Ayrılıpta tekrar barışanlar oldu mu ?
Sizden ayrılan sevgiliniz kaç ay / yıl sonra döndü
ve en önemlisi tekrar güvenebildiniz mi ?
Sizden ayrılan sevgiliniz kaç ay / yıl sonra döndü
ve en önemlisi tekrar güvenebildiniz mi ?
Ben 1sene ayri kaldim sonra barisdik hersey tersine dönü daha guzel oldu anladik degerimizi. Ama bu sefer is ciddiye binince baska sirunlar cikdi ben acikcasi ona oncekinden daha cok guveniorum o da bana ama gecmisdeki yasadiklariniza bagli bizde simdiye kadar 4yil icinde yslan aldatma olaylari olmadigi icin guvenimiz hala var
Peki barismaniz tekrardan nasıl oldu bu ayrı kaldığınız süreçte konuştunuz mu
seviyorsa döner. sevmiyorsa neden dönsün oh kurtuldum bile der. bide ne şekilde ayrıldığınıza bağlı. ben de beklioyurm dönerse...
ne kadardır bekliyorsun ?
6-7 sefer ayrıldık barıstık en sonda tam bitti giderkens enden sonra asla kimse olmicak bu yüzüğü hayatım boyunca saklicam dedi bunu sölediğinden 2 gün sonra baskasıyla çıkmaya başladı bende bunun üstüne kuzenini tavladım simdi sinirden yerinde duamıyor:)
ahaha kuzenini nasıl tavladın helal olsun ne diyim
doğrusunu sölemek gerekirse cokda klay oldu sadece teklif ettim kuzenimle çıktın olurmu dedi bende neden olmasın dedim o nun huyu baska senin felan şimdi onla çıkıyorum ve yerinde duramıyor insan olsaydı baskasına asık oldum deseydi bunu yapmazdım sende bir kız olarak sölesene bu iyi acı veriyordur dimi ?
ooo cok fena acı vermiştir hemde :)
oldu yarım ay geçmesine rağmen güven sorunu oluştu yürümedi bazen diorum 2 . kez başlamasaydım tonlarca acı da çekmezdim ama işte aşkın gözü kördür lanet mantığımı aylarca kullanamadım
Cevap
5Cevap
3 ay sonra döndü ama tekrar barışmadım. Barışmak istesemde olmadı.. içimdeki anlamsız boşluğu dolduramıyordum barışmak daha zor geldi.
evet ,birkac ay arayla hep baristik ama hep ayni 'film' hicbisey farkli degildi ...bosunaymis :/
7 kere ayrılıp barıstk rekor bızde :D:D ama sımdı mutluyuz ve bırbırımze guvenıyorz
1sene sonra geri döndü. Seninkide döner ancak eski bağınız kalmaz hep bişeyler eksik olur ve ayrılık hep kapında bekler .
haklısın güven olmaz ki :(
6 ay sonra döndü evet güveniyorum yalnız biraz huysuz :( ama seviyorum napim. :)
eski tat olmaz kırgınlıklar batar hep ondan beklersin o da senden ama ikiniz de kırgınsınızdır yorgunsunuzdur
bi kere ayrıldıysanız barışmayın çünkü mutlaka tekrar ayrılcaksınızdır
4 ay sonra döndü de, eskisi gibi sevmediğimi, sadece saplantı olarak kaldığını farkettim konuşmadım barışmak istemedim.
aynı durumdayız tekrar aynı guvenı kazanması ımkansız :(
Aynen öyle boşver :)
olur böyle şeyler normaldir küçük bir kıvılcım ateşler herseyi : )
olsaydı zamanında olurdu felsefesındekilerdenim
barıştım da evlendim bileeee
kaç ay ayrılık oldu ? :)
barısmıstık ama sonunda gercekten bitti
bende olmadı olamzda
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar