Erkekseniz kadın, kadınsanız erkek olacaksınız. Bu 24 saati neler yaparak değerlendirirdiniz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBize güzel gelen şeyler örnek güzellik alğımız onlara da güzel geliyor mu diye merak ederdim erkek muhabbeti yapardım ortamlarına girerdim 10 numara makara ortamları var rahat rahat eglenirdim kız olduğumuz için çok ortamlarına girip eğlenemiyorz
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Kişilik & Karakter konusunda 7,6b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, 24 saatliğine karşı cinsin bedenine geçseydim önce vücudumu incelerdim sanırım. Regl olursam ayvayı yerim derdim yani olmamam lazım diye dua ederdim. Sonra da yalnız başıma özellikle akşam saatlerinde dışarı çıkmamaya veya bir yere gitmemeye çalışırdım. Bir de bana kaç erkek benimle flört etmek isteyecek onu merak ederdim öyle birileri olur mu diye galiba. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
49Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı.
u +1 yılZevk almaya bakardım kendi kendime
00 Yorumla 1gün az biraz daha zaman tanisaydin djdj kadinlari anlamak zor zaten bide kadin olunca o benligi benimsemek zati 1gunu bulur djdj
10 YorumlaSoruların çok ama çok mantıklı ve zekice. Bakış açını öğrenmek için cevaplarsan sevinirim. Peki sen Erkek olsaydın ne yapardın?
121 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim 🙂 Bir erkek gibi hissetmek nasıl oluyor diye önce onu deneyimlemek isterdim. O eril enerjiyle birçok şey düşünür ve eski (kadın) halimle farkları karşılaştırırdım. Ardından aynı olmadığımız şeyleri deneyimlemek isterdim. Traş olurdum, m*sturbasyon yapardım, ayakta çiş yapardım, belki bir kızı etkilemeye çalışırdım, erkek ortamına girerdim. Erkek zihnine sahipken futboll izlemek de isterdim. Çünkü genelde erkekler daha çok izler ve neden bu kadar çekici geliyor diye çözmek isterdim her durumda sizi 🙂
- +1 yıl
Cevaplar mükemmel, Sen bayağı zekisin hemde ve bir o kadar da dikkatlisin. Burada senin ilgini çekecek tek şey bir kızı etkilemekteki harcıyacağın enerji ve çaba olurdu. şu an da sen kendince şunu düşünüyor olabilirsin Erkekler nasıl yaklaşacaklarını bilmiyorlar ama şöyle yapsalar böyle yapsalar çok daha hoş olurdu ve kız etkilenirdi diye düşünüyor olabilirsin ama maalesef öyle olmuyor. Futbola ben oldum olası alışamadım ve izledim defalarca ve yine de hiç bir his uyanmadı bende. Ayakta i&semek sadece hızlı olmasını sağlıyor. Ama prostat teklikesi varmış. İyi değilmiş. Digeride heraldw yokluktandır. Mecburiyet yani :)
Soran+1 yılTeşekkür ederim 🙂✨
- +1 yıl
İnan burada çok yeniyim, yurdum insanlariniın beyin yakan anlatımları veya yorumlarını okurken kendimi burada buldum. Zeki, akıllı ve mantıklı insanları severim. Sohbet ve bilgi alışverişleri güzel ve dolu dolu olur. İnsanı yormaz aksine kendisine birşeyler katar. şu an ilk seni takip ettim. Analizim iyidir, kolay kolay yanılmam.
Soran+1 yılUtandım, teşekkür ederim 💜 Çok garip insanlar var gerçekten. Ama arada ruhuma dokunan insanlara da rastlıyorum. Burası benim sanal dünyamın en büyük parçası. En çok aktif olduğum yer. Arada garip insanlara rastlasam da seviyorum 🙂
- +1 yıl
Ben Teşekkür ederim keyif aldım sohbetinden. Ben Hz. Youtubeden bu siteyi bi dinleyeyim. Bakalım buranın işleyişi nasılmış, vakit ayırdığın için çok teşekkür ederim. bu arada az evvel san mesaj göndermek istedim 4 bişey olmam gerekiyormuş o ne acaba satın mı alıyorum ve öyleyse nereden alacağım.
Soran+1 yılHz demesen? 🙂 Yani belki sakasina soyluyorsun ama gene de onu kullanmasan daha iyi olur 😅 xper seviyen zamanla artacak. Sen soru paylastikca, gorus paylastikca falan artiyor ama kazandigin xperler sabaha karsi sabah 04-00 - 05-00 sularinda ekleniyor. Xperinin ustune tiklayarak xper2 ye ulasmak icin ne kadar kalmis gorebilirsin
- +1 yıl
Ayakta çiş iyidir zor durumlarda 😂
Soran+1 yıl😅😅😅
- +1 yıl
Çok teşekkür ederim anlatımın için. Bu arada Hazret Yuce demek veya mevdi olarak üst mevkilerde olanlar veya öncü 0lan kişilere söylenir. Ama Dini olarak kullanıldığında yüce kişi büyük kişi mKam mevki sahibi olan kişi olarak anılır. Mesela Paşa Hazretleri. Bu ona devlet yönetiminde ki Mevkisinin bimüyüklüğüne atıfta bulunuyor. iHz. Muhammed s. a. s ise insallara rahmet olarak gönderildiği için insanların en büyüğü ve yücesi şereflisi anlamını katar. H. Z. çALLAH (-'Hz.. ALLAH C. C. Dediğin zamam ise zaten tek ve her şeyin yaratıcısı ve sahibi olduğu için Yüce veya üstün veya büyük demek. Senin gönlün olsun, söylemiyecem artık.
Soran+1 yılSoru sahibiysen gelen yorumu kaldirabilirsin ama kendi yorumunu silemiyorsun diye biliyorum. Sadece attigin gorusu gizliye cekebilirsin ki artik yazan kisinin kim oldugu belli olmasin.
Hatrim icin soylemeyecegin icin de tesekkurler ☺️ Kotu niyetle soylemedigini tahmin etmistim zaten✨
Soran+1 yılBen sildim o iki yorumunu merak etme ☺️ Seni de anladim. Evet biliyorum, yeri geliyor bir ateist, muslumanim diyen bir insandan daha merhametli oluyor. Zaten dediğim gibi art niyetin oldugunu dusunmedim ama gene de kullanmasan daha iyi olur ☺️ Dostlarinin yaninda olman da gayet guzel. Diger yorumu da bilmiyorum, baska bir soruma attigin yorumdur muhtemelen ve ona dönmüsümdür. Mesajlara pek gelmiyorum yaa, yorumlar iyi 🙂 Neyse bakalim, ben artik kacar. Sorularima davetlisin, ilgini ceken olursa cevaplamaktan cekinme. Kendine iyi bak ✨
- +1 yıl
Çok teşekkür ederim gerçekten çok memnun oldum ve gerçekten profiline baktım 20 yaşında olduğunu gördüm and olsun ki bu ülke ile ilgili gittik tamam beyin göçümüz oldu diye söyleniyordum ama valla umut oldun sen bana ya. Vallahi yalan söylemeyeceğim Gizem Tek Tek bakınacağım paylaştığın şeylere. İlgimi çekti. Bak ben bir de Borsa İstanbul yatırımcısıyım ani BİST endeksindeyim yani böyle 30 yıllık 20 yıllık borsacıyım diyen analizler YouTube'da falan Reis Twitter'da paylaşımlar yapıyorlar veya videolar çekiyorlar a Elimden geldiğince İzlemiyorum ama bazen de böyle denk geliyor ya zaten bunları izleyenler genelde kim olur acemiler olur E ben de çok mu profesyonelim Hayır değilim ama bunlara muhtaç olacak kadar Acemi değilim Bazen öyle bir anlatımlar yapıyorlar ki bende dayanamıyorum Yapıyorum gerçekleri anlatan yorumları mı. Yani almayacağım o kadar çok bilgi kirliliği olmuş ki senin yazıları mantıklı olduğunu sorularının mantıklı olduğunu ve Verdiğin cevaplar da çok güzel onların da mantıklı olduğunu görünce dedim ben en iyisi baştan sona bir okuyayım çok memnun oldum senin ile sohbet ettiğime. Kendine iyi bak kal sağlıcakla iyi geceler.
Soran+1 yılSorun değil, istediğin kadar bakabilirsin. Ben de teşekkür ederim tekrar💜 iyi geceler ✨
+1 yılMuhtemelen o saçları yıkamaya çalışırken gün bitecektir :) nasıl beceriyorsunuz bilmiyorum
05 Yorumla
Soran+1 yıl😅😅😅
- +1 yıl
Elinize kolunuza dolaşmıyor mu? Çok orjinal organizmalarsınız, sizde şaşırdığım daha bir çok şey var :) Kadın olmayı istemezdim sanırım, olsaydım da gün bitene kadar bir köşede oturup sürekli saate bakardım :) Dışarı zaten çıkamazdım, mazallah biri canı sıkıldığı için gelip beni öldürebilir falan hiç gerek yok (!)
Soran+1 yıl😅 Tırnak uzatmak ya da saç uzatmak çok dişil geliyor şahsen. Elbette zahmetli ama iyi hissettirdiği için zahmetine katlanıyoruz 🙂
Elbette çıkman zor olurdu. Hayır dediğin an direkt olarak özgüvenini düşürmeye çalışan ve belki de bedenine zarar vermeye kalkanlar olabilirdii 😬- +1 yıl
Ama ne var ki 1 günlüğüne de olsa çok asil ve güçlü bir varlık olduğumu bilirdim. Hak etmediğim şeyleri yaşadığım bir dünyada hayatta kalmaya çalışan ve bunu başaran bir varlık, tüm bunlar yetmez gibi hala duygulara önem veren ve yüzü gülen bir varlık. Bunu başaran bir varlık üstündür benim nazarımda. 1 günlüğüne de olsa bu duyguyu tatmak güzel olurdu. Tırnaklar, saçlar bunun sadece tuzu biberi :)
Soran+1 yılBen de 1 günlüğüne erkek olmayı isterdim. Benim de erkeklere saygım ve sevgim var. Sizler de toplumda çok baskı altında kalarak ayakta kalan ve yeri gelince baba sıcaklığıyla bizi kucaklayarak huzur olabiliyorsunuz bizlere. Gücünü ve aklını güzellikler için kullanan her erkek benim için değerlidir. 1 günlüğüne sizin gibi yaşamak ve düşünmek benim için de anlamlı ve özel olurdu 🙂
+1 yıl24 saat içinde arkadaşlık bağlarını kullanıp erkek bedenime döndüğümde hizmet edebileceğim dominant bir kadın arardım
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 308 cevap paylaştı. O zaman senin bedenine girip 24 saat rekor peşinde koşardım 😁😁 gerisini sen tahmin et 😅
02 Yorumla
Soran+1 yılNeyin rekoru demeye cekiniyorumm
kımın bedenıne gırıcez benım sansıma bulent ersoy cıkar..
04 Yorumla
Soran+1 yılKimin bedenine girmek istiyorsun
- +1 yıl
mumkunse kımsenın böyle allah ne verdıyse yaşamayı tercıh edıyorum. ama sunu ısterdım onun hayatını öğrenmek ya da nasıl bır yerde yasar gunluk neler yapar arkadas cevresı nassıldır dıye merak etmıyor degılım. merak ettıgımde sensın deli kız. aılenle aran nasıl fılan. bak kötu dusunme öyle seyler dusunme. sende benım bedenımde ol bak bakalım bızım delılere :)
Soran+1 yıl😅😅😅 365 günün en az 350 günü şekersiz sallama yeşil çay içerim. Genelde 5-6 saat uyurum. Kendime ait odam var ve hatta çoğu zaman yemeğimi odamda yerim. Üvey babam var, öz olanla görüşmüyorum. Sabahları 11 civarı kalkıyorum. 2 tane yakın arkadaşım var. En çok kullandığım uygulamalardan biri bu biri youtube. Müzik dinlemeyi, mum yakmayı, yağmur sesini seviyorum 🙂
- +1 yıl
aynı benım gıbısın bır farkımız yok benımde halam ve eenıstem var öz babamla pek gorusmem 7 yasımda annemı kaybettım. bende yemegı bazen aılemle bazen tek yerım odamdayım. gıtarım bır yanımda laptop dıger yanımda akvaryumum var. odam kıtap doludur. genelde ıste olurum 2 haftadır evdeyım.. bende tek seker cay ıcerım kahve ıcerım sekersız.2 arkadasım var benımde delılerle ugrasırım genelde :) odamda mum doludur. muzık dınlerım Şu an yaptıgım gıbı.. senle ondan hep yakınız demekkı canımsın :)
+1 yılhiç bir şey yapmam napcamm... yerimde otururum. cinsiyet organım dişında çokca değişecek bir şeyim olmaz.
00 Yorumla
+1 yılDayı dolandırırdım. Para için değil, keyif için. Zengin olsan da bazı şeyleri bırakamıyosun.
10 Yorumla
+1 yılRegl olurdum ve çok abartırdım
Mahvoldum öldüm bittim derdim10 Yorumla
+1 yılKötü hissederdim herhalde
00 Yorumla
+1 yılNe değişebilir ki şu an napıyorsam onu yapardım heralde
00 Yorumla
+1 yılBen memnunum kendi hayatından memnunum yani olmaya gerek yok hiçbir şey
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı.
+1 yılRegl olmak isterdim , o agrı sızı hallerini merak ediyorum
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 396 cevap paylaştı. Sanırım adet olmak nasıl bir duygu birebir onu yaşardım
00 Yorumla
+1 yılKadınların bol olduğu biryere gider kafalarını anlamaya çalışırdım.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 629 cevap paylaştı.
+1 yılKız kıza eglenircpartibyapar konuşur dertlesirdik😀
00 Yorumla hrehalde regl dönemini nasıl geçirdiğinizi deneyimlerdim :)
00 Yorumlayemediğim nane kalmazdı her türlü ilişki yaşardım
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılÇoğu kişi kendi resimlerini çekip sonradan malzeme olarak kullanır. :D
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 4,7b cevap paylaştı. kendimi odaya kitlerdim kimse mikmesin die 😂😂
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılhoşlandığım kişinin en yakın arkadaşının bedenine girip kendim hakkında görüşlerini öğrenirdim
05 Yorumla- +1 yıl
@Erspartac zaten hayal değil mi :) dur kısıtlama sakın yarım kalmasın hayaller bari, istediği olsun :)
Cevap sahibi+1 yıl@M_Tekin35 zaten üzüleceğim kadar üzülmüşm yeterince
Gizli Üye(30-35)+1 yılKadın kıyafetleri giyer özellikle topukluları denerdim heralde
00 Yorumla
+1 yılSen en önce sünnet olurdun bir günde iyileşme olmadığına göre bütün erkeksi şeylerden mahrum kalırsın 😊
03 Yorumla
Soran+1 yılNeden o 1 günümü sizin belki de en acılı gününüz olan sünnet gününe getireyim yaa 🙄
- +1 yıl
Erkek olmanın bedeli sana denk geldi 😂
- +1 yıl
Ama sünnet olma boş ver... sünnetsizken mastürbasyon daha iyi çişini yaparken çiş iyi çıkıyor etrafı kirletmeden... sünnet derisini geriye çekip yıkarsın çişin bitince ve mastürbasyon yapınca zaten 😊
Tayt
Bikini
Tanga denerdim
Ve oral yaptırırdım
00 YorumlaGece dışarı çıkardım duygusuzluk nasıl bir hismiş tadardım ve tabi ki ayakta işerdim
02 Yorumla- +1 yıl
Ayakta işemek o kadar önemli mi
Sevap olsun diye her önüme geleni milli yapardım
11 Yorumla
Soran+1 yılŞimdi de geyleri mutlu edebilirsin 😬
+1 yılTürkiye'de kadın olmak istemezdim herhalde :D
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden? 😅
Ayakta işerdim sanırım
11 Yorumla
+1 yılerkekeleri azdırır vermezdim :D
10 Yorumla
+1 yılyok arkadaş ben kadın olmam :D
00 Yorumla
+1 yılÖyle bir film izlemiştim 😁
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılKadınlarla ilgili meraklarum yok
00 Yorumla
+1 yılvücudumu izlerdim :D
00 Yorumla
+1 yıl😅 makyaj yapardım herhalde
00 YorumlaAllah korusun...
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBilemedim şimdi ne yaparım
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 723 cevap paylaştı.
+1 yılNe olacak. mastürbasyon yaparsın yani
00 Yorumla
+1 yılTabiki kizlarla seks
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılManastıra kapanırım 😅
00 Yorumla
+1 yılKahvede okey oynardim
00 YorumlaDeli gibi eğlenirdim, bir erkeğe verirdim
00 Yorumla
+1 yılKıraathaneye gider twerk yapardım
00 Yorumla
+1 yılçirkin olmayı isterdim.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılUsandiran bir klişe KS sorusu baydi ama 😒
02 Yorumla
Soran+1 yılBen ilk defa soruyorum 🙄
Cevap sahibi+1 yılBiZ günde en az on defa görüyoruz 🤫
Gizli Üye(30-35)+1 yılGece dışarı çıkardım
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılDouble penetration
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Bu soruları çok düşünüyor musun 😂
05 Yorumla
Soran+1 yıl1 dakika falan 😅
Soran+1 yılŞımarıyorum 😅
Soran+1 yıl🥰😅❤
Gizli Üye(36-45)+1 yılMıncırırdım:))
10 YorumlaGösterir vermem 😂
10 YorumlaGecmeyeyim mümkünse.
00 Yorumla
+1 yılÖnden Verirdim...
00 Yorumla
+1 yılHiç bişey
00 YorumlaErkekleri trollerdim
00 Yorumla
+1 yılVerirdim 😅
00 YorumlaGrup seks
00 Yorumla
Devamını Gör(41)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > 24 saatliğine karşı cinsin bedenine geçseydiniz ne yapardınız?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler