bingöl mü siirt hangi ilde terör olayı çok daha fazladır arkadaşlar? bölgeyi iyi bilenler yardımcı olurmusunuz?
bingöl
siirt
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
çatışmalar hep bingöl kırsalı haberler hep bingöl karayolunu kapatan pkklı teröristler diye başlıyor bingöl dağlıktır daha çok olur
www.fotografturk.com/.../...glari-2-7009-950px.jpg
Peki bingol mu tunceli mi? Ayrica resin fena :)))
Bingol daha mi kotu tnceliden? Ama ben kime sorsam askerligini doguda yapmis kirsal olarak hakkari sirnak bile eline su dokemez diyorlar tuncelinin
Vay be. benim tanidigim abi dedigim ya da akrabalarimin hepsi tunceli cok fenaymis diyodu ama ole degilmis
Himmm
siirt diye tahmin ediyorum zaten pkknın çıkış yeri siirt eruh ve hakakri şemdinli
ama bingölde daha çok olay olmuyormu benim izlenimim öyle haksızmıyım?
anladım seni. peki siirt mi tunceli mi hangisinde daha çok olay olur?
merak ettiğim için ondan soruyorum yakında askerlik varda ondan yani.
aynen öyle bende doguda askerlik yapmak istiyorum. inşllah hakkari şırnak tunceli üçlüsünden birisine düşerim.
Allah senin gibi abilerimizi başımzıdan eksik etmesin varsa kaderd gidersin benim çok yak akrabam hhakride yaptı yanımda akrdaşlrım vuruldu omuzlarımın üsütnden mermiler geçti dağda mahsur kaldık ama ölmedi yani dicem o ki vrsa kader şehitlik yaşrsın vede niyetinde halisse tam oluır
Peki bingol mu tunceli mi? Ayrica resim fena :)))
bingöl
Cevap
1Cevap
siirtte tabiki
neden peki?
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar