gün-hafta-ay-yıl farketmez.
ayrıldıgınız kişiyle tekrar başladınız mı?
ne kadar süre sonra?
nasıl barıştınız?
lütfen cevapları bekliyorum!
ayrıldıgınız kişiyle tekrar başladınız mı?
ne kadar süre sonra?
nasıl barıştınız?
lütfen cevapları bekliyorum!
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 9 ay sonra tekrar barıştık.Ben askerdeyken ayrılmıştık.Ayrıldıktan sonra tam 6 ay boyunca hergün bir fiil aradım özür diledim ama barışmadı.6 kere hattını değiştirsede her seferinde buldum.6 ay sonunda vazgectim aramaktan.3 ay aramadım hiç aramadım askerliğimin bitmesine 59 gün kala telefonum çaldı bir baktım birlikteyken aldığımız numaradan arıyor. mahrumiyet bölgesinde olduğumuz için cep telefonu serbestti.Gizli kullanmak şartı ile.Yakalnırsan hem alıyorladı telefonu hemde askerlıgın uzuyodu.Neyse aradı ağladı defalarca özür diledi.Bende en ihtiyacım olduğu zaman yanımda değildin şimid 2 ay kalınca mı dönmek istiyorsun dedim.ve yüzüne kapattım yaşadığım acıları hiç bir şekilde tarif edemem.Ama hala deliler gibi seviyodum.Bir yandan dönmek bir yandahayatıma yeni yol çizmek istiyodum.Okadar çok seviyodum ki telefonu kapattıgıma pişman oldum ertes gün aradığında telefonu efendim aşkım diye açtım ve barışmış olduk.Bidaha hiç ayrılmadık 1.5 yaşında oğlumuz var ve çok mutluyuz..Allah kimseye yaşatmasın böyle bir acı
üstad ayrılış sebebi benden gelicek kötü haberde dahada kötü olacağı içinmiş.Şırnaktaydım ve timdeki tek rütbesiz asker bendim.sürekli operasyondaydım.sürekli sıcak çatışma.sonra düşündüm bende olsam bende aynısını yapardım diye..
inş bende seninki gibi bir mutlu son istiyorum.
inşallah inşallah yaradan gönlünüze göre versin
Bi sey sora bilirmiyim?peki ne ustunde ayrilmisdi?
soru bana mı,cevap atana mı?
ayrılırken bana bir sürü bahane söyledi inanmadım en sonunda başkasını seviyorum dedi tabi oda yalandı inanmadım.Gösteriş olsun diye gitti çocukla çıktı hiç üşenmedim 34 saat yol gittim çocuğu dövdüm gerdi geldim :D
Dostum 28 yaşına geldim milyonkere ayrıldık her defasında bir şekilde barıştık ama budefa aldığı tavır gerçekten çok yoruyor beni istemiyorum diyor dinlemedin diyor beni görünce kafasını çeviriyor ilk buraya baktığımda yazını ss almıştım barıştığim gün sana teşekkür edecektim mesajida ona gosterecektim fakat bugün günler sonra tekrar kapısına gittin paydos saatini bekleyip çıkmasını girecektim çıktı hastaneye gitti bende belli etmedim aklım karıştı o saatte nereye diye henüz 2 saat önce nefes nefese gidiyordu sonrasinda beni terketti minibüse bindi bende bindim hastanede estetik ameliyatı için gün alıyormuş hanım kızımız sonra benimle konus diye diye deli ettim kendimi 14 Mayıs seçimden bu yana sırf seçimde mv adayı olduğum Parti'nin sandığında olduğum için benim sözümü çiğnedin dedi ve şimdi olay buralarda ve mahalleye geldik daha fazla yürüme dedi bana benimle kolunu tuttum bağırdı konuşmadı öylece gitti heryerden engelliyim her şekilde engelliyim biraz yumusamisti ama bu değişim normal değil yorumuna ihtiyacım var.
İlkinde 1 hafta sonra barıştık 2. ayrılışımızda 1 ay sonra, 3. ayrılışımızda 6 ay sonraydı ama şöyle söyleyim barıştıkça bir şeyleri çıkıyor ilişkinin yani ayrıldıkta olsa da olur olmasa da modunda yani 1 kere ayrıldıktan sonra unut arkadaş barışmayın eskisi gibi olmuyor.
eyvallah kardeşim.anladım.
ayrıldık... ayrıldıktan 6 ay sure sonra tekrar bir araya geldık yalvardı yakardı bır yerde oturduk çay içtık sohbet ettık .. sonra o gun bıttıkten sonra bı muddet gene konusmadık... iş yerıme geldı ıkna ettı benı tekrar bu defa gercekten olacagına ınandıgım anda aramalar tekrar kesıldı .. askere gıttıgını öğrendım arayıp bunu söleme geregınde bıle bulunmadı... sonra işten cıktım evde oldugum bı gun benı aradı özur dıledı .. askerde oldugunu gelınce benımle evlenecegını soledı artık ben herşeyı bıtırmıstım .. ıstemedım daha gorrusmek hattımı degıstırdım ... ınternet adresınden buldu benı gene baska bır ısımle .. okul arkadaslarımdan bırının adıyla fake bı hesaptan yalvardı yakardı ... baktı olmayacak bır hafta sonra bır kızı kacırdıgını evlendıgını duydum .. gıdıp gelenden hayır gelmıyor
he ya öle
Defalarca ayrılıp tekrar başladık ama yürümüyor. Çünkü geçmişte yaşananlar hep hep hep aynı korkular aynı kırılganlıklar saygısızlıklar.. Olmaz yani en iyisi bir başkasını bulmalı bence deneme ama bir şans daha vericeksen yada o sana vericekse deneyin derim birşey kaybertmezsiniz nasılsa elinde sonunda kaybediyorsunuz birbirinizi iki yabancı gibi... :)
ben 4 yıldır beraberdim.bir şans daha denemek istiyorum ama yanaşmıyor :S
Cevap
19Cevap
Bizde 3 yil sonra tekrar baristik ama onceki bağımız kalmadi o beni sık sık ariyordu zaten ama ben cevap vermiyordum yurtdisina gitmek zorunda kaldim ve benden hic bir sekilde haber alamadi. Ben gecen yaz tr.ye izine geldim en yakin arkadasimla haber gondermis ben onsuz yapamiyorum diye onun vesilesiyle baristik.
3yil boyunca hic seni aramismiydi?yad ayrilinca affet falan demisdi?
mutlu son yani..
Ayrildiktan sonra beni aradi ama 3 yil boyunca bikmadan ama ben hiic kabul edecegimi dusunmuyordun ummadigim anda affettim ben onu.
bende barışmıştım arada iki sene irtibatımız yoktu. o terk etmişti zaten ayrılır ayrılmaz başka bir kızla olmuş. aptal gibi tekrar affettim ve sonu tekrar hüsran. ben terk ettim bu sefer aldatınca. tükürdüğün yüze bir daha bakmayacaksın yada bakcağın yüze tükürmeyeceksin. olmuyor arkadaşım. huylu hiç bir zaman huyundan vazgeçmiyor. bizde anladık en sonunda
anladım seni..
Biz ilişkimizin 7. ayında çok kötü bi sınavdan geçtik ayrıldık ve 4 ay boyunca birbirimizden haber alamadık.
Sonra ben ona ulasmaya calısırken birden o bana ulastı. Konuşarak herşeyi hallettik. Birbirimizin değerini anladık, ayrılığın acı yüzüyle tanıstık.
Şu an 3. senemizdeyiz :)
aman nazar değmesin :D
amiiinnn :)
amin,demişken benim içinde 2 dua et :D:D
ederim kardeş merak etme. hı bu arada Allahtan ümidini kesme. Seviyorsanız araya yıllarda girse, şehirlerde girse, nolursa olsun kavuşuyosun.
allah razı olsun,aşık olunca bütün şansını kullanmak istiyosun :D
aynen öylee :) Allah yardımcın olsun.
seviyosan sabretcen
sevmek ne kelime ölüyom :D
hadi bakalımm hayırlı haberler bekliyorum :D
Kiz arkadasim daha ergenlik dönemindeydi, 15 yaslarinda, benden durup dururken ayrilmak istedigini söyledi. Ama pisman olacagini biliyordum, birsey demedim. Tabi bende simdikinden gencim o zamanlar, ayni zamanda banada cok koydu tabi, gece yatamaz oldum, fakat aldirmiyormusum gibi yaptim. Iki hafta sonra pisman oldu ve bir sans daha istedi. Ve hala ilk ve tek sevgilim..
bende tek aşkıma kavuşmak istiyorum.inş olur..
:D tazı gibi peşindeyim zaten!
Ufak küslükleri saymazsan bir buçuk yılda 2 defa ayrıldık. İlkinde zor da olsa kabul ettim bir hafta sonra döndü. Ayrılık kararını da o almıştı. İş tercihimle ilgili tutarsız konuşuyor ve geleceğimize dair çaba göstermiyormuşum. Halbuki daha son sınıf olmama rağmen asgarinin üzerinde bir para kazanıyordum az zamanda. Neyse işte ondan bir hafta sonra döndü ama o giderken söylediklerim aklına kazınmıştı. Sık sık kendisine üzücü şeyler söylediğimi hatırlıyordu. Ben de sık sık beni terkettiğini. Sonra bir kaç ay geçti yine gitti bu sefer hiç ama hiç bir sebep göstermeden yıprandık herhalde dedi. Çok kovaladım dayanamadım çok istedim bir ay sonra döndü bir şekilde. İkinci gün bağırış çağırışlar ve her yerden engellemelerle bitti. Yani denemek senin elinde yine de sadece karşındaki insanın her yönünü iyice bi hatırla sonra karar ver.
5 yıldır çıkıyoruz 2 ayrılık yaşadık biri kısa biri aylarca sürdü barıştık hala devam ediyoruuz
allah daim etsin.bende bu yıl evlilikle sonuçlandırmak istiyorum
teşekkür ederiz bizde 24 martta nişan yapıcaz ama evliliğe bi 5 yıl daha var gibi allah nasip ederse :D hayırlısı olsun mutluluklaar
ikna edebilirsem,beklerim kız istemeye gideriz :D
evet barıştık. bikaç defa oldu. ilk ayrılıkta 2 gün sonra, ikincisinde 1 hafta sonra üçüncüsünde 1 ay sonra. sonra yalama oldu tabi kökten bitti. iyi ki de bitmiş diyorum. ilk ikisinde ben barışmamızı sağlamıştım yüz yüze konuşarak. en sonuncusunda o mesaj atmıştı. ama sevdiğinden değil tabi o ayrı... sonra herkes kendi yoluna..
bende şansımı denemek istiyorum,ayrıldık 3 ay oldu sürekli mesajlaştık bu sürede,ama geçen ay yeni biriyle çıkmaya başlamış :S
bence ayrıldıktan sonra konuşmaya devam etmeniz hiç iyi olmamış. bıraksaydın da bi boşluğunu hissetseydi bence.
10 gündür falan hiç irtibata girmedim.hala da yazmıyorum.
Bende aynı durumdayım biriyle konuşuyo hala çok seviyorum
4 senedir çıktığım bir kız var. her hafta ayrılıp barışıyoruz..
:D
Bende yaşadım o durumu hiç hoş bşy değil ama psikolojik oluyor bazen. Ya da çevre baskısı bilemiyorum seninkisi ne şekilde oldu ama eğer bitirdiğiniz için pişmansanız ona pişman olduğunu ve onsuz mutsuz olduğunu söylemelisin. Eğer yeni ayrıldıysanız ve o sinirliyse ortalığın durulmasını bekleyebilirsin.
3 ay oldu yaklaşık.ama o çıktığım biri var diyor :S
şöyle ekstra bir durum var.mesaj attıgımda erkek arkadaşının facesi olmadıgını söyledi.geçen hafta bir yazı paylaşmış " senden başka kimseyi istemiyorum" diye. facesi olmayan bir erkeğe bu yazılır mı? yoksa bana mı?
arkadaşım vardı onu eklettim.baktırdım yokmuş bir erkek falan sevgili gibi :D
en 8 ay sonra barışmışdık...ama yine terketti...ne biçim kaderim varsa...
ayrılıp barıştım ama sonu yine hüsran oldu barıştıktan sonrada aylarca kendime kızdım neden barıştım diye bence 2. bi şans zaman kaybı
yani,yine ayrılırsın diyorsun!
link
Ne gerek.. Giden gitmiştir.. Sıradaki...
eski sevgili eskidir eğer değerini eskitecek bir şey yapmasaydı eski olmazdı. evet eski sevgilimle barıştık tekrar tekrar ... değişen hiçbir şey olmadı boşuna vakit kaybı...
bakalım,burda ki bütün yorumları dikkate alacam!
bir halt olmuo üzüntü ve sonıu acı başlamamak en iyisi
Benimde 2 yıldır konuştuğum bir bayan vardı rus bu benim için herşeyi yaptı ama ben ona çok saygısızlık ettim kötü davrandım 2 yıl beni idare etti ve bu son konuşmamızda beni her yerden engelledi arkadaşlarımdan yardım istiyorum gurup açtırıp ikimizi eklemesini istiyorum ama hemen ayrılıyor yazdığım mesajları okunuyor ve bana yardım eden herkesi engelliyor şimdi ben ne yapmalıyım onu çok seviyorum ve tamamen kaybetmek istemiyorum
Askerdeyken ayrıldım. aradan 1 gün geçti barışmak istedim reddetti. 6 ay sonra hikayelerimi izlediğini gordüm yazdım barıştık ama şimdi ilk günki gibi heycanlı değilim oda öyle. eskisi gibi bakmıyor bana belki bende ona öyle bakmıyorumdur. Ve birdaha ayrılsak üzülmüyeceğimi adım gibi biliyorum. şu an birlikteyiz ve hiç mutlu değilim ama onu çok seviyorum 2 mizde eskisi gibi olmasını istiyoruz. olacakmi bilmiyorum üzgünüm... Bu arada $119
ben barıştım geri ayrıldım ayrıldığınız sürede hatalar yapmıs oluyorsunuz insan yeniden başlayınca kabul edemiyo ve sonuc yine bitiyo
3 kez oldu hepsinde toplam 20-25-30 gün sonra barıştık ama şimdi ayrılalı 2.5 ay oldu barışamadık ne kadar yalvarıp yakardıysam bekliyorum mal gibi
bende 3 aydır bekliyorum
hım :( :(
9nay ayrıl kaldık o nü sürede nişanlanmıştı (nişanlısını başkası ile aldatmış sonra ögrendim) sonra barıştık.
Yine ayrıldık kendi karakteri yüzünden 2.5 ay oldu açıkcası bir daha güvenemem
hımm düşünüyorum ciddi bi ayrılık sonrasında barışmadım
Oldu.Yine yürümedi.Önemli olan tek nokta bu: yürümedi.
benim 4 senelik çıktığımla 6 ay ayrı kaldık barıştık tekrar ama hiç bişey eskisi gibi olmadı yine bitti ve ben şimdi çok mutluyum onsuz. barışmakla hata yapmışım :)
:D bende 4 senedir çıkıyorum bu yıl sonuna kavuşturacaktık araya ayrılık girdi!
değmez :)
bu kızlar ne kadar inatçıymış :D kızların çoğu hayır diyor!
Bu 4 senelik surecte hani olayin olumlu tarafindan bakarsak bakmaya calisirsak 6 ayri kalmissiniz bizde nisanlimla ayriyiz sabredemiyorum onu geri kazanirsam birseyleri duzeltcrgime inaniyorum sence nasil bir yol izlemeliyim. Sessizmi kalmaliyim ne yapmaliyim sence. Cunku ayrildiktan sonra aradim yuzume kapatri qrama dedi beni heryerden engelledi. Ne yapmaliyim.
3 ay
1 hafta
3 gün
1 yıl
8 ay..
Kurtuldum ondan..
:D anlıyorum
Defalarca ayrıl barış çocuk oyuncağımı bu. Ayrılan hakkını dolduracağı için geri dönüş olmaz hiç bi şekilde.
Barıştıim ama öylesine yani eskisi gibi değildi 3 yıl sonra
3 yıl iyimiş..
Biten korlanan ateşi tekrar canladırmak olmaz.
bitmiştir.
günler sonra barışılabilir ama aradan ay yıl geçtikten sonra asla barışmam. bende öyle bir takıntı var ki hele seviyorsam ve dönmediyse, benden sonra başkalarına dokunup geri gelmesini istemem.
Aptallık olur bu ve ben bir aptalım. Kimseye 2. şansı vermemelisiniz.
ama benim ilişkim 4 yıllıktı.bir şans daha haketmiyor mu?
Asla. 4 yılda olsa 8 yılda olsa verilmemeli. Aynı hataya bile bile devam ediyorsunuz.
kalp ferman dinlemiyor ki :S
Evet haklısın ama dinletmen lazım. Yoksa üzülen yine sen olacaksın. Barışıp üzülmek yerine, aynı hatayı tekrarlamayıp üzülmek daha iyidir.
11 gündür yazmıyor ve aramıyorum.ne kadar dayanırım belli degil.ama fikirlerinizi değerlendiriyorum kesinlikle
En iyisini yapıyorsun zamanla alışacaksın zaten yokluğuna. İnan öylesi daha iyi olur.
Ben sevginin olduğu yerde, hele ki tüm hataların farkında olduğunu karşı tarafa kendim söylediğim ve bunları toparlamayı başarabilirim dediğim yerde bitmesini kabul edemiyorum. Bebek gibi baktığım kadına anlık bir kaç yükselme kaynaklı söylememem gereken şeyler söyledim. Zamanı geriye alsam o bebek gibi baktığım kokusunu özlediğim kadına en ufak bir söz söylemem. Karşı tarafa inanmak aptallık değildir belki de çok mutlu bir yuvanın başlangıcı olabilir. Lütfen bu kadar keskin olmayalım
Böyle bir durumda çok sağduyulu ve dikkatli olmak gerekiyor.
1 ay ayrı kalıp sonra barıştık hatasını anlayıp çaba gösterdi bir süre bende hatalar biz insanlar içindir dedim barıstım
bende bir şans istiyorum :D
1 sene sonra bir telefon mesajlaşmasıyla yeniden başlasa da 3 gün sonra bitti.Eski defterler ne kadar güzelde olsa eskide kalmalı bence.
sürekli ayrılıyoruz barışıyoruz herşey güzel giderken saçma bişeyden tekrar bitiyo.barışınca da eskisinden daha kaynaşmış oluyoruz ama en ufak hatada bitiyo o sorun
Eski sevgilimle ayrılalı 1bucuk ay oldu ve daha 2gün önce arkadaşça konuşmaya başladık sanki kavgalı ayrılmamız olmamış gibi emin ol bende senin gibi çok istiyorum o güzel anılara geri dönmeyi ve umut etmekten başka çarem yok gibi duruyor...
evet ama bence bu şekilde ilişki yıpranır ve değerini kaybeder barışsanda hiç birşey eskisi gibi olmuyo
bende koşuyorum 3 aydır :D
Ben de barışmıştım. çok zor günler yaşamıştım barışalım diye ama sonunda olmuştu. şuan çok iyiyiz inşallah devam eder böyle. sana tavsiyem seviyosan kesinlikle peşinden git değdiğini göreceksin. tabi ki bunu hakettığını düşünüyosan ... :))
gidiyorum,gidecegim :D
ben çok sevdim.
onunda sevdiğine inanıyosan kim tutar senii :D
ver gazı,ver gazı.evlerini basıp kaçırayım bari :D:D
Neler yaptın tavsiye veririmisin
bitmişse bitmişdir zorlamanın ne fazydası var daha fazla üzmekden...
ayrıldığımın 3 4 mü yılında geldi yavşadı tekrar istedi ben istemedim...
İlkinde 1 hafta ayrı kaldık ikincisinde 10 gün ve şimdi tekrar ayrıldık benim hatam yüzünden umarım barışırız
Olmadı ki olsa yine ayrılık olurdu...
başladım oldu ama hiç bişey eskisi gibi olmuyo inan daha kötü bir şekilde hasar alıp ayrılıyosun
Evet en uzun 1 hafta ayrı kaldık.
Merhaba yorumunuzu yazalı 1 yıl olmuş fakat ben yine yazmak istedim. Çünkü cevap arıyorum ve bulamıyorum sizinde durumunuz benimle aynı. 1 hafta ayrılıktan sonra nasıl oldunuz eskisi gibi olabildiniz mi?
evet sonra tekrar ayrıldık.
olmadı
beni yakanda yeşil gözler...
=/
her nereye baksam gözleri aklıma gelir,içime dert çöker :S
evet. en fazla 3 ay sürmüştü. ergenken..
12 saat sonra :)
exten next olmaz
başlamama taraftarıyım
Neden böyle düşünülüyor ki , ben yaptığım hatanın farkındayım bunu düzeltmek için bir şans verilmesi çok zor bir şey mi? Ayrıca karşı taraf bile hala daha sevdiğini söylerken ileride böyle olmasından korkuyorum diyerek gidince 30 yaşındaki bana bile öyle bir koyuyor ki bitmesi...
Bidaha fingirdemedik.
yapmıstım bır kere o hatayı
Ben beceremem kopuyor bişiler ve birleşmiyor
tükürdüğümü yalamam üstat
Bayat yemek yemem.
Hayır barışmadım.
4 yil sonra baristik o beni buldu ve kendi istede
Bi daha koklaşmadık
Barismadim tam tersine kavga ettim -.-
Bidaha sevişmedik.
dönmedii ..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?