Arkadaşlar aranızda polislik için uğraşmış olan varmı? Varsa mülakatlarda sorulan sorulardan bazılarını istiyorum.
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen polisim. Polislik mülakatlarında sorular formalitedir. Önemli olan kendine güvenerek rahat konuşabilmektir. Soruya yanlış cevap versende sorun değil. Hatta kendine güvenerek bu sorunun cevabını bilmiyorum efendim diyebilirsin. Mesela ben sadece soruyu okumuştum. Geç dedi. Sorum da '' Sizce polis olmanın zor yanları nelerdir '' di.
Soruları yinede öğrenmek istiyorsan googleye polislik mülakat soruları yaz.15 Yorumla
Soran+1 yılYani her şekilde torpil lazım..
Cevap sahibi+1 yılBu yazdığımdan bunu anlamış olman beni zekana hayran bıraktı.
İyi geceler
Soran+1 yılDoğruya doğru, bir polis olarak senin bu durumun farkında olmaman da beni şaşırttı açıkçası
iyi geceler..
Cevap sahibi+1 yılTorpil her yerde var kardeşim. Dİyanette bile dönüyor sen hesabını yap artık. Bunu engelleyemezsin. Dayısı olan işi götürür. Ama bu teşkilattaki 250.000 muvazzaf polis torpille bu mesleğe girmedi. Benim torpilim yoktu, kazandım polis oldum.
Her şekil torpil lazım demen çok yanlış. Başarılar, hakkında hayırlısı olsun
Soran+1 yıldoğru komserim sende haklısın arkadaşım geçtiğimiz yıl 69.8 le yerleşemedi ve enson yerleşen adamın puanı 67. senden haklısın torpil yok. :))
+1 yılillere göre ayrılmış kontenjanlar vardır!
eğer kontenjan bayağı sıkışmış ve o sırada elbetteki torpilliler varsa gözün üstünde kaş var diye elenirsin:)
ben mülakatta tartışdım jürideki bir lavukla dedim tamam ben elenirim :) ama elemediler kalmıştım bir sonraki bölge mülakatlarına :) tabi sen kavga etme de başvurusu polisiklik için başvurusu olan yerleri seç!bilmiyorum nereden başvurdun ve nerelisin?01 Yorumla
Soran+1 yılbizim merkezimiz istanbul sakaryalıyım müdür. :)
ben 2 kez girdim o mülakata.ailen napıyo kaç yaşındasın nerelisin falan onları soruyolar.2 kez elimize bi soru tutuşturdular ama sorduklarını görmedim hiç.yoruma dayalı bana şey gelmişti bi kez türkiyedeki işsizlik sorunu höööhh dedim kaldım sonra değiştirttim sorumu ama içerde sormadılar.genelde sorulmaz kalabalık olduğu için.
05 Yorumla- +1 yıl
3.defa girmediğine göre şu an polissin muhtemelen :)
kızların girme ihtimali daha yüksek bu arada!erkekler gibi fazla dezavantajınız yok sizin1
tabi meslekde de daha rahatsınız:)
Soran+1 yılEkeklerin girme ihtimali çok yüksek evet evet sadece; 41.928'de bir ihtimalimiz var.. :) bu sayı bayanlarda 10.000
- +1 yıl
üzüldüm :(ben polis olduğunu düşünmüştüm!hayırlısı olsun kısmet!
sende kadro sayısı az verilen bir ilden başvurdun sanırım!yada müracaatın çok olduğu yerden!
hangisi;?nereden başvurdun?
Soran+1 yılSakarya
Gizli Üye(30-35)+1 yılbak polis dedin de simdi sevdiğim adam polis benim. cevap vermek isterdm soruna ama hcbir fikrim yok:(
06 Yorumla
Soran+1 yılOna sorup sonra buraya yazsanız olmaz mı yarın falan mesela...
Cevap sahibi+1 yıladamı sadece bi kere gördüm daha hc görmedim :) Bak fem dersanesi hazırlıyo diye biliyorum onlarla görüş bi
Soran+1 yılYok müdür nur cemaatinin kazığını yedim bir kere neme lazım..
Cevap sahibi+1 yıldoğru diyon bulaşmamak lazm:)
- +1 yıl
insan bir sorar nasıl polis oldun diye ? :)
Cevap sahibi+1 yıl:)) konuşalım da bi onu sormamış olayım hc muhabbetimiz olmadı daha:(
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
6Cevap
+1 yıl3 sene sonra diyarbakirin sorumlulugu bana verilecek...
emniyet gücü konusunda yardimci olabilirim08 Yorumla
Soran+1 yılyani şuanda 19 yaşındasın ve 3 yol sonra 22- yok müdür diyar bakırın sorumluluğunu sana vermezler. 10 yılda komiser olduğunu farzedersek sorumluluğunun artması için sana 15 yıl lazım bilmem anladın mı :))))
- +1 yıl
Bu profili ben arkadasdan devre alsim yasim 19 degil beyim !
Soran+1 yılDüzeltme yapın bence..
- +1 yıl
bişey sorabilir miyim
- +1 yıl
bir arkadaş polis okulundan mezun oldu mülakatta güzel geçmiş ama kalmış iki sene boşu boşunamıydı yani yapacak hiç mi bişey yok
- +1 yıl
Torpil yapsan yeter ☺️
- +1 yıl
Emniyet gücü konusunda öyle yardımcı olabilirsin :'
adın soyadın neden polis olmak istiyosun böyle sorular soruyolar ve eliyolar :D
13 Yorumla
Soran+1 yılTorpil şart yani. :))
Gizli Üye(36-45)+1 yıltorpil varsa geçersin kardeş yoksa kalırsın türkiyeyi biliyorsun en kötüsünden bir güvenlik görevlsiini işe sokmak için millet vekilleri devreye giriyor.
01 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 650 cevap paylaştı. Boyum kurtarmadı :DDD
00 Yorumlayok ama kolaymış sanırımmm
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyok ama çok zor girmek
01 Yorumla
Soran+1 yılneden böyle düşündün ki ?
Gizli Üye(36-45)+1 yılTHORPİL varsa
21 Yorumla
Soran+1 yılEyvallah :) Onun dışında.. :)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne