Mc de çalışmaya başladım iğrenç ötesi bir yer hiç durmak yok kasımın 5 inde başlayalı 1 ay olcak ama ben çıkmak istiyorum. çıkabilir miyim, ne yapabilirim? hiç isteğim yok hergün belimin ağrısına duramıyorum.
Cevabın nedir?
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 512 cevap paylaştı.
+1 yılİşten çıkmanda bir problem olmaz.Sözleşme imzaladıysan ve o sözleşmede belli bir süre çalışmalı bu süreden önce çıkarsa tazminat ödemeli diye bir madde yoksa istifanı verdiğin zaman çıkabilirsin.Daha bir ay olduğuna göre tahminimce deneme süresidir ve deneme süresinde işverende çalışanda sözleşmeyi bildirimsiz feshedebilir.İstifanı yaz ve ayrıl.Bende bir markette çalışıyordum yoğunluğuna dayanamadım bir yıl sonra ayrıldım.Sözleşme olmasına rağmen istifanı yazdığında çıkabilirsin.Kimse seni zorla tutamaz.İstifana özel sebeplerimden ötürü ayrılıyorum yazarsan kimse sana bir şey sormaz.İçin rahat olsun.
00 Yorumla
Maaşını aldıktan sonra çık. Vermezler falan sonra iş çıkarma başına.
00 Yorumla
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,7b cevap paylaştı. Mcdonalds , burger king bu tarz yerlerde çalışmak gerçekten sabır ister , hem şartlar ağırdır , hem para azdır , hemde işin sevilecek tarafı yoktur .
Çıkmak istiyorsan bunu yöneticine ilet hayır diyeceklerini zannetmem , çok fazla sirkülasyonu olan şirketler .10 Yorumla
kardeşim zulüm orada çalışmak gerçekten. Hani alınan miktarı bilmiyorum ama o miktara yakın daha rahat bir iş bulabilirsin diye düşünüyorum. Şimdi de oldu da biz mi yapmadık diyceksin haklısın ama ne biliyim hiç mi tanıdık biri yok devreye sokabileceğin
02 Yorumla- +1 yıl
hiç bekleme o zaman orada çalışanlarla konuş fikirlerini al paranı al ve işten çık. Teklifi değerlendir ben de biliyorum çok sağlıksız haklısın. Millet de seviyor abi napıcan. Ben tek başıma olıyım hiç yemiyorum oradan. Yediğim zamanlar da arkadaşlar derse onları kırmamak için yiyorum yoksa sevdiğim falan yok ne mc ne burger
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
3Cevap
Zaten böyle bir yerde çalışmanın çok hareketlilik getireceğini bilmiyor muydun?
Belinde ağrır.Bacağında ağrır.Bunlar sana ağır geliyorsa o işten ayrıl.Sevdiğin işte başarısız olmak,sevmediğin işte başarılı olmaktan daha iyidir.02 Yorumlaparanı aldığın gibi çıkacağını söyle..izmir için konuşuyorum haftada 4gün part time bi kardeşim çalıştı..oda dayanamadı..servise çıkanlar bi derece ancak diğer türlüsü ağır geliyor herkese.
04 Yorumla- +1 yıl
Bnada sözleşmeden bahsettiler
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 655 cevap paylaştı. Ne desen haklısın. İşverenlerin çoğu acımasız ama bu tarz yerlerde gerçekten insanın canını çıkarıyorlar. Ne zaman mc donalds'a falan gitsem acıyorum çocuklara
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 1,3b cevap paylaştı. Sözleşme filan yapıldı mı?
16 Yorumlaönce yeni bir iş ara derim
00 Yorumlamaaşını alınca işi bırakıyorum de.
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > Mc donaldsta çalışmaya başladım ama çıkabilir miyim, ne yapabilirim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne