Bilmeyenler için para tuzağıdır. Bunu söyleyen ya bu işi yapmamıştır, yada daha başından vazgeçmiştir. Elbette 3. seçenek de var, bir dağı kendi kendine aşmaya çalışmıştır. Türkiye'de Dünyanın en iyi network marketing firması 18 yıldan fazla süredir para kazandırıyor. Yanlış firmayla başlarsan başarısızlığa uğraman mümkün.
Bu konuda Türkiyenin en iyi ekibinin desteğiyle gelişmen mümkün. Ancak unutmamalısınki, bu işte sabretmen ve düzenli çalışman sana servet kazandırabilir. Başarısızlığın 2 sebebi var:
1) Girmemek
2)Vazgeçmek
HER İŞTE OLDUĞU GİBİ birden bire yükselip milyarlar kazanamazsın. Ama senin eforuna bağlı olarak 2-3 yıl içinde harika paralar, para ve tatil ödülleri kazanabilirsin. Bu yüzden bu işe 21. yüzyılın iş fırsatı deniyor.
networkmarketinguzmani sitesi bu konuda süper destek veriyor. Proteam'a katılabilmen ve eğitimlerini alabilmen için buradan kaydını yaptırman gerekiyor. Elbette iş planını da bu siteden seyretmen ve üye olmadan araman mümkün.
networkmarketinguzmani.com sitesi para kazanmanın yanı sıra kişisel gelişimine de önem veriyor.
Hayalleri olan insan durdurulamaz. Bunu asla unutmamalısın. Ve denemeden başarıp başaramayacağını bilemezsin. 180günlük garantisi olan bir firma, ürünlerinin de %100 müşteri memnuniyeti garantisi olan bir firma, bir yanda da bilmeyip boş konuşanlar. Hangisini tercih ederdin?72 Yorumla- +1 yıl
Bende bir ara yapmaya çalıştım. Ama ürün bazında pek başarılı olamadım. Son zamanlarda tekrar niyetlendim. Baktım artık insanlar ürün satarak değil yatırım yaparak oturduğu yerden para kazanmanın peşinde. Başarılı olanlar da var etrafımda. Bende coinspace firmasına üye oldum. Su an icin kime anlattıysam olumsuz görüşte almadım. Hatta bir çoğunun kaydını da girdim. Youtube'den inceleyebilirsiniz. Kayıt olmak isterseniz de https://financier.coinspace.biz adresinden kayit olabilirsiniz.
- +1 yıl
Hangi firmadan bahsediyosn
İnternetten para kazanmak mümkün değil uzun seneler bu bilgisayarla uğraş içerisindeyim ve bulamadım. Paran varsa bazı sitelere yatırıp yaparak CTP denen olay var reklam izliyorsun sitelere tıklıyorsun falan ama çoğu kandırmaca.Ev işi yapıp internette satabilirsin onun dışında yapılacak pek bişey yok
11 Yorumla
+1 yılBir kere denemekten sana herhangi bir zarar vermeyecek, riski, kota zorunluluğu, sipariş zorunluluğu, alt ekip kurma zorunluluğu vs olmayacak ve seni yormayacak doğru bir firma ile çalışırsan, evet network marketing işi para kazandırır. Hatta bu işi '' aa ben yapamam canım ya, bir kere çok yoğunum zamanım yok, ayrıca paraya da öyle aman aman ihtiyacım yok çok şükür ama sana bir desteğim olsun nolucak sanki, hem işime de yarar bunlar, zaten gidip çarşıdan marketten alıyorum, bu ay da senden alayım destek olayım'' diye başlayanlar parantez içinde ben :))) daha iyi para kazanııyor :) ben eğleniyorum vallahi çalışırken sosyal çevresi genişliyor insanın. bir de çevrem yok ki diye başlamayanlar var ama bu işe başlayanların hepsi çevre bakanı değil nihayetinde :D tamam çevre lazım ama ağacı, yeşili, börtü böceği, temiz havası lazım :) evet firma önemli kesinlikle.. ister yaparsın ister yapmazsın.. rahatsın bir kere. Ama para kazandığın gördükçe insanın sürekli yapası geliyor :)) sevgiler...
10 Yorumla
+1 yılNetwork marketing (doğrudan satış) da elbette para kazanılıyor. dogru firmayı sana hitap eden kataloğu ve prim sistemini iyice arastirman gerekiyor. disardan bakınca çok detaylı anlatmayan kişiler var detaylıca arastirmani öneririm. cok kazançlı bir iş ancak çalışırsan yani evinden yapabilirsin internet ortamından yapabilirsin ama önemli olan istikrar.. yatarak olmaz bu iş. bende bı ev hanimiyim ve güzelde kazanıyorum. bir kere sıfır sermaye sıfır risk yapman gereken şey iş olarak görüp bahane sunmadan çalışmak. zarar edersin o olur bu olur diyenlere de aldırma. bende yapıyorum zarar etmedim üstüne yatırım yaptım ev aldım araba alicam yakında inşallah. toplumumuz kendi yapamadığı şeyleri başkalarıninda yapamayacağını dayatmaya meilli saolsunlar.. d firma ismi vermiyorum gel bana üye ol demiyorum sadece araştır ve ardından bir firmaya karar verip orda istikrarlı çalış. ancak şunu tavsiye ederim Türk firmalarını araştır.
43 Yorumla- +1 yıl
bende yeni başladım bu ise bitane firmada ulasabilirmisin bu işi yapanlardan bilgi alışverişi yapmak iyi geliyo diye düşünüyorum ulaşırmısın
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
network marketing günümüzde çok önemli bir yere sahiptir. Herkesin çok iyi bildigi ancak aslında çok az kişinin bilip profesyonelce yaptığı bir iş modelidir. Günümüzde dünyadaki en etkili pazarlama modelidir. Amerikada okullarda pazarlama alanında ders olarak okutulmakla birlikte Türkiye de bu sene ODTÜ ve Boğaziçi gibi saygın üniversitelerde ders olarak okutulmaya başlanmıştır.
Sistemin genel yapısına bakıldığında insanlar sürekli birilerine bir şey satmak ya da üye eklemek olarak anlıyor olsalarda aslında bu işin temel matematiği bu değildir. Bu sistem tavsiye modeli ile gerçekleşmektedir. Örnek vermek gerekirse gün içerisinde bir çok beğendiğimiz şeyi eşimize dostumuza tavsiye eder onlarında bu durumdan faydalanmasını isteriz. aslında bu sistemin temel mantığı tavsiye etmektir. Bu tavsiyenin doğru çalışması içinde kaliteli ürün olmak zorundadır ve hiç kimse tecrübe etmediği bir şeyi başkasına tavsiye edemez.
Girişimci arkadaşlar için çok başarılı ve çok kazançlı bir yöntemdir. Burada normal hayatınızda binlerce lira para ödeyerek satın almaya çalıştığınız eğitimleri (pazarlama ürün sosyal medya kişisel gelişim vb.) ücretsiz olarak aldıgınız gibi küçük meblağlar ile ciddi bir kazanç elde edebileceğiniz işinizi kurabilir global olarak tüm dünyada faaliyet gösterebilirsiniz.
Networkün temel kuralı şudur. dogru firma dogru ürün dogru kazanç planı ve dogru ekip. bunlardan biri eksik olursa bu işte başarılı olmanız pekte mümkün olmayacaktır. bu sebeple bizler ekibimizdeki her arkadaş ile dogrudan görüşerek bu işe yatkınlıgını konustuktan sonra işe başlamasını tavsiye ederiz. sadece ekipte bir yer olustursun diye kaydettiginiz kişilerin size hiç bir faydası yoktur. daha detaylı bilgi isteyen arkadaşlar ile bu konuyu net bir şekilde konusabilir yardımcı olabilirim. mkutun@gmail. com00 Yorumla
+1 yılben yapiyorum guzelde kazancim var arkadaş cevremde çok yapan var aynı şirket ağındayiz zaten sana şöyle böyle desem boş zaten işi anlatıp gösterip öğretmek benim isim yapıp yapmamak sana kalmış bise ama kovalarsan hedefine ulaşmak kolaydır hayatta insanın önüne engeller hep çıkar bazen hemen pes edersin bazende üzerine gidip aşarsın bu işi yapanlardanim istersen ulaşabilirsin yapanlar beni anlar önemli olan devlet destekli firmalarla çalışmak yoksa diğer türlü patlayıp gidenler çok piyasada
00 YorumlaMerhabalar öncelikle elinde sermayesi olmayan dışarıda çalışma imkanı olmayan hanımlar için bence süper fırsat. Çalıştığınız kadar kazanıyorsunuz. Kapı kapı dolaşıp ürün satmaktan bahsetmiyoruz network işi demek ekip işi demek ekipçe kazanmak ve zamanla kazancının artması. Sabırlı olmak azimli olmak şart hemen pes etmemek gerek. 3 aydır bu işi yapıyorum hem evimdeyim hiçte zorlanmadım şimdiden küçükte olsa birikimler yaptım bile. Hemde sadece marketimi değiştirerek evimin ihtiyaçlarını a marketten değilde kendi çalıstığım firmadan karşılıyorum. Prim kazanıyorum. Çekiliş hakkı kazanıyorum. Ürünlerden sattıkça yüzde otuz kar ediyorum. Hemde 2 yasında kızıma bakıyorum evimden geri kalmıyorum bence isteyen herkesin yapabileceği kazançlı bir iş. Detaylı bilgi almak isteyenler bana ulaşabilir :) instagram hesabım @bircannicozz ya da @bircanlanetwork
00 Yorumla
+1 yılİsin icinde olmayanlar ya da iste ugrasmamis kisiler hep kotuler. Ornegin ben anestezi mezunuyum hastaneye baslicam ama korkuyorm neden cunku isi bilmiyorum. Bende bu ise girdim elimde meslegim olmasina ragmen kisisel gelisimine hayata bakis acini bile degistiren sistem. Risk yok batma durumun yok. Onemli olan dogru urunu bulmak ve baslamak hepai bu.
41 YorumlaEvet. Eğer kendinize inanır, güvenilir bir şirkette başlarsanız ve mentorunuz iyi olursa zamanla kazanırsınız. Sabretmek ve zaman ayırmak önemli. Kısa sürede büyük hayal vadedenlere kanmayın.
21 Yorumla
+1 yıle-ticarete mi girmeye kara verdin? başka bir ticaret sitesine ürün mü koyacaksın, kendin mi site kuracaksın, ne tür ürünler pazarlamayı düşünüyorsun ?
02 Yorumla
Soran+1 yıldediklerini bilmiyorum bile açıkcası bende neyapacağımı tam bilmiyorum internetten para kazanmak istiyorum sadece şu anket doldurma yada internet reklam gibii işte
- +1 yıl
Diyorsunki karşımda bir dağ var, al eline kazmayı başla tünel açmaya :))) Arkadaşlar bu iş o kadar kolay değil. :) Hele PTC, anket, mailreklam, gibi kazançlar fıs. network marketingde ek iş olarak da ekonomik özgürlük olarak da kazanılabiliyor. Ama doğru firmayla çalışıtsan. e-ticaret sitesi kurmaya gelince. Sıradan biri onun fatura işleriyle uğraşamaz. Her elini kolunu sallayan e-ticaret sitesi açamaz. Açmak isteyen varsa tüm lisansları ve 60 000datası olan siteyi 50 000TLye şu an satılık. :)
+1 yılBen ev hanımıyım Network marketing yapıyorum hemde engelli oğluma bakıyorum ürünlerden çok iyi sonuçlar aldım. Detaylı bilgi almak isterseniz telefonumu bıraktım arayın görüşelim.
Dilek Kayır
5076473820
00 Yorumla
+1 yılMerhaba ben network marketing liderim güzel kazançlarımız var ve ben bunu ek iş olarak yapıyorum. Diğer network marketin işlerin çok farklı çalışma sistemi var
Çevreye ihtiyaç yok bizler ekip sağlıyoruz.
00 Yorumla
+1 yılMerhaba. Ben huncalife sponsoruyum. Evde yapılabilecek en güzel iş. Başladığımda benimde tereddütleri var ama şu an altımda çalışan onlarca insan var. Denemek istersen yardımcı olmak isterim. Beni ara lütfen. 05558041764
02 Yorumla- +1 yıl
kazancınız % yüzde kaçtır mesela şöyle sorayim ekibiniz kaç kisidir şu an
şahsen bende bir tane network işindeyim adı ganoexcel ürünleri hem doğal hemde yeni nesil tarafından çok sevilen şeyler bu işi çok beğeniyorum eğer detaylı bilgi istersen xxkaya_ebru instagram hesabına bakıp sorularını yazabilirsin
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 773 cevap paylaştı.
+1 yılbitmedi bitmeyecek bu dolandırıcılar eğer akli ve adli dengen yerinde değilse yap :D
00 Yorumla
+1 yılbu işte cok para kazananda var parası yananda banada bi arkadasım sunum falan yaptı ben gırmedım
03 Yorumla
Soran+1 yılhımmm
- +1 yıl
Evet çok para kazanan var. Parasını batıran konusuna gelince, o ya network marketing değildir, yada DSD üyesi değildir. Çünkü gerçek network marketingde cayma hakkın var. İlk giriş paranı 180 gün içinde cayarsan kesintisiz alıyorsun. ;) Arkadaşınızın yaptığı sunumdan iadeden ve dsd'den söz ediliyorsa korkmanıza gerek yok ;)
- +1 yıl
yok ben duymadım onu
+1 yılMerhaba bu ay sonu turkiyeye yeni gelecek olan Atomy kozmetik var, cokgüzel ve kazançlı bir network firması. detaylar için yazabilirim
01 YorumlaNetwork marketing işini ciddi anlamda düşünen girişimci eğitime açık bütün arkadaşlar arayabilirsiniz detayları görüşebiliriz 5342621082
10 Yorumla
+1 yılEvet ama çalıştığınız firmanızin kazanç profiline bakmanız gerekmektedir.
10 Yorumla
+1 yılBende network sistemiyle çalışıyorum Arzu edersen numaramı vereyim bildiklerimi anlattırm
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 1,4b cevap paylaştı. altına ne kadar üye yaparsan o kadar kazanırsın
01 Yorumla- +1 yıl
evet doğru. Birde şu pencereden bakalım: ne kadar çok kişiye kazandırırsan, o kadar çok kazanırsın. Ekip ruhun yoksa, bu işten sadece kısa süreli gelir elde edersin. Üst sponsorun sana kazandırmak için nasıl çabalıyorsa, sen de alt ekibine aynı oranda kazandırmak için çabalamalısın ;)
hala network işi düşünoyr musunuz
10 Yorumla
+1 yılEk iş diye girdik ana işimiz oldu 😉
11 Yorumlaben bu işteyim yardımcı olabilirim
01 Yorumlahayır hç bulaşma onlara para tuzağı
00 YorumlaHemde cok
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkandırır onlar girme
00 Yorumla
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026