Surat asık. Sanki silah zoruyla getirmişler işe. Ürünleri geçirirken off'lamalar, ürünleri bize fırlatcak gibi atyo. Özelliklede kızlarda var bu. azarlıcaklar gibi
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılgiyim mağazasında çalışıyodum bende. bütün gün ayaktaydım nerdeyse tabiri caizse anam ağlıyodu. ama hep yüzde gülümseme olmak zorunda. bu pek çok açıdan hem bize, hem müşteriye hemde mağazaya katkı sağlar. 12 saat çalışıyodum nerdeyse. bazen eve gitmeden markete giriyodum ve belirttiğin gibi tavırlar filan. deli oluyodum resmen. sanki çalışıp yorulanlar bir onlar bikaç kez tartıştım öyle ama sonra bıraktım umursamıyorum. gördüğüm tepki nasılsa aynı öyle davranıyorum bende.
23 Yorumla
Soran+1 yılKeşke herkes sizin gibi olsa. Bende sizleri anlıyorum çok çalışıyosunuz. Mesela bimde tansasta felan çok gördüm. Yorgun olabilirsin ama ürünleri geçirirken kafamıza fırlatıyolar. Bazen sizin gibi iyi insanlarda çıkıyo :) :D
Cevap sahibi+1 yılo tipler genelde işe gireli çok olmamış kişiler. hayal ettikleri gibi olmayınca, beklediklerinden çok yorulunca öyle oluyolar :)
Soran+1 yılEvet :)
En İyi Cevaplar
Bütün gün kuş kadar maaşa salak insanlarla uğraştıkları için günün bazı saatlerinde sinirleri gerilebiliyor çünkü onlar "insan". Eğer bu durumdan çok rahatsizsaniz internetten sipariş verebilirsiniz ya da artık insansız kasası olan süpermarketler var oralardan alış veriş yapabilirsiniz.
13 Yorumla
Soran+1 yılBimdeki ürünleri nasıl internetten sipariş vermemi bekliyorsunuz?
Soran+1 yılBen gülümsesin demiyom madem morali bozuk ürünleri tepemize atmasın ayrıca değişik yorum yapam ilk kişi sensin
+1 yılbir ara vatan computerda calısmıstım bir kasiyer vardı tam bir malın tekiydi aynı oflamalar puflamalar sonra bazen bilerek ürünün alarmını sökmüyodu kapıda ötüyodu güvenlige sıkıntı cektiriyodu gelip bze anlatıyodu her molaya cıktıgımızda müşterilerin cahilliginden bahsedyor hem güzel degil hemde kendinide begenmiş anlamıyorum * bide o da değil arkadaş kendisini skledigimizi sanıyor :)
14 Yorumla
Soran+1 yılNe mal insanlar varmış :) :D
- +1 yıl
l4n bide müşterinin bilgileri alırken öyle bir triplerdeki sanki cocugunu kaybetmiş 4q
Soran+1 yılSuratları öyle asık ki görende babası ölmüş cenazeden yeni gelmiş işe başlamış sanar :)
- +1 yıl
bosver zaten habes maymunları gibiler
+1 yılSenin gibi kaç kişi gelip geçiyor o kasadan sen biliyor musun? Sarkıntılık yapan mi dersin baska seyler mi dersin. Ne yapsınlar onlar da öyle çalışmak zorundalar demekki. Tamam güler yüzlü olmaları daha iyi ama işin içine girmeden bilemezsin.
32 Yorumla
Soran+1 yılOda doğru
- +1 yıl
Her şeyin bir sebebi vardır.
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
23
Cevap
37Cevap
+1 yılCanım bak bede 1 ay kasiyerlik yaptım. Çok zor bir iş öyle kolay görünüyor ama değil. Yok kasada açık çıkmasıydı yok kasada para bitti yok fiş kağıdı vb vb. E tabi bir de her dakika fiyat soranlar bir şeyin yerini soranlar. Zor çok zor 6 saat ayakta kaldığım zamaları hatırlıyorum ben hiç ara vermeden... Anlayış biraz.
11 Yorumla
Soran+1 yılBende sizi anlıyorum zor iş ama bazıları güler yüz insanları terslemiyo. Bazıları çok suratsız kafamıza fırlatıyolar bişey sorunca tersliyolar felqn
yani şöyle düşün günde 10 saat çalışıyor çoğu genelde marketlerde az eleman çalıştırıyorlar bu yüzden yapması gerekenden fazla iş yapıyorlar çok yoruluyorlar yani buda senin benim gibi zaten canı sıkılmaya bahane arayan insanlar için etkileyici oluyor somurtmaları yani
12 Yorumla
Soran+1 yılAynen somurta bilirler ona bişey diyemem ama bazıları fırlatıyo geçiriken :)
Birilerinden azar işitmiştir ondan olur.. İnsanlar parayı kasada verdiği için azarıda kasada atıyor genelde Bir dönem bende yaptım kasiyerliği millet kasaba gıcık oluyor gelip bana patlıyordu o derece.. Markette ne kadar sıkıntı varsa hepsi için laf işitiyordum müşterilerden. O yüzden biyerden sonra moral falan kalmıyor kızlar daha çok etkilendiği için bu durumlardan oluyor böyle şeyler..
10 YorumlaBu tarz bir işte çalışmak zor geliyor onlara. Sanki ne bekliyorlarsa artık. Başka da çaresi olmayınca çalışıyor. Ülkenin genelinde var o aslında sadece kasiyerlerde değil.
22 Yorumla
SoranHaklısın çoğu meslektekiler öyle oluyo
- +1 yıl
Ülkede bir hoşnutsuzluk, az ile yetinememe bu lafdan asgari ücreti kabul ettiğim anlamına gelmiyor. İşi sevmeme var. Çünkü zamanında eğitim sisteminde iyi yönlendirilemeyen bireyler olunca sonrasında istemedikleri, yeteneklerinin el vermediği yerlere yönlendirilip sonrasında mutsuz bir toplumun temel taşlarını oluşturuyorlar. Birde, mesleklere göre insanları yerleştirmek yerine, ucuz işçi gücü altında vasfı bile olmayan insanları o konumlara getirdiklerinde ve o kişiler birşeyler öğrendiklerinde, ister istemez kendilerini dev aynasında görmeye başlıyorlar. Asıl vasfı olan kişilerde istenmeyen işlerde çalışınca böyle bir sonuç ortaya çıkıyor.
+1 yılİzle izle :D
https://www.youtube.com/watch?v=0D9wjnKrsL011 Yorumla
Soran+1 yılAhaha :Ss
Diğer konusunda 15,7b cevap paylaştı. evet cogu oyle gecen bırı zaten elındekılerı fırlattı egıldım arkadakı adama geldı kasıyer offf off yıne tuttramadım dedı
12 Yorumla
Soran+1 yılHaha :D
Yoneticilerine şikayet etceksin hemen ya da azarlıcaksın ki duzeltsinler kendini bide su var çok çalışıyorlar yoğunluktan yorgunluktan olabilirde
13 Yorumla
Soran+1 yılEvet doğru bide ben bu sorunu küçük mağazalarda görüyorum
Soran+1 yılAynen
+1 yılMüsteriyi önemsemiyorlarda ondan, ise girip para kazanayimda gerisi önmesiz dediklari icin.
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen
Diğer konusunda 2b cevap paylaştı. Banka, ptt memurları flanda öyle oluyor bazıları. Sanki hayrına yapıyolar işi, parayla yapıyosunuz
11 Yorumla
SoranAynen memnun değilsen çalışma bu sadece bizi ükede mii var bilmiyorum
- Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılEvet bazıları öyle sanki babasının dükkanı ve bedava veriyorlar
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet sankii babasının mağazas
+1 yılEger karsisindaki erkek yakisikliysa hicbisey yapmiyolar. Gozunun icine bakiyolar.
13 Yorumla
Soran+1 yılİşleerine gelirse :D
- +1 yıl
Tabii siz kiz oldugunuz icin boyle bir sansiniz yok efenim :D
Soran+1 yılPeki :D
+1 yılBir defa bir kız yaptı rezil ettim eşek gibi oldu hiç üzülmem.
114 Yorumla
Soran+1 yılNe dedin kıza merak ettim jsjs :D
- +1 yıl
Poşetleri Kendileri Dolduruyorlar Normalde. Ben Sevmem Kendim Doldurmaya Başladım Açamadım Poşeti Üff Biraz Acele Edin Dedi.. Aldıklarımı Hızlı Hızlı Üf Püf Yaparak Attı. En Son Atarken Kolundan Tuttum? Hayırdır Parasını Sen mi? Veriyorsun Dedim Eşek Gibi Oldu..
Soran+1 yılİyi demişsin kendisini ne sanıyosa mal. İnsanlara hayvan muamelesi yapıyolar
- +1 yıl
Büyük Kadındı Birde İlk Defa Alışveriş Yaptım Araba Park Yeri Var Diye.. Normalde Kadınlarla Tartışmam Ama Trafomda Sorun Oluştu O An.. Maske Filmi Vardıya Aynen Öyle Oldu Bir Anda Ben Değiştim..
Soran+1 yılBazen değişmek iyidir :D
- +1 yıl
Eşek Gibi Pişman Oldum! Yapmamam Lazımdı..
Soran+1 yılPeki :)
- +1 yıl
Bir An Ben Gittim Başka Geldi.. Hissettimde. Prensip Olarak Kadınlarla Asla Tartışmam Haklı/Haksız Fark Etmez Özür Diler Geçerim.. Uzatırsa Sen Git Erkeğin Gelsin Derim. :)
Soran+1 yılHmm :D
- +1 yıl
Keşke bu soruyu görmeseydim pişmanlığım arttı. İyi günler.
Soran+1 yılNeden böyle oldunuz ki boşverin unutun bazen hakediolar bidaha gitmezsin o mağazaya olur..
- +1 yıl
Ya zaten çıkar çıkmaz pişman oldum :D o ben değildim aslında ilk defa oluyor 1 anda kan beynime sıçradı :D
Soran+1 yılGeçer inş
- +1 yıl
Geçer.. :)
Evet bende oylelerini sevmiyorum her zaman musterilere karşı güler yüzlü olmaları lazım
11 Yorumla
SoranAynen
- Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılBende şikayetçiyim valla işlerini düzgünce yapamıyorlarsa çıksınlar bu işe ihtiyacı olan onca insan varken bunların çalışması doğru değil..
13 Yorumla
Soran+1 yılKesinlike bazı kızlar var kaç senedi çalışıyolar güleryüzlüler bazıları ise suratsız
- +1 yıl
Birde beni gördüğü halde kasaya gelmiyor raf düzeltiyor beni bekletiyor saygısız
Soran+1 yılAyne bizim burdaki bimdede oluyo :D
+1 yılaynen dünkü berka marketteki kız da öyleydi :D bir oflamalar ohoooo :D
115 Yorumla
Soran+1 yılZorla getirmişler heralde :D
- +1 yıl
aynen ya sorma :D ben olsam herkese güler yüzlü davranırım :) ki önceki işim kasiyerlikti çok severlerdi beni :) özellikle teyzeler ama bir türlü kızlarını vermediler bana :D
Soran+1 yılBazen sizin gibi güler yüzlü insanlar oluyo ama bazıları çok gıcık :))
- +1 yıl
Ne yalan söyleyim müşterisine göre muamele yapıyorum :) İyi olana iyi gıcık olana lafı koyuyorum :) ama genelde güler yüzlüyüm :) keşke herkes bizim gibi olsa :)
Soran+1 yılKeşke :D
- +1 yıl
sen nerelisin :)
Soran+1 yılİzmir :))
- +1 yıl
ege insanı işte ya candan samimi sıcak kanlı :)) Bende akhisarlıyım :)
Soran+1 yılHm yakınmışız :D
- +1 yıl
memleket olarak öyle ama şimdi istanbuldayım çalışıyorum :) yarın yıllık izne çıkıyorum :) memleket yolculuğu başlasın :D
Soran+1 yılİyimiş. Hayırlı yolculuklar :)
- +1 yıl
Teşekkür ederim toprağım :D Sen ne yapıyorsun? okuyormsun
Soran+1 yılOkuyom ben mdmdm :D sen
- +1 yıl
üniv bitti çalışıyorum :) ama yine de öğrenciyim açıktan devam ediyorum son sınıftayım :)
Soran+1 yılHmm guzel :D
evet pek b atarlı oluyorlar ben hayırdır noluyo gardas deyıp cıkısıyorum onlara cekemem kaprıslerını
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen
Diğer konusunda 8,5b cevap paylaştı. o kızlar varya benı görunce bır guluyolarrrr bu tıp ne dıye :D
111 Yorumla
Soran+1 yılİlginçmiş :D
Soran+1 yılHangi mağazaymış o :)))
Soran+1 yılHmmmmm izmirlisin :D
Soran+1 yılNiye ya İzmir güzel değil mi : nsjsns:D
Soran+1 yılDeme öyle yaaa :((
Soran+1 yılHmmm :))
- Diğer konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılGüzel tespit 👍birde 5 10 kuruşa kesik atma olayı var
21 Yorumla
SoranAynen saol
+1 yıl950 lira para alıyorlar açık çıkarsa ceplerinden çıkıyor ben markette çalıştım da çok sıkıcı kasiyerlik
10 Yorumla
+1 yılHe sanki yine geldi tipini diktiğim der gibi bakıyorlar
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet haha :D
Diğer konusunda 410 cevap paylaştı. Sinir oluyorum :D Onlar da bıktılar galiba ama müşteriye de güler yüz olmalı bence
13 Yorumla
Soran+1 yılBencede. Güler yüzlü olmasa bile sesli sesli off lamasın ürünleri fırlatmasın :D
Soran+1 yılAynen :D
+1 yılAğzının ortasına vurucaksın iki tane. gerizekalılar :D
11 Yorumla
Soran+1 yılHaha doğru :D
+1 yılhea ya geçen dayanamadım dedim karım olsan seni boşarım gittim bilmiyom ne düşündü.)
21 Yorumla
Soran+1 yılAhahaha iyimiş
+1 yılgüzel tespit ya. mk malları alışverişten soğutuyorlar
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılDemek ki sadece bize böyle gelmiyormuş bu kasiyerler. Aynen dediğin gibi kızlar genelde böyle.
11 Yorumla
Soran+1 yılYalnız değilsin :)
Üzerlerinden o kadar çok MAL geçiyor demek ki :)) Ondan olabilir mi?
11 Yorumla
Soran+1 yıl:) :)
+1 yılçok stresli ve dikkat gerektiren bir iş zor yani.
20 Yorumlailginç. Halbuki benim dikkatimi bile çekmiyorlar. Çünkü hiç yüzlerine bakmıyorum :)
12 Yorumla- +1 yıl
İyi bok yiyon mal
Soran+1 yıl@Ecrinmeleknisa kız bunu sen nasil buldun ben 2 yil once paylasmistim bu soruyu 😄
- Diğer konusunda 4,9b cevap paylaştı.
+1 yılÇok çalıştırıyorlar onlarda haklı fakat insan sinir oluyor hele poşet istediğinde atıyorlarya önüne o poşetle boğasım geliyor.
10 Yorumla Diğer konusunda 328 cevap paylaştı. kolay değil çünkü işleri her adam sabredemez tek siz gibi düşünmeyin.. ayrıca zorunda olmasalar o işi yapmazlar zaten.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılJdkakcmakkcks ya öyle bir yazmışınki kahkaha attım
11 Yorumla
Soran+1 yılAhahahaha :D
+1 yılGünde 1000 tane değişik tip görüyor. Manyağı var, sapığı var. Öde de git diyor içten içten, o da haklı.
00 Yorumlaöyle birini gördün mü şikayet edecen direk ben öyle yapıyorum
10 Yorumla
+1 yılBen de bilmiyorum bana da hep öyleleri denk geliyor.
10 Yorumla
+1 yılValla bende o işi yapsam öyle olurdum herhalde zaten suratsiz biseyim
20 Yorumla
+1 yılBana hiç öyle denk gelmedi hepsi güler yüzlü muhabbet bile ediyorlar vakitleri varken İzmir insani çok samimiler
10 Yorumla
+1 yılÇalışma Koşulları Olabilir, Stres Olabilir, Kızların Klasik Aptalca Tripleri Olabilir Vs. vs
10 Yorumla- Diğer konusunda 7,6b cevap paylaştı.
+1 yılboşver sen işini gör çıkk dışarııı
27 Yorumla
Soran+1 yılÖyle ama inan rahatsız oluyo
- +1 yıl
sana surat yapıyorsa sakin ol deee
Soran+1 yılİnsan demek istiyo ama diyemiyoz işte :D
- +1 yıl
niye?
Soran+1 yılOlay çıkarsa?
- +1 yıl
ne olay çıkacak yaa
hatun değilmi o tamam
Soran+1 yılAz kaldı dicem artık :D
Kizlar kizlara erkekler erkeklere yapiyo o dedigini ya :D
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBana yapsında bir dediğini g otune sokmuyom mu deodorant şişesi
14 Yorumla
Soran+1 yıl:D :)
Cevap sahibi+1 yılÇıktığı yere sokarim p**evenk i
Soran+1 yılPeki hiç denk geldinmi ejdd :D
Cevap sahibi+1 yılÖzele gel
Evet ya kafama atmalarından korkuyorum 😂
13 Yorumla
Soran+1 yılbir keresinde kadın peçeteyi geçirirken fırlatıp yere atmıştı mal karı :D :D
Soran+1 yılAynen sjwshsn :D
Sikince geçiyo test ettim hemen gülüyorlar :)
11 Yorumla
Soran+1 yıl:Dd
Bime git ordakiler güleryüzlü😂
11 Yorumla
Soran+1 yılBimdekilerde ayni shsb :D
Diğer konusunda 533 cevap paylaştı. Sende at kafasına al şunları geçir de
11 Yorumla
Soran+1 yılAz kaldı dicem :D
- Diğer konusunda 8,6b cevap paylaştı.
+1 yılBurada ki a101 de var öyle bir mendabur surat 😒
15 Yorumla
SoranBizim burdada bimde var :D
- +1 yıl
Bir kere bilerek bozuklukları 2 saat saydım öyle verdim nasıl gıcık ya 😂
Soran+1 yılAhaha kızdımı sana :D
- +1 yıl
Yok bişi diyemedi de oylanıyordu kasayla falan bir hoşuma gitti anlatamam 😂
Soran+1 yılİyimiş o zaman :D
+1 yılBana hiç öylesi denk gelmedi :D
21 Yorumla
SoranBana denk geliyo snnd
+1 yılDua et ürünleri sana geçirmiyor :D
27 Yorumla
SoranOnuda yapar
- +1 yıl
Ahaahhha
Soran+1 yıl:D :D :D
- +1 yıl
😂😂😂😂
Soran+1 yılSen de yaşıyo musun bunu :D :D
- +1 yıl
Evet :D Korka korka kasaya gidiyorum asd :D
Soran+1 yılAhahah :D
+1 yılBelki regl donemindedir ;)
11 Yorumla
Soran+1 yılHahaha olabilir :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir an önce al da git artık der gibi :D
11 Yorumla
SoranHaha doğru :D
kasiyer hele bide güzelse hareketlerden gecilmez
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKizlarda bir de hep kollar kıllı :D
13 Yorumla
Soran+1 yılOna bişey diyemm :D
Cevap sahibi+1 yılValla benim kolum daha açık renk kalınca dikkat çekiyor :D
Soran+1 yılPeki :))
+1 yılEkmek kazanmak zor iş
10 Yorumlaiş yoğunluğu stres yapar
10 YorumlaDiğer konusunda 612 cevap paylaştı. Yoğun çalışınca yorgun ve strssli oluyorlar
00 Yorumla
+1 yılÇok yoruluyolar çünkü
10 Yorumla- Diğer konusunda 383 cevap paylaştı.
+1 yılHahahah aynen djflfofkf
10 Yorumla
+1 yılKasiyer tribi :D
111 Yorumla
Soran+1 yılHiç çekilmoo :D
- +1 yıl
Hic ipleme biz erkekler olarak sizden aliskan oldugumuz icin sorun etmiyorum :D
Soran+1 yılErkeklerde trip atmıyo sanki :D
- +1 yıl
Oo mevzu derinlesiyor :D
Soran+1 yılEvett :D
- +1 yıl
Sabah sabah sidik yaristaracak takatim yok :D
Soran+1 yılBenim sanki çok vardı :)
- +1 yıl
An be an yasiyoruz mesela bak trip yedim su an :D
Soran+1 yılOff snane be slk. s. s
- +1 yıl
Al iste canli orneksin :D
Soran+1 yılHahaha :D
hallerı vardır
10 YorumlaCunku oyleler
10 Yorumla- Diğer konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılAynen katılıyorum
10 Yorumla
Devamını Gör(45)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih