aslında örgün eğitim istiyorum ama 2 yıl önce babamı kaybettim annem çalışıyo ama onun kazandığı paraylada bir yere kadar bende çalışmak istiyorum ama okulumu bırakamam açıktan okuyan arkadaşlarım yardımcı olabilirler mi
Cevabın nedir?
tamamen sana bağlı
" kardesım sen kafaya koyduktan sonra neden zor olsun calısmak annene destek olmak cok guzel bır dusunce allah yardmcınız olsun "
bu yoruma katılıyorum .
2.5 yılda bitirebilirsin ki çalışıp bitirenler var .
10 yılda bitiredebilirsin .
tamamen senin elinde ha gayret .
Not: okuma imkanı kısıtlı olanlar en başarılı öğrencilerdir . buda benim tespitim heralde heryerde aynıdır .
Sana güveniyorum .
ÖNEMLİ NOT: okuldan sonra çalışsan olmuyormu gerçi nasıl bir iş olur bilemedim mesela marketlerde ürün tanıtımı yapanlar var parfümmüş helvaymış zeytinmiş tanıtım reyonlarına girebilirsen bulabilirsen bence iyi olur senin için.
EN ÖNEMLİ NOT: İŞ kur varsa yakınında git kurs al . sana kurs ve diploma veriyorlar üzerine her gün para veriyorlar .
Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana
Saygılar efendim
sevgilerler30 Yorumla
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 303 cevap paylaştı. öncelikle başın sağolsun... açıktan okumak zor değil sen başarırsın ki bu azimle garanti başarırısın.. okulunu sakın bırakma devam ett normalden de olsa acıktan da olsa bir şekilde oku hayatını kurtarmak için okumaktan başka caren yok ve sen bunu gayet iyi biliyorsun.. elimden gelen birşey olursa da her türlü yapmak isterim..fakat okumaktan asla vazgeçme
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılaçıktan edebiyat öğrencisiyim 3.sınıfım tam 3 tane dil öğrendim evde şuan gayet güzel yapıyorum bende gidemeyeceğim için babamı kaybetmiştim annemde hastaydı ve gidemedim ama şuan gayet iyiyim eğer meslek mezunuysan okul öncesi öğretmenliği yaz derim öğretmenlik yapıyorlar 3.sınıfta aylık alıyorlar hem sigortaları ödeniyor bence düşün
40 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
5Cevap
+1 yılkardesım sen kafaya koyduktan sonra neden zor olsun calısmak annene destek olmak cok guzel bır dusunce allah yardmcınız olsun
20 Yorumla
+1 yılben açıktan okuyorum zor değil ama normal okumak daha kolay
20 Yorumla
+1 yılben hem örgün öğretimim hem de açıköğretim öğrencisiyim.Bence bu zamanda açık yada örgün faketmiyor.İş kesinlikle kendinde bitiyor.okuduğun bölüm olsun bunlarda iyi karar vermen gerek diye düşünüyorum :)
10 Yorumla
+1 yılablam kardeşim iki tane yeğenim açıktan okuyor zor değil .
01 Yorumlahiçbişey zor değildir gerçekten istedikten sonra
10 Yorumla
+1 yılZor değil.Çalışman yeter.Derslerini sıkı tut.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOkunur tabikide neden olmasın
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası