kenara bırakırsak, yapmaya çalıştığınız şey “güzellik” ile “para” ikilisini takas etmek: A kişisi güzelliği sağlar, B kişisi de bunun için ödeme yapar, gayet adil. Fakat burada ölümcül bir problem var; sizin güzelliğiniz kaybolacak ama benim param iyi bir sebep olmadıkça tükenmeyecek. Aslına bakarsanız, benim gelirim yıldan yıla artabilir, ancak siz yıldan yıla güzelleşemezsiniz. Bu sebeple, ekonomik açıdan bakarsak, ben değer kazanan bir varlıkken siz değer kaybeden bir varlıksınız. - +1 yıl
Hem de sıradan bir değer kaybı değil, katlanarak artan bir değer kaybı. Eğer güzellik sizin tek varlığınızsa, değeriniz 10 yıl sonra çok daha düşük olacak.
Wall Street’te kullandığımız bir terimden yola çıkarsak, sizin için “takas pozisyonu” diyebiliriz, “satın al ve bekle” değil. Sizi satın almak iyi bir fikir değil, bu sebeple kiralamayı tercih ederim. Çünkü alışveriş değeri düşen bir şeyi uzun süre elde tutmak hiç de akıllıca değildir. Şüphesiz; aynı şey sizin istediğiniz evlilik için de geçerli.
Bu yazdıklarım size zalimce geliyorsa bir de şöyle düşünün; tüm paramı kaybetseydim, beni terk etmez miydiniz? Aynı şekilde güzelliğinizi kaybettiğinizde, benim de çıkış yolunu bulmam gerekmez mi?
Yıllık geliri 500 bin doların üstünde olan insanlar aptal değil; sizinle yalnızca çıkarız ama evlenmeyiz. Size, zengin bir adamla evlenme fikrini unutmanızı öneririm. Bu arada, yılda 500 bin dolar kazanan o zengin siz olabilirsiniz. Zira o kadar parayı kazanmak, zengin bir aptal bulabilme ihtimalinizden daha yüksek…
CEO J. P. Morgan
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 522 cevap paylaştı.
+1 yılBence cok buyuk akillilik yapiyor bu sekilde... Devam et... Fakirle evlenince bir b*k olmuyor...
87 Yorumla- +1 yıl
@cumartesii bayagi durustsun. ☺
- +1 yıl
@SiMeLoJi Senin fikrin nedir bu konu da?
- +1 yıl
@cumartesii esimin maddi durumu evlendigimde kotuydu. Fakat cok iyi ve cok zeki bir insan oldugu icin evlendim. Su an dualarim sayesinde maddi durumumuz Allaha sukur iyi. ☺
- +1 yıl
@SiMeLoJi Bence herkes senin kadar sansli olmayabilir... Hem isini sansa birakmak istemiyor da olabilir:P Ben de cok dua ediyorum (baska konularda) mesela ama kabul olmuyor..
- +1 yıl
@cumartesii Anliyorum. Haklisin tabi. Fakat zengin bir insanla evlenmek cozum degil. Iflas edebilir. Kaliteli bir insanla evlenirse asla ac kalmaz ve mutlu olur. Ama herkesin gorusune saygi duymak lazim. O da kendine gore cok hakli. Allah hepimizin gonlune gore versin diyorum. ☺
- +1 yıl
@SiMeLoJi Amin.. Bu arada erkek cocugunuz olursa adini Fatih koymayi unutmayin, iyi gunler *.*
Soran+1 yılBen işimi şansa bırakmak istemiyorum
@SiMeLoJi
hahaha :D soruya bak ya hey Allahım.. Kızım; sen bu soruyu sorana kadar toplumda bir yer edin kendine, işin gücün mesleğin var mı? bunlar daha mühim.. İşe yarar birşeyler yapıyorsan zaten senide işe yarar insanlar bulur merak etme..
01 Yorumla
Soran+1 yılOkuyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılOOoo bacım çok şey istiyorsun hem zengin olucak, hem yakışıklı olucak, olucakta olucak. Maalesef hepsi aynı anda olmuyor :)
01 Yorumla
Soran+1 yılZenginler hep tipsiz ya
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
28
Cevap
115Cevap
Bu zekayla zor... Ama hadi bir head start vereyim sana bu adamı ayarlamaya çalış
www.linkedin.com/pub/donald-trump-jr/62/4b8/44500 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe kadar dusmusuz toplumca be
Kizlarin zihniyete bak
uzuluyorum sizin adiniza neden secilen oluyorsunuz?
Git adam akilli meslek sahibi ol adam sana mal muamelesi yapmaz en azindaN
merak wtme eger bu kafayla gidersen kalantor bir dayi sana sahip cikar zaten
sen 25 ken o 50 olur bir de ev tutar mis gibi yasarsiniz11 Yorumla
Soran+1 yılBenim için yaş önemli değil
Hee zengin lerde senin gibisini ariyodu zaten işini görür köşeye atar lar seni merak etme bu kafayla devam et sen sakin adam gibi koca isteme zengin ini ıste sen çok mutlu olacak ilerde kafanı yorma bu kafayla gidersen. Azıcık aklını kullanım okuyayım mesleğimi elime alayım erkeğe bağımlı yasamayim benimde ekonomik gelirim olsun diyen kızlar kaldi mi :D
00 Yorumla
+1 yılzengin koca bulunca çok mutlu olaçağını zannediyorsun. dua etteseni seven anlayan biri karşına çıksın mutluluklar
10 Yorumla
+1 yılSenin gibi kızların varlığı beni cidden mutlu ediyor.
doğru yoldasın tatlım
eğer gidilesi yapılası şeyleri sorarsan arkadaşın olarak sana yardımcı olurum02 Yorumla
Soran+1 yılSen ne diyorsun ya
- +1 yıl
Nasıl yaa
Anlamadım
- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılZengin ve yakışıklı insanlar 18 yaşında bi' eş istemezler..
13 Yorumla
Soran+1 yılKaç yaşında isterler
Soran+1 yılBeni de ruslara benzetiyorlar
Şimdi kendine bir sınır belirle ne kadar zengin?
Birde şöyle birşey var zengin insan kadına pek saygı duymaz bunu bil.
Evdeki bir aksesuar geceleri dışarı cıkıp eylenmek için görürler.
Senin beklenti sadece para mı?02 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Aşk İlişkileri konusunda 11b cevap paylaştı. Bugün zengin diye aldığın yarın fakir olduğunda ne olacak?
01 Yorumla
Soran+1 yılOlmaz öyle
Üzgünüm ama sarışın, beyaz tenli, renkli gözlü güzellerden olmadıktan sonra ilgilenmiyorlarmış... :((
01 Yorumla
Soran+1 yılSarışın renkli gözlü beyaz tenliyim ruslara benzetiyorlar genelde
hem yakışıklı hem zengin adamın evlilikle ne işi olur bal arısı gibi çiçekten çiçeğe konmak varken :D
11 Yorumla
Soran+1 yılHepsi aynı değil
Ben parami degerlendirip gün gectikce dahada zengin olabilirim.
Senin güzelligin ise gün gectikce gidecek.
adil degil 😀
senin gibilerin 2 3 gün sonra şutluyoruz 😀00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Lüks araba galerilerinin önünde nöbet tut illa cikacaktir biri :d
20 Yorumla
+1 yılbenim duygularım yok, kredi kartina herseyi yaparin diyon yani, yazik senin gibilere. kadinin okumasi sart bu devirde. kendi ayaklarinin uzerinde durmasi şart. yoksa ite kopuga 3 kuruş için yem olursunuz
00 YorumlaBizde şöyle yapalım iyi okuyun, gidelim çok zenginlerin mallarına ortak olalım el koyalım
Yok öyle bir dünya, git eskortluk yap bulurlar seni.08 Yorumla
Soran+1 yılDalga geçme ciddi bir şey sordum
Soran+1 yılBence bu ciddi bir şey değildi
I think it was not serious thing
Soran+1 yılShout up
Kes sesini
Soran+1 yılOk by
- Aşk İlişkileri konusunda 883 cevap paylaştı.
+1 yılzengin ve yakisikli koca istiyor sun tamamen kullanim amacli... kisisel sevme amacli degil yani... boyle dusunenlerin ve istiyenlerin burada cok oldugunu gormek baya bir rahatlatti beni...:((( bizede ders olur... paramiz olsada yok gibi davranacagiz taaki gercek niyetlerinizi anlayincaya kadar
02 Yorumla
Soran+1 yılNiyetim kötü değil
- +1 yıl
su anda beni ve benim gibi dusunenleri incitiyorsun ama... parasi olan insanlar bu durumlara gelene kadar nelerden fedakarlik etmislerdir acaba bir sor... once sevgi dile allahtan mutluluk... zaten kismetin gelir hintten yemenden yok sa kismetin ne gelir elden
Sen ancak ruyanda gorursun o da iyi bir cocuk olursan
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılŞimdi dogru gidiyorsun 3 kavşaktan sola don sagdan üçüncü binanin altinda bir cafe var.
Hepsi orda seç beğen al😎00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAma sende cok istiyosun yaa hem szengin hem yakisikli istiyosun gonlu zengin olsun bosver Allahtan hayirlisinj iste zenginler hep aldatiyo haberin olsun
00 YorumlaFacede sızınn ordakı sırketlerden soyadı aynı olan adamları ekle
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 565 cevap paylaştı. Bulamazsın. Sana gelmez :) oda zengin varlıklı güzel bayanla olmak ister ;)
02 Yorumla
Soran+1 yılBenim durumum iyi ve güzelim de
+1 yılen son sahibinden. com da görmüştüm oraya bak bir kapıda ödeme seceneği falan diyo vip kargoymuş üstelik incelemelisin.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKerhaneye git. Parası olmayan adam gidemez oraya. Aralarından bir tane yakışıklı da bulursun artım :)
10 YorumlaZengin bir insan , bu bedende bir sürü insan bulabilir.
Ama , önemli olan zekadır , kadındaki akıllılıktır , kaıdndaki asalettir.
Bunlar önemli10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAileden zenginim 2 tane araba galerim var biri bostancı diğer etilerde. Maddi durumum çok iyi istersen tanışlalım
02 Yorumla
Soran+1 yılBen tipe de bakıyorum
Cevap sahibi+1 yıltipimde iyi zaten
Googleye İstanbuldaki villalar yaz. Adresi al , orda takıl :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılburdada kimdi bir kıza para yedirmek bana mantıklı gelimiyoz ama çünkü senin güzelliğin gün ve gün azalırken benim param gün ve gün artacak gerek yok ya
00 Yorumla
+1 yılSen bu zihniyetle birak zengin ve yakisikliyi koca bile bulamazsin
06 Yorumla
Soran+1 yılKoca adayları hazır sen merak etme
husband members are ready for married with me.- +1 yıl
Turkceyi senden daha iyi biliyorum merak etme
Soran+1 yılYukardaki dil türkçe değil ingilizce
- +1 yıl
Yazdigini okuyamiyorsan diye soyluyorum ilk once turkce yazmissin sonrada gerizekali gibi ingilizcesini yazmissin
Soran+1 yılBen senin için yazdım. Tek dilden anlayamayacağını düşündüm. Anca tabi
- +1 yıl
Keske bildigin bir dili yazmaya calissaydin
+1 yılBen Zenginim yakışıklıyım ama sipariş üstüne gönlümü satcak değilim... nokta. net
06 Yorumla
Soran+1 yılNe komik
- +1 yıl
:D misal verdim mantıklı cevap bu olsa gerek..
Soran+1 yılGayet mantıksız
İt is not sensible- +1 yıl
I think you 're unreasonable!! now shut up plz... but u r unstable :D :D
- +1 yıl
sure :D
Soran+1 yılI * a reasonable and rational person. I know myself. You must know yourself !
Now shut up
Ben zengin olcam ama yakisikliliga bir sey diyemiycem
01 Yorumla
Soran+1 yılBen ikisini birden istiyorum
+1 yılkader kismet işleri keramet yakışıklı olmak zengin olmak değil kalbi zengin olsun emin ol parayı gözün görmez
00 Yorumla
+1 yılKendimi en fahiş fiyatla kime satabilirim? Sorusuyla eşdeğer bir soru.
02 Yorumla
Soran+1 yılKomik değik
- +1 yıl
Komik olsun diye söylemedim. Satılık bir şey görünce ilgimi çekti sadece.
+1 yılzengini ve yakışıklıyı bulursun belkide ama koca olurmu başka bişey mi olur bilemem :D
03 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
- +1 yıl
Zengin adam lar genelde çok seçenekli olduğu için genelde işi olana kadar takılır yedirir içirir sıkıldığı zaman bir çırpıda siler devamlı yedekleri vardır genelde
- +1 yıl
Hem paralıyı buldun yakışıklı da ama huyların felan tutacakmı bakalım adam tamam yakışıklıdır zengindir ama hoşlanmadın bissürü özelliği olabilir onlarıda göze alman lazım
+1 yılValla zengin birini bulursun ama koca bulabileceğini zannetmiyorum. Bu kafa ile olmaz. Beyinde lazım
02 Yorumla
Soran+1 yılNe biçim konuşuyosun
- +1 yıl
Sendeki bu kafa ile çok yaşamazsın
Onlar emin ol senden daha güzelleriyle birlikte zaten.
12 Yorumla
Soran+1 yılBeni bilmiyorsun
Gizli Üye(36-45)+1 yılbende memur mühendis ya da doktorla evlenmek istiyorum yakışıklı uzun boylu olsun
acaba olur mu
bende üni mezunuyum atanamadım00 YorumlaO zmn sana şu kalıyor. At taşı vur kuşu derim anladın ;-)
00 Yorumla
+1 yılAllah sana erkek buldurmasın koca koca diye bağırıp durasın ne hale geldi nesil yav
00 YorumlaÇok aşırı güzelsen o seni mutlaka bulur.
normal güzel fena değilsen 25 e kadar yolu var bunun.02 Yorumla
Soran+1 yılNormalin üstünde güzelim
+1 yılAdresi ver Kapıya teslım gönderelim
Tabii Detaylı kriter istersen katalogtan seçme sansın da var :))00 YorumlaGüzel olman lazım verici olman lazım fiziğin güzel olması lazım 3 ü yeter
02 Yorumla
Soran+1 yılÜçü de var bende
+1 yılkilo boyla olacak iş değil zengin koca bulmak.
1. çok güzel olman lazım
2. kezban kategorisinde bulunmamak gerek
3. bu kafayla imkansıız01 Yorumla
Soran+1 yılÇok güzelim
444 0 542 zengin yakışıkşı koca bulma hattı dkkfkdkd bulursan bana da haber ver ya 😀😂
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAh Kezban baban kahvede okey de yenilince millete cay ismarlamamak için dayak yiyen bir adam sen de utanmadan zengin koca mi arıyorsun
01 Yorumla
Soran+1 yılBabam zengin
sağ yap..100 metre git. soldaki caminin yanında hemen.
00 YorumlaZengin ve yakışıklı adamlar da seni bekliyo :) hadi gel benim ol diye :)
00 Yorumla
+1 yılzengin we yakışıklı kocayı dubayide suudi de bulabilirsin...
00 Yorumla
+1 yılSulukuleden aşağı sallan, solda bir kasap var o sana söyler nereden bulacağını.
Ceylan sikildiği yerde otlarmış...00 Yorumla
+1 yılakıllı kızın hali de başka oluyor , şu aralar sır gibi saklanıyor o ortamlar. Bulursan bizede haber et
00 Yorumlaooo aferin doğru yoldasın
üni de doktor, mühendis illaki bulursun raad ol02 Yorumla
Soran+1 yılBen üniversitedeyim ama çok zengin birini bulamadım
mesaj at tanışalım ozaman. şu an şirketteyim. müsaitken yazışabiliriz.
00 Yorumlafatşh sultan mehmet camisi var biliyomusun git oraya köşede bekle bu iyiliği kimseye yapmam ;)
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılboğazda sırada bekliyorlar. bir böz atıver istersen :)))
00 Yorumla Sen bulamassın eğer isterse o seni bulur burada seçecek kişi sen olmassın
00 YorumlaBizim markette satiliyo kredi kartina 6 taksit yapiyolar ;)
00 Yorumlahem zengın hem yakısıklı.. ahlaksız olsa olurmu
18 Yorumla
Soran+1 yılOlmaz
Soran+1 yılNe saçmalaması ya güzelim sonumta
Soran+1 yılSonuçta
Soran+1 yılHayır zengin olcak
+1 yılOtobanda bekle biri alır götürür..
11 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten mi
onlar bana bakarmı diye sorman lazımdı
02 Yorumla
Soran+1 yılBen onlara bakar mıyım asıl
Aylık gelirim 7-8 bin lira zengin sayılırmıyım.
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır ortalama
Parası bol erkek bulabilirsin de koca zor sanki.
01 Yorumla
Soran+1 yılNiye onlar evlenmez mi
- Aşk İlişkileri konusunda 11,6b cevap paylaştı.
+1 yılKöşe başında bekle. :):
10 Yorumla - Devamını Gör (83)
Devamını Gör(128)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği