Tuncelide pkk var mı? terör olayı çok yaşanır mi bilgisi olan var mı?
Evet olur
Hayır olmaz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
İki kez gittim birinde babamgil ogleden sonra dağ taraflarında şelale tarzı bir yer varmış herkes gezmeye gidermiş oralara bizimkilerde gitti pkklılar arabayı durdurmuş arama yapmışlar biraz konuşturmuşlar sonra yol vermişler arkadaşlarıda arka taraflarda gizleniyorlarmış. Merkezinde ben rastlamadım ama orada da vardır tabi
Nerelisin peki
Burda yazanlarin cogu kardesim hicbiride bir bisey bildigi yok orda aleviler yasar ve pkk var ama gelip te senin gibi siville isi olmaz git orda insan lik gorcen insanlari cok iyi inanki bak sana yardimci bilr olurlar ezbere konusan bu bos belesler anca iftira atarlar insana
Benim amca oğlu oraya askerlik için gifiyor
Çocuğum uzayda mi yasiyorsun?
Haberleri hiç takip etmiyor musun?
Daha 2-3 gün önce, o bölgede yapılan operasyonlari bahane ederek kanı bozuk Ermeni Dollerinin esnaf adı altında eylem yaptığını görmedin mi? Tunceli demek, kripto Komitaci Ermeni demek...
Cevap
13Cevap
marketlerin penceresinde asker giremez yazar tarihine bak bakayım kaçtane. Sünni köyü katletmisler ben erzincanliyim kolay kolay vatansever çıkmaz ordan en adamı kilicdarogli
Yuvasi terorun.. bir hidrojen bombasi atsalar keske de temizlense..
tunceli pkk nın merkezi ve halkın tamamına yakını terörist bence oranın bir temizlenmesi lazım
Hakkari kadar var mı tunceli
birbirinden farları yok
@Izmirliqq kime dedin
@Izmirliqq bildiğimi söylüyorum önce küfür etmeden konuşmasını öğren adam gibi sonrada böyle düşünmemin nedenini sor. şimdi git araştır. 13 terörist öldü diye esnafından taksicine kadar herkes kepenk kaptmış. . bu arada insan olmayı öğren...
Orasi teror bolgesi ve halkta destekliyor. Oraya gidis amaciniz ne?
Ben gurbetçiyim amcamın oğlu türkiyede oraya askerlik yapmaya gidiyor pek bilgim yok sormak istedim
tamam merkezde sorun var ama ama purumur vadisi ali bogazi ve kutu deresi cok sikintili o bolgelerde cok gezdim.
Sizde tuncelide mi askerlik yaptığınız?
Hayir ozel guvenlik yollarini yaptim
Adamlar herkesin gozu onunde karakola saldiriyo cogunlugu pkk terorist dolu
Hakkari kadar var mı
Var
pkk beyin takımı ordadır. Ne derler burjuva kısmı
Him
Tunceli de olmayacak da nerde olacak
Hakkari kadar var mı pek i
Peki tunceli kaçıncı sırada terörün yoğunlugü bakımından
Elbette var hiç haberdemi izlemiyorsun
Yaşanıyor alevilerde besliyor pkk yi
Hakkari kadar oluyor mu peki. Ben gurbetçiyim amcamın oğlu türkiyede oraya düşmüş sormak istedim pek bilgim yok
aynı kıbrıslılar gıbı turk askerını sevmıyorlar
orası terör bölgesi zaten
Hakkari kadar var mı
Mesela en kötu yerler nereler tunceli nasol bir bolge
Terörün yatağı zaten orası hakkariden de beter
Herkes öyle diyor
@Izmirliqq evet dötümden uyduruyorum
Dağlarında var şehirlerdede barınıyor piçler
yasanır tabıkı
Evet olur
Vardır belki.
ohoo sen ne diyosun