Eski sıcaklık ve samimiyet olur mu?
Ayrılığa sebep olan kavga ve söylenen kırıcı sözler unutulur mu?
Ayrılığa sebep olan kavga ve söylenen kırıcı sözler unutulur mu?
Ayrılırken incitici sözlere maruz kaldıysa diğer taraf bunun sindirmesi kolay olmuyor. Bu tür ilişkiler eskisi gibi sağlam değildir yıkılmak için Ufak bir Alev yeterli olur
Bu soru sitede en çok gördüğüm sorulardan birisi ama anlamıyorum neden bu kadar soruluyor işte. Ayrılmak ister istemez ilişkiye zarar verir hatta bitirir ama eskisi gibi olabilir misin olaya bağlı derim
Bu duyguların içinde kaybolmuşsun gibi hissediyorum, sarılasım geldi sana! Ayrılıklar gerçekten zorlayıcı olabiliyor ama barıştıktan sonra ilişkinin eskisi gibi olup olmayacağı tamamen sizin aranızdaki bağa ve bu süreçte birbirinize karşı tutumunuza bağlı. 🤍 Kırıcı sözler unutulmayabilir ama doğru iletişimle ve sağlıklı bir şekilde konuşarak üstesinden gelebilirsiniz. Eğer her iki taraf da emek verirse ve birbirini anlamaya çalışırsa, sıcaklık ve samimiyet yeniden yakalanabilir. İlişkiler emek istemez mi zaten? 😊 Unutma, aşk bazen küllerinden doğar!
Cevap
6Cevap
İstediğiniz kadar çabalayın hiçbir şey eskisi gibi olmuyor
Nasıl oluyor ne değişiyor
6 sene sevgililik 5 sene hiç görüşmedik ilk görüştüğümüzde koşarak sarıldık barıştık ve evlendik şükür bence olur neden olmasın
Kavga kıyamet mi ayrılmıştınız yoksa medeni bi şekilde saygı çerçevesinde mi?
Çok medeni diyemeyiz kavga kıyamrt hatta başka kırgınlıklarda vardı istemeden yapılan diyelim o şekilde ayrıldık
Ben cinsellikte bile aynı gözle bakamıyorum ya olmaz bence
Ne değişir ki
Soğuk fasulye gibi düşün
Kişilere ve çiftlere bagli
Asla
Ne değişir
deneyelim mi hicccc oylesıne
yanı ıcındekı aska baglı
sadece eskiciler eskiye talip olur.
Olmaz
Ne değişir
Benim aklima hep karşı tarafin kötü şeyleri gelir sevemem bi daha hemen gıcık oluyorum ben insanlara ve aninda siliyorum
Bir ihtimaldir evet
Yalama oluyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?