Iki gundur ruyama cinler giriyor bu gece bana ölümden bahsetti uyumaya korkuyorum ne yapmalıyım?

Daha önceden de korkum vardı cinler hakkında, fakat bitirmiştim kafamda aldığım yardımlarla. şu iki gecedir rüyama giriyor. İlk gecemde anneannemle uyuduğum yatakta kendimi uyanık gördüm odanın içi değişikti ben aynı bendim uzanıyordum ve gözlerim açıktı kulaklarım beynimi patlatacak şekilde çınlıyor ve bedenim yukarı kalkıyor içimden cinler çıkıyordu tekrar giriyordu. Dua okumaya çalışıyorum beceremiyorum ağzımı zor açıyorum ama sürekli devam ediyorum denemeye. bir süre sonra anneannem uyandı hicbirsey demeden kalktı gidiyordu yüzü ters dönmüş yani bedeni yüzüne tersti yüzü arkaya bakıyordu korktum ne yapacağımı şaşırdım nereye diye sordum anlaşılmaz bir şekilde balkona dedi onu engelledim ve uyandım. Ertesi gece yine aynı rüya anneannemle yatıyoruz uyandım yatağımdan bu kez korku var içimde dışarı çıkıp odama geliyorum ve anneannem yatağın üzerinde oturuyor dişleri yarısı dökük, sararmış ve yüzü canavarı anımsatır derecede çirkin bişey. durumun normal olmadığını anlayıp dua okuyorum ve bana seni öldürmeyeceğimi mi sanıyorsun diyordu sonra bir sekilde uyandım bu gece uyumaya korkuyorum yine aynı rüyaları göreceğim diye kötü giden şeyler var bunun farkındayım muska takınıyorum bildiğim bütün duaları nas ve felak da dahil hepsini okuyorum yine de engel olamıyorum ne yapmam gerek gerçekten bilmiyorum bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?
Iki gundur ruyama cinler giriyor bu gece bana ölümden bahsetti uyumaya korkuyorum ne yapmalıyım?