Geceleri yatarken korkuyorum odamda tek başına yatıyorum. Uyusam bile gecenin bir yarısı uyanıyorum kabus görüp.
Ne yapmalıyım ciddi olun
Ne yapmalıyım ciddi olun
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 7 tane ayetelkursi okunas felak falan. ama ayetel kursiyi oku hicbisey klmaz bnde senin gibydim baya korkaktim. Cesaretlendim evde bile yalniz kalirim yani. Smdi ise basimi yadtiga koyar koymaz uyuyorum korku falan hicbisey klmafi
Ben de sürekli yaşıyodum bunu ama bir gün dua edip yatmayı alışkanlık haline getirdim, cidden o günden beri bir kez bile kabus görmedim. Sadece bir gün dua etmeyerek yatmayı denedim ve çok feci rüyalar gördüm.
Korkmak için bir nedenin yok ki. Bunlar tamamen düşüncelerinden kaynaklanıyor. Korkutuğun şeyler senin tamamen hayal gücünle alakalı. Onlar kafanın içindeler sana bir şey yapamazlar.
Rüya gördüğüne şükret 😂 ben ya hiç rüya görmüyorum ya da hayırlamıyorum gördüğümü.
Cevap
8Cevap
Bu dedigimi kesin yapın
1 fatiha
2 felak
3 nas
4 ayet el kursi
Sonra şunu diyin
Allahım, cinlerin şerrinden, şeytanın şerrinden, hayvanların şerrinden ve insanların şerrinden vesvesesinden sana sığınırım sen beni koru yarabbi, sabah uyanınca nefes almayı nasib eyle yarabbi
Amin.
ben odada 2 kiz kardesimle kaldigim halde tedirgin oluyorum yatagimin saginda pencere var solunda ve önünde boydan aynali dolap var ve tam karsimdaki aynali dolabin yaninda kapi var gelde kafayi yeme
düsünsene kabus görüp birden uyaniyosun karsinda ayna var
Banada oluyordu bir dönem hatta hava aydınlatmadan uyuyamıyorum bekliyordum bak güzel kardeşim sen bir nas felak oku bir de ayetel Kürsi oku hiçbir şey olmaz korur seni
Alışırsın. Zaman geçmeden ne anlatsak boş. çogu gece karabasan dediginiz olay olur bana, vurur kafamı yatarım
Bişey olmaz en azindan o hayal ettiğin ruhlardan biri gelip bir bıçak saplasa ölür kurtulursun😂😃
Allah izin vermedigi surece hicbir sey olmaz dualarini oku gozlerini kapa
Bende de vardı aynısı. dua ederek yatarım genelde
Dua ederek yat uyurkende besmele çek işe yarar
Felak ve nas dualarını oku Ve uyu
neden korkuyorsun
zamanla geçer
Uyuma
Ne guzel
korkma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar