Büyük sorunlar olmadan, (aldatma vs.) küçük şeyler, mesafeler gibi sorunlar yüzünden ayrılmak zorunda olduğunuz insanlarla tekrar birleştiğiniz oldu mu?
Süreleride yazarsanız sevinirim.
Süreleride yazarsanız sevinirim.
oldu güzel kardeşim. Ben ankarada otururken yalovaya taşınmak zorunda kaldım ve sevgilim haliyle ankarada kaldı okul için. Ben kasımın 1rinde yalovaya geldim yaklaşık 1 ay sonra ayrıldık tam hatırlamıyorum o civarda ayrıldık annesi istemiyomuş beni falan filan. Ben onun için ankaraya tekrar geldim tek kalıyorum kendi evmde ve geldiğim günden beri birlikteyiz. Yaklaşık 9 ay olcak nerdeyse işte ocakta geldim ankaraya . tabi bu ayrı kaldığımız zaman eski sevgilisiyle felan yazışmalaarını yakaladım hani dikkat et derim ben sana. İnsanın güveni bir kere kırılınca bir daha geri yerine gelmiyo . şuanda ne yalan söyleyim o günler aklıma geldikçe soğuyorum . benden sana tavsiye geri dönme . ALLAH yazdıysa olur zaten . seviyosanız ALLAH bir şekilde bağlar sizi birbirinize merak etme . Ben hata yaptığımı düşünüyorum sen o hatayı yapma derim ben.
araya bir kere mesafe girince toparlıyamıyor insan ne yaparsa yapsın nekadar sewerse sevsin olmuyor insan oğlu hep şüpeci heleki lanet olasıca ön yargılarımız..''Ayrıldıysanız muhakkak başkasıyla birşeyler yaşamıştır senin yoklugunda''..gbi vesveseleri yerleştiriyorlar içimize istesekte istemesekte sorgulamak zorunda kalıyoruz sen kabullensende geri dönmeyi busefer o kendisine yakıştıramıyor bu ilişkiyi neticede sadece anılarla dolu bir hikaye birakıyoruz arkamızda..
3 kere oldu. ilk çıktığımızda 6 ay sürdü o terk etti aradan 1.5 yıl çıktı Nisan ayında tekrar çıktık maalesef 1 ay sürdü ikimizinde ortak kararıydı bazı nedenlerden dolayı ayrıldık.arandan 3 ay geçti tekrar çıktık. ama çok seviyodum 4 yıldır sevmiştim dilden dile dolanıyodu benim ne kadar çok sevdiğim. buna rağmen bana çok iyi bir kazık attı. iftira attı namusumla oynadı yapmadığım şeyleri yaptım diye göstertti. rezil etti dalga geçti neler yaptı neler. zaten kendisi hergün başka kızı yatağa atan tiplerden ama bana karşı o kadar saftı ki inanıyodum. 1 yıl boyunca yine unutmak için zorladım ve başardım. uzaktan akrabayız sürekli karşıma çıkıyo ve aynı şehirdeyiz sonuçta ama katlanıyoruz napalım.
Durumun çok zormuş be arkadaşım.
Tek isteğim herkesin mutlu olması :)
evet erkek arkadasimla mesafe yuzunden ayrilmistik onun gozu korkmustu biraz da hakki vardi iliskimiz 1.5 aylikken bitirdi 3 hafta sonra hatasini anladi geri dondu acikladi durumu ve seni kaybetmek istemiyorum dedi ben de affettim su anda devam ediyoruz 9 ay olcak
Mutlu olun.
Cevap
2Cevap
oooo cok oldu hele ayrıl barış cocuk oyuncagına cevirmiştik bir hafta sürmüyordu ayrılıklar en fazla 3 4 gün barışıyorduk ama bir güven kalmıyor arada bence dogru değil yani
İnsanların duyguları asla sabit değildir. Herşeyden etkilenebilir biraz anlayışlı olgun olmalıyız aslında. Biz insanlar küçük şeyleri ısrar büyütüyoruz diye düşünüyorum.
Zamanla herşey bitiyor zaten arkadaşım. Değmez bu hayat kimseyi kırmaya üzmeye değmez.
Evet kesinlikle.
mesafe yuznden ayrilmak cok sacma .tanidik bir kiz vardi o ayrilmisti ,sonra 1yil sonra oglan dondugunde barsmak istemisti .zor donemlerinde yaninda degildi ,dondukten sonra yaninda olmak istemis garip :/
yasamadan anlayamazsin ki sevgilimi cok seviyordum ama 9 ay birbirimizi goremiycektik ayrilmak zorundz kaldim. Gercekten zor bisey
4 ay çıktık. mesafeler çok dertti onun için. benim içinde aslında. ama o daha çok taktı kafasına. 2 ay ayrı kaldık. sonra pişman oldu ve geri geldi. 4 ay da ayrılık sonrası.
:( Bizde 10 ay çıktık o sorun etti ama ayrılmak zorunda hissetti bahaneler buldu kendince ayrıyız 12 gündür. Bi kaç kez daha ayrıldık ama 2 3 günü geçmedi barıştık. Üzüldüm arkadaşım.
üzüldüm senin adına. hayırlısı be. barışsanız keşke. bak şimdi çıkmıyor olsaydık mutsuz olucaktık ikimizde biliyorum. ayrılık sonrası daha çok kıymete bindim mesela. daha çok seviyor eskisine göre. ve ben haftaya yanına gidicem. 9 aylık mesafelerin acısını çıkarıcaz. :)
Çıkarın acısını :) Çok özlüyorum acısı yeni bile o olsa özlüyorum ve merak ediyorum oda beni özlemişmidir diye. Umutsuz değilim ama çokta umutlu olamıyorum.
haklısın. son cümlenin anlamı aslında şu. umutsuzum aslında ama içimde küçük bir umut var. bu insanı yer bitirir. umutlar bazen tehlikelidir arkadaşım. sabret ve bekle. inan gelmiycek olsa benimki gelmiycekti. umutlu ol ama gerçekçi ol.
Hayal kurmayı bırakalı uzun zaman oldu :) Umutluyum çünkü onun şehrine taşınıcam ne yapıp edip. Ondan sonra belki olur bişeyler ama umutsuzum bir başkası olursa diye.
onun şehrine mi? mükemmel bişey buu. çok sevindiim. bak şöyle düşün. gerçekten şanslısın. onunla tekrar birlikte olabilirsiniz. ben bile umutlandım bak şimdi yaaa. dedim ya tehikeli bu.:) ama madem gerçekçi olucaz, olalım yani. aynı şehir bence gayet iyi. umutlanabilirsin bencee.
İnşallah :) En son başka biri var dedi ayrılmak için son bahanesi gibiydi. Yani aynı gün öğlen benimleydi ama akşam 3 saat içinde benim şehrimden birinimi buldu? İnanmadım tabiki. Son şansı gibiydi benim ondan soğumam için ama yanımdayken çok iyiydi. Bi kız bunu dermi soğutmak için arkadaşım?
der. amacı seni kendinden soğutmaksa inan bir kız çok rahat herşeyi söyler.
Peki ben şimdi napmalıyım? Kimileri biraz bekle tekrar ara falan diyor.
takip et neler yaptığını, kimlerle konuştuğunu napman gerektiğin az çok şekillenir kafanda. ben sana şunu bunu yap diyemem sonuçta hiçbişey bilmiyorum. ama konuşacaksanda çok sıkma. yani çok ısrarcı olma.
Haklısın arkadaşım. Teşekkür ederim yorumların ve derdimi dinlediğin için :)
ne demek :)) barışırsanız söyle yine :)
Tabiki :)
:)
Biizzz. 8 ay ayrı kaldık o başkasıyla cıktı. şimdi daha iyi kıymet biliyoruz
Çok sevindim mutlu olun kardeşim :) Ayrılmak isteyen kimdi peki sorun neydi?
ben bir hata yapmıştım haklıydı. amin:)
:)
tam olarak birleşme olmadı ama arkadaş olduk ama sevgili gibi arkadaş bende anlamadım nasıl bişey olduğumuzu :D
Aynı olay bendede oldu birader sorma :D
kız rahat olmayı sviyo bende kıskanıyordum tabi ayrıldık ama bir araya gelince arkadaşız kimse olmadığında yalnız oluncada sevgiliyken olduğumuz gibiyiz :D
Ona sevgilinin insanın en yakını olduğunu anlat birader. Ailesi olun birbirinizin. Bazı kızlar bunu anlayamıyorlar. Sevgili arkadaş dost sırdaş herşeydir be. Seviyorsanız herşey gibi seveceksiniz.
19 aydır çıkıyoruz ama 19 bin kere ayrılmışızdır. :D En fazla 3 hafta sürüyo
Hatasız kul olmaz :) Mutlu olun inşallah.
ayrılıgın tadını aldıktan sonra bir ilişki ne yaparsan yap toparlan mıyor
''kalp yarası geçer ama dil yarası kalıcı'' ya da ''Dil Yarası Geçer Ama Kalp Yarası Kalıcı'' yazmadın bu sefer hayret.
evet ama tekrar ayrıldık
Umutsuz olma belki birgün yine başlarsınız.
yok ben istemiyorum sevse ayrılmazdık
Oldu hemdebircok kez.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar