AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
217Cevap
ben inanmıyorum hangı kız olursa olsun erkek olsaydı yapacagı ilk iş adım gıbı de emınım sex konusunda rahat oldugu için isteyecegı tek şey kızları becermek olurdu ...
erkek olsaydim en merak ettigim seyi yapardim, o 24 saat icinde cok güzel bir hatunla olurdum..
Lezbiyen degilim ama merak istee.. tabiii yapmak, söylemek kadar kolay olurmuydu onuda bilmiyorum ama denemek isterdim böyle bir imkan olsa :-P
hangı tıpın sana gelecegı meçul ve sana bır gun degıl 1 sene verıyom :) bul bakalım ozaman
erkeklerin sevişirken ve işerken nasıl hissettiğini çok merak ediyorum, kadınlardan tahrik olmak nasıl birşey ve vajinamın tadı nasıl merak ediyorum, bir erkek gözü ile tahrik edici bir kadın mıyım merak ediyorum, bu soruların yanıtlarını arardım :)
Neden bu kadar naz yaptıklarını anlamaya çalışırdım bide vajinam altın mı bu neyin muhabbeti diye bakardım herhalde :)
ben erkek olsaydım hiç durmadan gezerdim aklımdan geçen her yeri yada bir kızla çıkardım ve onu çok mutlu edecek şeyler yapardım
Butun gun allahsizhollandali'nin memelerini minciklardim.
Bir gökkuşağı bulup atından geçeyim en iyisi ahahah
soğuk havada nasıl sadece onunla sıcak kalıyorlar diye merak ettiğim taytı giyerdim ilk yarısında sonra diğer yarısında da mini etek giyerdim peşimden gelenlere bunun yarınıda var derdim :D
kocamda kadin olcaksa hemen aldatirdim ne dusundugumu abartmadimi anlasin diye..:@
o akşam arkadaşlarımla içmeye gitmezdim :D gece bitmez haciii.Tehlikeye girmeyelim bu günü yarınıda var.Alışırlar Aman deyim :D
Erkekler içindeki bu fahişelikle kötü yola düşer sonra tekrar düzeldiğinizde abicim ben erkeğim desenizde dötü kurtaramazsınız :))
Hoşlandığım kişiyle kanka olur benim hakkımda ne düşündüğünü öğrenirdim :)
gıderdım sevdıgım cocugun yanına arkadası gbı benı sorardm benım hakkımdakı fıkrını benı hala sevıp sevmedıgını ogrenırdm :D tekrar kız oluncada ona gore davranırdm :D
oda kız olcak bozarmıydın
yok be dokunmazdm bıle sevmek onu gerektırır
eğer bi abazaysam ergensem kendımı videoya alırdım bol bol resimlerimi çekerdm erkek olunca işe çok yarardı
en iyi cevap budur :D
eyv..:)
sevişirdim.. kadın olarak erkeği anlayamayacağım noktalardan biri olduğu için
süper bi soru valla ben ilk önce verirdim çünkü nasıl bi his onu merak ediyorum ondan sonra doğru kuaföre saçlarımı oynatırdım orda deişik bi sitil yaptırdım sonra bi mağzaya gitip etek giyer ve platform topuklu ayakkabıları giyerdim
Bol bol vücudumun fotoğraflarını çekerdim. 24 saatin sonunda lazım olucak.
kızların yapısını anlamaya çalışır nelerden hoşlanırlar neleri sevmezler nelerden mutlu olurlar öğrenmeye çalışır sonra erkek oluncada sevgilime öyle davranıp kalbini daha cok kazaınrdım :D
işten gelince ayaklarımı uzatıp tv seyretmek nasılmış bakardım
çok güzel :)
erkeklerden ilgi beklerdim onlara kuyruk sallar sonrada terslerdim .
karşı cins olsam durur kendimi yorumlardım herhalde karşı cins gözüyle:)
tipimi incelerim tekrar kız olduğumda o halime benzeyen bir sevgili arardım.
o bütün bir günü acaba bugün ne giysem diye geçer :(
Tüm vücüdumu incelerdim duygusal tepkilerimi düşünme mekanizmamı çözmeye çalışırdım ertesi gün normale döndüğümde hurilerim olurdu heralde :)
ben erkek olsam önüme gelene asilir laf atardm..
sonra gider begendigm erkekle arkadaslik kurar onu erkek gözyle tanirdm ...
muhtemelen bütn kirli camasrlari ortaya cikardi ve normale döndügmde itici gelirdi o kisi..
o gün değil evden cıkmak yorganın altından hiç cıkmazdım aynalara bakmazdım 24 saat gecsin bitsin diye dua ederdim
haha oturup aglardim :) niye böyle oldu diye herhalde..
"boyutu mu önemli, işlevi mi ?" nin cevabını arardım. hunharca.
hiç bir fikrim yok. her şey olabilir aklıma çok şey geliyor yanlış anlaşılmasında :D hangi erkekler itici hangileri normal onu öğrenmeye çalışırdım heralde
Belki bir çoğunuz beni ayıplayacak ama kadınlarda boşalmanın çok farklı birşey olduğunu duymuştum erkekler gibi değilse birden puff yerine uzun ve biraz tüm vücuttan puff..
Ondan doğrumu diye denerdim.. :D
Altıma k*lotsuz tayt, üstüme sütyensiz dışarı çıkardım . :D :D
nasıl erkeklerden hoşlandığıma bakarıdm.tekrar erkek olunca öyle davranırdım
yalan yok bı posta atarım daha mı zevklı oluyo erkeklere gore dıye
siz erkekler hepiniz aynısınızzzz diye çığlık çığlığa sokaklarda dolaşırdım.
nerde o günlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :))) tadını çıkarırdım
ben erkek olunca erkek arkadaşımda kız olcak mı ona göre şeyedelim :D :D :D :D :D
biraz da güzel birşey olsam istanbul'un yarısı benim olurdu herhalde :)
kızlara laf atardımm bundan ne anladıklarını ogrenmiş olurdumm :)
Hiç bi b.k anladıkları yok boşver başka şeyler yap :))
:):)
Bir kere cok yakisikli olurdum. :D Beyaz tenli simsiyah saçlı kara gozluyum. Butun kizlar pesimden kosardi hicbirine yuz vermezdim :D
kız olsam 1 gunluğune karşıma çıkan tum erkeklere sen çok yakışıklısın bence sevdığın bır kız varsa çık karşısına senı sevıyorum de derım :D
bi kızla takılırım sanma sadece cinsel, duygusal da önemli, bi bakarım erkek olunca nası oluo duygular
Ben sana kazandibi yapardım ama sen olarak geleceksem yapardım bunu Sn. Larke.. :)
bana asık ol supangleden vazgec ondan sonra düşüncm
Az cilve yap, iki kur yap da peşine takılayım. Ne o öyle durduk yerde bütün hakları satın almak?
cilve mi yapiim hıh..
Soğuk nevale sen de.. ://
:D:DD
rüyasında yüzlerce güzel kızın arasında kendinide kız olarak gören erkeğin, uyandıktan sonra yaşayacağı psikolojiyi yaşamaktır
kahveye gider dedelerle okey oynardım :D erkeklerle karı kız muhabbeti yapardım engün bilgilerimle ağızları açık kalırdı :p
engin bilgiler :D
kız olsaydım hoşuma giden tüm erkeklere verirdim. ama erkek olduğum için hoşuma giden tüm kızları da s*kmek istiyorum. ama kızlar oralı olmuyorlar. yazık oluyor bize
öncelikle bir ayakta iserdim. sacimi kazirdim, cok rahat olsa gerek, disari cikip tavlaya bildigim kadar kiz tavlardim.
saçını kazıtan erkekler çekiicimidir ? ve nasıl bir psikopat cıktın sen :)
Neler yapılmazki:) Ama şu kesin erkekler hakkında bilmediğim kalmazdı sanırım.
neyi bilmiyorsun ne öğrenmek istersin mesela
sigara içer tesbih sallar hava atardım herkese tabii takım elbiseyle
Bayanlar gerçektende 8 kat fazlamı zevk alıyor, bunu anlamanın en iyi yolu bu olurdu. Ne yapacağımı sormayın.
hoşlandığım çocuqu erkek olarak öpmek isterdim kızken öpemedim :D
Gay olurdun yani iyi :D
ayıp sana yakışmadı :D
Ay aman ALLAH korusun mahallede altın gününe denk gelir KISIR yapmayı bilmem ben :D
:D
Niye eksi aldım yaaa... :(
Kızlar Erkek olsada,
Erkekler kız olsada CİNSEL ORGAN incelerdi her iddasına varım :D
Yani Kızlar merak ettiği için Erkek Cinsel Organını,
Erkeklerde merak ettikleri için Kız cinsel organını inceler :D :D
bunu şimdi de yapabilirsin :)
erkeğim seks hayatım yok. kız olunca seksin ağzını yüzünü dağıtırdım :D
erkekler olarak kız olsak önce bıyıkları keseriz canım ya :D öyle ortalıkta dolanmayın diye
Yalnız o değilde kızlar harbi harbi tam birer erkek olmuşlar kayan kayana :D
Ayakta ciiiiiis yapardım. tı tı tı tı tı
Geceleri aleme akardım
Karı kız peşinde koşardım
onu sitede deneyen bir kız vardı, ayakta çiişşş yapmaya çalışıyorum falan demişti asgdhvjdkfn
magic cone la ayakta boşaltım yapmak mümkün.. bunun için erkek olmaya gerek yok
Kadınların
Beyin yapısını incelemek isterdim...
çalışma sistemi ve ateşleme sistemi
ve şehir içi ve şehir dışı yakıt tüketimini hesaplardım...
aynanın karşına geçip fotoğraf çekmek nasıl bir duygu onu yaşardım. Sonra zarı zorlardım nasıl bir ağrısı var diye :)
erkek olsaydım erkeklerin psikilojisini anlamak için erkeklerle dolu bir arkadaş ortamına girerdim
bende kızların bilmem kaç kat zevk alıp almadığını gözüme kestirdiğim biriyle denerdim.
bu devirde 100 gram varsa yaşarsın hemen çalışmalara başlardım
Ne yalan söliyim, son anına kadar göğüslerimle oynardım.
buda sapkınlık ama ya
Hadi len! sanki sen hiç göğüslerine bakmazdın :D
tabi bakardım bakmasına akşama kadar uğraşmazdım heralde :D