Arkadaşlar ağlamaktan , her yerim uyuştu , çok kötüyüm... Neden ailem bile sevmiyor beni?

Parmaklarımı klavyeye zor götürüyorum şu an... Bu yazıyı yazarken ağlıyorum. Neden kimse beni sevmiyor? Ben onları çok severken , neden onlar beni , benim onları sevdiğimin yarısı kadar sevmiyorlar? Hayatında hep darbe yemiş bir insanım ve kimse tarafından gerçekten sevilmedim. Ailem bile sevmiyor beni. Her günüm böyle geçiyor. Kelimeleri bir araya getiremiyorum şu an... Ağladığımı kimse bilmiyor. Hep geceleri herkesten gizli ağlarım , kimse yokken , tek başımayken... Gerçi hep tekim ben. Her dediklerini yapıyorum , saygılıyım ama sevmiyorlar. Bir olay çıksın , hemen beni suçluyorlar. Kardeşlerimin hepsi anne yalakası. Bende annemi seviyorum ama onlar gibi yalaka değilim bu yüzden kaybediyorum. Ne zaman annem üzülse benden bilirler. Her gün şiddet her gün kavga , baskı... Her şeyi buraya yazamıyorum , bunlar bir kaçı... Onları çok seviyorum ama niye sevmiyorlar beni? Naptım ben onlara... Bu hayatta beni ailem bile sevmiyor ki başkası sevsin. İnşallah bayramı bile göremeden ölürüm. Allah a asla isyan etmedim etmem de ama artık dayanamıyorum. sevgisizlik çok kötü . ailem olmasa sevecek biri yok derim. ama sevecek biri olduğu halde sevilmemek çok koyuyor insana...
Arkadaşlar ağlamaktan , her yerim uyuştu , çok kötüyüm... Neden ailem bile sevmiyor beni?