Günde kac saat sorusu çok doğru degil. Üniversite sinavi için çalışma programı çok kişisel olmali. yani eksiklerin neyse ona yönelmelisin. diş hekimliği mf3 ten aldigi icin mümkün oldugu kadar biyolojini yüksek tutmaya çalış ve elbette matematigi. benim çalışma mantığımda her zaman en yüksegini hedeflemek vardir. yani bir sinavdan gecmen icin 70 yetebilir ama ben 100 icin ugrasirim her zaman 100 olmaz tabii😆ama önemli olan seni neyin motive ettigi kimi zaman daha önceki sinav sonucalrima (iyi olanlara) bakardim çünkü basariyla motive olurum. kendini neyin motive ettigini bul ve istediğin bölüm icin düzenli çalış. tabiki temelin saglam olması o kişi icin zaman açısından kârdir ama kapatilmayacak bir açık degil😊gönlündeki yere ulaşman dilegiyle...
35 Yorumla
Soran+1 yılPeki biyolojinin iyi olmasi gerek demissin ama mf3 icin fizik ve matematigin katsayisi daha yuksek degil mi?
Soran+1 yılHakliymissin biyolojininki hepsinden daha yuksek ben bir sitede fizik diye okumustum tam arastirmadan calisiyordum 😅çok teşekkür ederim güzel yorumların için hepsini dikkate alıcam sağ ol emeğin için 😘
Sen çalış benim yerime
00 Yorumla
+1 yılTemelin yoksa gunde 20 saat calissam yine kazanamazsin, 4 yıllık lise dersleri 1 yılda calisarak anlasilmaz. Temel yani gecmis birikiminin cok olmasi lazim. Gunluk 3 saat bile calissan kazanirsin.
08 Yorumla
Soran+1 yılBen tm öğrencisiydim. Ama hatrı sayılır bir temelim var. Anadolu mezunuyum. Okul puanım da ortalamanın baya üstü. Sadece geçen yıllarda psikolojik bir sorunum vardı dersleri ihmal ettim. Bu sene tek korkum fizik kimya biyoloji. Diş hekimi olmayı çok istiyorum. Benim için imkansıza yakın bir hayal. Mutlaka gerçekleştirmem lazım. Siz diş hekimliği mi okuyorsunuz?
- +1 yıl
Dis hekimligi okumuyorum ama puanlarının yuksek oldugunu biliyorum. Birhayli calisman lazim.
Soran+1 yılHmm :( of basa gelen cekilir.
- +1 yıl
Diploma paunın kaç? Hangi şehirde Anadolu Lisesi okudun?
Soran+1 yılOkuldan 49 puan geliyor. Çok iyi bir anadolu değildi il değil.
- +1 yıl
Tm cisin, cok calis kimya, biyoloji, fizige ama matematiğide unutma. İnsallah kazanirsin.
Soran+1 yılÇok teşekkürler :)
- +1 yıl
Bende tesekkur ettim :)
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 517 cevap paylaştı. başta hedef 10.000 dir, sonra 30.000 olur sonra 50,000 e aklın yatar. lysye 1 hafta kala olan olsun olur. sonra 76,000 olursun.(geçen sene)
01 Yorumla
SoranÇok moral verdin sağ ol
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yıldeli danalar gibi çalışmalısın, günde 500 soru. bütün konuları bitirdiğinde yani son iki ay günde 2000 soru. hep süre tutarak, telefon bilgisayarı da uzak tutarak. kolay gelsin
010 Yorumla
Soran+1 yılDişhekimi misiniz? 500 soruyu bir insanın bir günde çözmesi mümkün mü sizce? Bunu pdrciler bile tavsiye etmiyor?
Cevap sahibi+1 yılüniversite sınavında ilk bindeydim diyelim. çalışmakla oluyor. saatte 100+ soru çözdüğünü varsayarak 500 dedim.
Soran+1 yılPek inandırıcı değil günde 2000 soru mümkün değil :)
Soran+1 yılBir gün 1440 dakikadır sen 2000 soruyu nasıl çözdün :D :D çok güldüm ya
Cevap sahibi+1 yılsınavı baştan sona 3 defa çözmüştüm. 20 saniyede bir soru çöZebilirsen mümkün.
Soran+1 yılAşırı hızlı mı okurdunuz yoksa masa başında mı sabahlardınız? Ayrıca ne okuyorsunuz?
Cevap sahibi+1 yılodtü elektrik elektronik 2006 mezunuyum. en uzun süren sorular paragraf sorularıydı 30-40 sn.
fizik, matematik soruları 20 sn ortalama. soruyu okurken çözümü de düşünüyorsun eş zamanlı. o yüzden çok soru çözmek ve hep süreli çalışmak önemli. ve %100 konsantrasyon
Soran+1 yılAnladım. Teşekkürler odtü harika bir üniversite.
Cevap sahibi+1 yıl@hokucu şu ana kadar pişman olmadım :)
Fizyoterapist ol 400falan en fazla ingilizceni geliştir kanada da oku aylık 12 bin tl cebinde
08 Yorumla
Soran+1 yılKanadada okumam pek mumkun degil dis hekimleri de bir 10.000 kazaniyor ne gerek var :D
Soran+1 yılYaaaa :((((
Soran+1 yıl%50 burslu falan mı kazandınız ki doğuda okuma şansınız vardı ya da tam burslu falan mı? Çünkü 420ye bile doğuda devlet üniversitesi gelmiyor
Soran+1 yılMesleğiniz nedir?
+1 yılKaç dişin var senin evladım:-)
04 Yorumla
Soran+1 yıl26 malesef :( ikisini çektiler tel takılmıyordu :D
- +1 yıl
Negüzel ya:-) takma kafana taktırırsın diş:-) espriyi anlayıpda böyle bir yorumda bulunman çok iyi tebrikler:-)
Soran+1 yılHiç anlamadım sizi de neyse :-)
- +1 yıl
Yapma ya :-)
Anlama sürecine bağlı
00 Yorumla
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne