Arkadaşlar imzası, vs resmi şeyleri olmadan sadece kuşe tasarımlı kağıt ve üniversite logosuyla matbaaya diploma yaptırabilir miyim? resmi geçerliliği olmayacak herhangi bir yerde de kullanmayacağım. bunu gidip böyle söylesem yanlış anlamazlar değil mi? amacım sahtecilik değil sadece sınava hazırlanıyorum ve sanki o üniversiteden mezun olmuş gibi önüme asıp motive edicem kendimi.. :D
Cevabın nedir?
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 998 cevap paylaştı.
+1 yılYok yanlış anlamazlar. Aynen gidip yaptır. Ya da sana tavsiyem çok ucuzlayan fotoğraf kalitesinde baskı yapan bazı yazıcılar var. Onlardan alıp kendi tasarımını veya çıkarttıracağın şeyi evde kendin de basabilirsin. Diplomada kullanılan kağıdı falan da bulursun zaten.
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet şimdi düşündüm de öyle yapacağım daha mantıklı. Sadece o kuşe kağıdı alsam da yeterli olur. teşekkürederim.
- +1 yıl
Bazı yazıcıların yanında boy boy özel fotoğraf kağıtları da hediye veriliyor.. En son HP ve Epson sanırım veriyordu.
- +1 yıl
Yalnız çok uzun süre kullanamayacaksın o kalitede çok çıktı alırsan. Makine ucuz ama zırt pırt yeni kartuş pahalı. Bu da işte o yazıcıların satış stratejisi. Dışarıda doldurmak da pek güvenilir olmuyor.
hiç uğraşma. sonunda resmi evrakta sahtecilikten atarlar seni içeri, üniversiteden de olursun. yap kendine bilgisayardan basit bişey otur önüne çalış. hatta başka motivasyon yolları ara. örneğin iyi bir şirkette işe kabul edildiniz gibi bir yazı olabilir.
00 Yorumla
Tabi ki emekle alinan diploma , ama.. akli basina sonradan gelenler icin alternatif cozumler de yok degil. Misal, Rusya'dan apostilli orijinal noter onayli cevirileri ile diploma konusunda yardimci oluyoruz :) dyardim@mail. ru bekleriz..
15 Yorumla- +1 yıl
size nasıl mesaj atabilirim acaba?
- +1 yıl
@zehraaydgd yeni uye oldugum icin yeterli puanim yok sanirim mesaj atamiyor, alamiyorum. daha cok calismam lazim! )))
mailden ulasin lutfen.. dyardim@mail. ru - +1 yıl
@zehraaydgd bana da lazim
- +1 yıl
@zehraaydgd sorununuzu hallettiniz mi acaba?
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 3,5b cevap paylaştı. garip bir istekmiş :P bence bnu kimse yapmaz. sen photoshop programında pafta şeklinde hazırlayıp kendi kendine yapabilirsin. yoksa suçlu durumuna düşer bunu istedigin kişi. yasal değil.
01 Yorumla
Soran+1 yılBende onu düşünüyorum kendimi de başkasını da zor durumda bırakmak istemiyorum ama bir yere gittiğimde asılı diplomaları falan bana inanılmaz gaz veriyor gerçekten ilginç farkındayım :)) basıyorlar diploma kağıdı dizilere bile böyle açıklasam olur mu diye düşündüm ama..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
4Cevap
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılÖnümde diplomanın olması beni pekte motive etmez diplomayla girdiğim iş, aldığım maaş ve yaşam kalitem beni motive eder ancak.
00 Yorumla
+1 yılparasını verdinmi kimse bişey sormaz sen merak yapma yeterki matbacısını denkl getir :)
03 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle sahtecilik gibi bir amacım yok. İstanbul'da bildiginiz bir matbaa var mı?
- +1 yıl
şimdi kimde böyle desen amacım şu yada bu diye heres bldiği gibi düşünür istanbulda da bildiğim sana bu işi yapıcak matbacı yok gezicen araştırcan çok büyük ön planda olan matbalara gitme derim daha kenarda köşede olanlar tercihin olsun :)
duvara diplomayı asacağın çiviyi çak aynı etkiyi gösterir :D
00 YorumlaBacım sana bişey diyim Önce kendim için sonra ailem için sonra iş için.Neyse Ben aldım o diplomadan Sana da tavsiye ederim.
06 Yorumla- +1 yıl
Bana da yardımcı olabilir misiniz acaba
- +1 yıl
Nerden Nasıl aldınız lütfen yardım edin çok acil
sahte diploma yaptırıyorsun. daha ne anlayacak :)
00 Yorumla
+1 yılanneni babanı mı kandırıcan hayırdır
00 Yorumlavalla ben aldım
26 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem