dinsel filmleri birçok kez izledim ve gerçekten etkilendim hayatlarını kiliseye katedrale adıyorlar sizce nasıl rahibe olunur?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen de hep merak etmişimdir onların hayatını.. ama bütün hayatını o şekilde geçirmek mantıklı değil. Yurtdışında izin veriyorlar kadınlara bir süre yanlarında kalıp onların hayatını görmelerine. Rahibe olmuyorsun ama onlar ne yapıyorsa onlarla birlikte yapıyorsun. Düzenli bir hayata sahip olmaları, düzenli olarak ibadet etmeleri, kalan zamanı çalışarak geçirmeleri, boş zaman ve iş arasında denge olması ve bir yere ait olmak fikri beni çeken şeyler.. ama neden bütün hayatını bir sürü yaşlı kadınla birlikte geçiresin ki? Evlenip çoluk çocuğa karışmak varken.. sonra Avrupa’nın soyu neden kurudu..
20 Yorumla
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 331 cevap paylaştı. Önce hristiyan olucaksın. Klisede ayinde vaftiz oluyorsun sanırım. Sıkı bir dini eğitim alman gerekiyor. Gerçek hristiyanlık özellikle katolik mezhebi çok katıdır. Evlenemezsin, bakire kalmak zorundasın. Rahibeyi geçtim çok dindar katoliklerde boşanmak bile yasak. Ne rahibe olmasından bahsediyorsun sen 😂
11 Yorumla- +1 yıl
aynen öyle çünkü katolik kilisesi 2000 yıllık ve vatikan tarafından yönetiliyo ve çok ciddi kuralları var öyle basite alınıcak şey değil
+1 yılsen rahıbe olup hatını kılıseye adamayı boşver boş boş yaşayıp b*k yolunda ölme kardeşim benım youtube cubbelı ahmet hoca yaz dınle de ılım ögren dınımızı ögren gıt camıye hocadan yardım ıstede sana kuranı kerım ı ögretsın onu oku bu dunyan bo ötekı dunyanı yerlı b*k etme kardeşım benım
41 Yorumla
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 4,2b cevap paylaştı. Rahibe olup başıma bela arıyorum diyorsun. :D Fİlmlerdeki gibi yürümüyor işler. İtfaiyeci olmak isteyenlerin hepsi filmlere özenip istiyor ama işin özünü bende gördüm itfaiye amirliğinde boş boş bekleyip çay içiyorsun. :D IYyyyyyyyyyyyyyy
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
16
Cevap
48Cevap
+1 yılIyi düsündunmu bu eskimis dine gecmeyi? öbür tarafta göc ettiginde bana vebalin kalmasinda bide sizin gibilerden sorumlu olacazda anlatmadik islami diye. Bak müslüman degilsen islamı anlatayim. Yok sonradan birakyrm islamiyeti diyosan Allahın hidayeti üzerine olsunda rahibe filan olma...
12 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsanırım bideki ilahiyat fakültesi gibi onlarında eğitimleri var
yalnız o filmlerdeki gibi değiller hep ayrıca hrıstyansan anlarım ama sonuçta film dizi bu.
Ona kalırsa hrıstyanlar yıllarca ırak'ta tacizler-tecavüzler-işkencele ryaptılarda filmlerini izlersen ırak'ta kendileri sıkıntı yaşamış gibi.10 Yorumla
+1 yılİlk öncelikle her şeyin filmlerden yürüdüğünü mü sanıyorsun bu çok ciddi bir iş tüm dünya ile bağlantını kesmen lazım bekar kalman lazım ömründe asla öpüşmemen lazım ve tembellik gibi şeyler çok büyük günah erken yatıp kalkman lazım ve sen yatağında uzanarak Rahibe olmayı bekliyorsun lol ayrıca Hristiyan değilsen unut bunu bi iki videı görüp yürekten inanmıyorsan sadece popüler kültür kölesi olursun hangi dine yüreğinden inanıyorsan ona inan
00 YorumlaKatolik kilisesinde vaftiz olmuş ve Konfirmasyon ayiniyle tam kilise üyeliğine kabul edilmişseniz, zaten devam ettiğiniz kilisedeki ruhaniniz size hangi tarikata bağlı ise rahibelik yemini etmek için gerekli prosedürü açıklayacaktır.
20 Yorumla
+1 yılimg-1.onedio.com/.../549440a5922f251d14b0e73d.webp
... zor işler10 YorumlaBu yaşta zoor olursan da olma bence rahiplerle papaz olursun falan ugrasilmaz
30 Yorumlarahip tarafından ara sıra mıncıklanmayı göze alıyormusun?
00 Yorumla
+1 yılRahibe olmak için bakire olman lazım ömrünün hiç bir dönemin öpüşemezsn
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılönce kimseye vermeyeceksin böyle başlıyo onlarda :)
10 Yorumla önce kasaptan iki kilo et al sonra git sebze al ve bir güzel karıştır tavada haaa rahibelik mi soruyosun onu bilmem
00 Yorumla
+1 yılRahibe olacağına gidip bir camide hocalık yap aynı şey olur ikisinde kapalı olcan daha iyi olur bir camide hoca olsan
00 Yorumla:D küçükken bende etkilenirdim , kilisede dua etmek , yatmadan önce dua etmek falan çok hoş , küçükken hatta islamdan daha cazip gelmişti hrisityanlık çaktırma :)
00 Yorumlakilise de seni bekliyorum, rahibelik için ön kayıtlar başladı :)
10 Yorumla1 rahip 10-12 rahibe grup çeviriyolar sizde bakireler diye yiyosunuz az parodi izleyin
00 Yorumla
+1 yılBunu imamlar yapsa yobaz dersiniz, rahibeler, rahipler yapınca çağdaşlık oluyor, hoş geliyor.
00 Yorumlarahibe olmak için bana başvurman gerekiyor, ben papazım
01 Yorumla- +1 yıl
Papazların bu tarz uygulama kullanıcak vakitleri olduğunu sanmıyorum, ayrıca papaz olduğunuzu düşünmüyorum.
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 638 cevap paylaştı. İlk başta din de transfer olcan bonservisinle sonrası basit
00 YorumlaDinsel film izleyip en sonunda rahibe mi olmak istedin :D hahahahahshshss
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende öyle filmler izlemek istiyorum Bir kaç tane önerir misin
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence müslüman ol. Kendini dine ada. İslam dinini temsil eden bir kadın ol.
10 Yorumla
+1 yılilk vaftizle başla gerisi gelir
10 Yorumlarahibe olma imamiye ol
10 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 3,8b cevap paylaştı. kiyafet almakla basla
00 Yorumla
+1 yılBaba ogul ve kutsal ruh adına sen rahibe olma:D
00 Yorumlavurdurmayarak rahibe olabilirsin
10 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 686 cevap paylaştı. Hahah bir ara sakasina bende boyle diyordum. 😂😂
00 Yorumla
+1 yılönce bakire olman gerekir
10 Yorumla
+1 yılne rahibeler gördük skdlfdsfjds
00 Yorumla
+1 yılOlamazsın sen hristiyan değilsin.
00 YorumlaFilmlerden olmaz bunlar
00 Yorumla
+1 yılAnlık hevestir o takılma fazla
10 Yorumlaburadan sorarak değil
10 Yorumla
+1 yılMüslüman degilmisiniz
00 YorumlaRahibe olman için bakire olman gerek :)
10 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 5,7b cevap paylaştı. Sende camiye ada kilisenin camiden fazlası ne ki?
02 Yorumla
Soran+1 yılCamide kadınlar yok
Gizli Üye(25-29)+1 yılbilmem hiç rahibe olmadım
00 Yorumla
+1 yılRahibe p*rnosumu izledin de etkilendin?
00 Yorumla
+1 yıllaiklik elden gidiyyyeah
00 Yorumladoğru düzgün bir cemaat bul orada abla ol.
00 Yorumla
+1 yılben de rahibe belgeseli çok izledim :D:D:D:D
00 YorumlaRahibe pek iyi anılmaz bu alemde :)
00 Yorumla:Dddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd
00 YorumlaIlkonce beyin sahibi olmanlazim
20 Yorumla
+1 yılYüce Papa'nın ayinlerine katıl
00 YorumlaÇılgın rahibe ks'yi çoşturuyor :D
10 Yorumla
+1 yılpapaz efendiye sor nerden bilek
00 Yorumla
+1 yılÇok izlediysen bilirsin durumlarını da :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl@american horror story
00 Yorumla
+1 yılhahahahha imam ol kız
00 Yorumlabana özenti gibi geldi.
00 Yorumlagöründüğü gibi değilidir emin ol ve boşa özenme
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAklının astarını s*****m
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBüyük silahlarla çıplak rahibeler filmini izle :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbir hıyar daha
bir bitmediniz a. q00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 2,7b cevap paylaştı. din ve mezhebin ne?
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 2,7b cevap paylaştı. gel ben yapim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılrahibeler rahiplerle fena sevişiyorlar.
00 Yorumla
+1 yılNe kadar güzel
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılBoş ver hacı ol sen.
00 Yorumla - Kızlar Bir Adım Öne konusunda 11,4b cevap paylaştı.
+1 yılGit uyu *
00 Yorumla - Devamını Gör (4)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım