Bu gece başıma gelen tuhaf bir olay cinlerin sesi olur mu lütfen bu konuda bilgisi olan cevaplasın? zor durumdayım?

Gece saatlerinde kardeşimle geliyorduk yolda öylesine ona dedim bu saatte dışarda olurlar korktum filan dedim Allah'tan başkasından korkma abla dedi o arada bi park halindeki bir otomobilin önünden geçtik geçerken ayaklarıma kadar ürperdim hâlâ yazarken bile elim ayağım titriyor ses kulaklarımda inek böğürmesi gibi bişiydi ama sıçradım kardeşim ile dua okuya okuya eve geldik bu arada kardeşim yarı Hafız. neyse işin tuhaf kısmı oda duymuş bende duydum aglatacaktm nerdeyse bu yaşıma geldim İlk defa böyle bir şey başıma geliyor defalarca karabasan basardı beni ama bu sefer farklıydı. bi yerde okumuştum sesleri hayvan böğurmesi gibi ürperticiymiş aynı öyleydi çok korkuyorum acaba üzerimde büyü mü var yâda musallat mı nolur bilen cevaplasın hassas bir konu benim için 🤦🏻‍♀️😔😔
Bu gece başıma gelen tuhaf bir olay cinlerin sesi olur mu lütfen bu konuda bilgisi olan cevaplasın? zor durumdayım?