Şark görevi tunceli ovacik mi, siirt eruh mu? Hangi bölge daha riskli terör yönünden?
Tunceli ovacik
Siirt eruh
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ben siirtte öğretmenim şu an herhangi bir sıkıntı yaşamadım
Hangi ilçesinde?
Eruh nasıl peki?
Ben Kurtalan da görev yapıyorum
Korkulacak bir yer değil, tunceliden daha güvenli olduğunu düşünüyorum
Eruh ve pervari'nin çok dağlık, çok kırsal olduğunu söylüyorlar. bingol genç, diyarbakir lice, Siirt eruh, tunceli ovacik. Bu bölgelerden hangisini tavsiye edersiniz? Kurtalan iyi ama bak iyi yerdesiniz Allah yardımcınız olsun.
Ben Siirt olmasaydı kesin Bingöle gitmeyi istiyordum. Siz tam olarak ne iş yapıyorsunuz? Ona göre yorum yapıcam
Tunceli de arkadaşım var ve memnun olmadığını dile getirmişdi tabi ilçesinden ilçesine de fark eder illaki
Öğretmenim. Peki tunceli de olan arkadaşınız hangi ilçesinde?
Arkadaşım Pertek de, şimdi ona sordum da ovacık pertek ilçesine göre daha iyi olduğunu daha yerleşik hayatın düzenli olduğunu söyledi tercih yapmak isterse eğer sorun yaşamak pek dedi
Ne yazıkki Tunceli de biraz daha yaygın benim görüşüm o şekilde
Terör olayı çok oluyor mus mu peki? Sorar misiniz? Ben hergün tunceli de catisma haberleri görüyorum ve okuyorum
Evet ne yazık ki terör olayları sıklıkla yaşanıyor.
Bingol yazabilirim. Şimdi korkak demeyin ben oraya gittiğim de tek gidicem silah yok birsey yok ve tekim. Devlet 30 yıldır bitremedi ben hicbirsey yapamam annemi babamı düşünüyorum kendimden çok allah yukarda içimi biliyor
Bunun korkaklıkla alakası yok. Tabiki de gitmek istememeniz en doğal hakkınız. Sırf bugün için düşünmemelisiniz zaten gelecekte de rahat edeceğiniz bir yere gitmeniz sizin ve aileniz için en iyisi olur. Mutlaka kararınızda haklısınız.
Cevap
0Cevap
tunceliyi seçmenizi önerirm
Daha mı iyi?
Bingol genc ve Diyarbakır lice
Siz öğretmen misiniz?
Öğretmen. Yalniz tunceli'yi bana hiç tavsiye etmiyorlar. merkezinde bile teröristler saldırı duzenliyormus devlet dairelerine.
Tunceli
Iyi mi? Kötü mü?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar