evet bir uyanıyosunuz kızsanız erkek oldunuz erkekseniz kız oldunuz ve 24 saat sürecek bu ne yapardınız?
Cevabın nedir?
EM Iyı cevap secılemıcem ama sana en ıyı soru puanı verdım.. bence 2013 un sorusu budur tebrıkler.. cevaba gelınce valla ben heralde lezbıyenlık nasıl bısey onu kesvederdım.. yada erkeklerle bırlıkte olurdum kendımın ne ıstedıgını tespıt edıp. 24 saatın sonunda kızlara da ona gore davranmaya calısırdım.. sonrada ayrılmaksızın bır kızı severdım.. haaa sevdıgım kızla hemen kanka olup benden bahseder benı sevıp sevmedıgını sorardım ona. sevıyorum evet derse hemen eve gıder ortaya cıkmazdım.. erkek olmayı beklerdım.. sonrada onunla drek evlenırdım.. :) yapacak cok sey var :)
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılO 1 gün de kesin adet dönemine gelir :(
14634 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılkızarkadaşım sağolsun bende yaşıyormuş gibiyim :D
- +1 yıl
:)))
- +1 yıl
hahaaaa :D :D iyiymiş bu :D
- +1 yıl
Haha +1 :D
- +1 yıl
allah sni emi :D
- +1 yıl
31 de kalmıştın la. Kurtardım seni ha :D
Cevap sahibi+1 yılaynen ya şaşırdım :)
- +1 yıl
on numara çevap ya :D
- +1 yıl
:D
- +1 yıl
Cevabım buydu hazırlayarak girdim sen vermişsin susmak kalır
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim sana ve artılayan herkese :)
- +1 yıl
:D haha hakket ya :D
- +1 yıl
Yalnız cevap veren 77 Kız aldığı puan 77 kızlarmı vermiş hepsini ne :D regl onların uzmanlık alanı tabi
Cevap sahibi+1 yıl@Balboa yok ben böyle iyiyim ilgi çekmek pek tarzım değil olcaksa gizliden olsun :)
- +1 yıl
++++++++ :D
Cevap sahibi+1 yılmerak ettim en yüksek kaç + alan oldu şimdiye kadar
- +1 yıl
sen artıların hepsini hakediyosun. bütün öpücükler sana:) (bariz bir şekilde adet günümde değilim yoksa alınırdım hahah )
- +1 yıl
Tamam cevap güzel.. 126 tane artı alması normal... Peki 21 tane eksi ne oluyor orasını anlayamadım. Hem artu alma hemde eksi alma rekorunu aynı anda kıracaksın
- +1 yıl
:P hahha
+1 yılYemin ederim erkeklerin cevaplarını görünce saka olsa bile sok içindeyim akıları fikirleri sex de yok verirmiş yok satarmış kendini. Sizden kimseye adam olmaz sonra ben bakire istiyorum diye yirtinirsiniz. Demekki biz kızları sex makinesi veya fahişe olarak görüyorsunuz. Terbiyem bozuldu erkek olsam boyle konuşan erkeklerin sevdiklerine marka keserdim desem hoşunuza gidermi. Tövbe yarabbim ya.
145 Yorumla- +1 yıl
nesi iyi cevap bea erkekler taşak geçmeyi seven bi ırk okadar hepsi sanki gerçekten olsa yapıcaklar napıcaklarını bilemicek çoğu bugüne kadar adam gibi adamım diyen kız uyanınca hemen gidip o.puluk mu yapıcak sanıyonuz kız gibi otrp ağlar bea.
-noldu bize sami abi böle biz delikanlı adamlardık kimseye bi yamuk yapmdık abi :(
-bende bilmiom kamil evde ben kaçıom karı kovalıyo yakalasa götürecek bi çıktı daha gelmdi kyamet kopcak bak demdi deme dünya tersine döndü oğlum ya :(
- +1 yıl
isine gelmeyince nesi iyi cevap. sen türkceyi dogru düzgün yazda ne dedigini anlayalim.
- +1 yıl
Çoğu makarda kızların cevaplarını okudunmu :D Pipisiyle oynamak isteyenleri...bir daha oku
- +1 yıl
bir daha okumama gerek yok benim yorumum erkeklereydi... kizlar erkek olunca önüne gelenle yatmak istiyorsa onlar su an kiz hallerinle kullanilmis ki böyle ahlaksizce yorum yapiyorlar. ikiside benim icin serefsizdir.
bence heryere gidipte gezerdim. kizlarin giremiyecegi yerlere. bakardim ve kullak verirdim. kendimi bilinclendirirdim. ama saygimi ve durustlugum ilk planda olurdu ve kalirdi. erkegein yaptigi seyleri. erkek olmak nasil vesayre. erkeklerin arasinda olurdum.
30 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
128
Cevap
215Cevap
+1 yılValla kızlar erkeklerde hoşlanmadığı şeyleri yazmış, erkekler de kızlara kızdıkları şeyleri yazmış genelde... Enteresan geldi valla...
Ben olsam evde kaldıramadığım eşyaları kaldırıp altlarını temizlerdim erkeklerin bedensel üstünlüklerine her zaman imrenmişimdir. Ha bir de tuvalete giderdim ya cidden merak ediyorum ayakta yapmayı hahahaha :p22 Yorumla- +1 yıl
1 günden bir şey olmaz ya:)
Diğer konusunda 489 cevap paylaştı. Tüm yorumları okudum neredeyse =) Kızlar erkek olup kızlarla yatmak derdin de, erkeklerde kız olup erkeklere verme derdin de. Sonuç olarak değişen bir şey yok şuan herkes kendi cinsiyetinde iken de sex derdin de. Herkes durduğu yerde duysun en iyisi =) Soruna cevap vereyim ben kız olsaydım duygularımı düşüncelerimi ve neleri hoş neleri boş bulduğumu anlardım. Erkekliğe döndükten sonra da bunları hayatıma giren kıza en iyi şekilde uygulardım.
76 Yorumlakızlardan biri, -kız kılığında erkek bir kullanıcı değilse tabii- ''çükümle oynarım'' demiş,
ben de kukumla oynar, nutellamı yiyip keyfime bakardım,
''üff sanne be salak!'' derdim önüme gelene, :D
bir de şu koca Dünya'da tek kuku bende varmış gibi davranırdım erkeklere, bazı kızlar böyle davranıyorlar biz erkeklere çünkü, o ruh halini anlamaya çalışırdım...40 Yorumlaşimdi dogrumu anladım bütün erkekler kız kızlar erkek olcak öylemi ... :)) ama bu 24 saat sürece hımmm... o halde
biz kıza dönüşen erkekler olarak organize olurduk siz kızlara yani 24 saatligine erkek olan kızlara gösterip gösterip elletmezdik :DD sürtünüp sürtünüp vermezdik ... ozaman anlardınız bizim halimizi intikam diye buna derim ben32 Yorumla- +1 yıl
:D:D yea baby
Gizli Üye(36-45)+1 yılbu süper birşey :D giderim erkekler aleminde bütün tanıdıklardan her bir boku öğrenirim. Kendimle ilgilide öğrenirim. Sonra kızlara yavşarım :D Birde bir kız s*kerim o gün :D Nasıl olsa daha gozukmuycem diye butun gıcık olduklarıma her boku yaparım mahfederim ortalıgı :D Yakışıklı bir şey olursam bir sürü foto çekilirim sevgilim derim :D Ortamda kendimi överim erkeklerin yanında o kız cok iyi biri,güzel falan :D Giderim sevgilime oglum o kız nasıl bu kız nasıl muhabbeti yaparım beni seviyormu ne dusunuyor ögrenirim :D :D
20 Yorumla- Diğer konusunda 487 cevap paylaştı.
+1 yılçırılçıplak soyunup çarşafa bürünüp tarikat toplantısında tüm kadınların içinde çarşafı atıp bakın bakın gözünüz gönlünüz açılsın derdim :DDD dermiydim? bilemiyorum bu aralar sağlıklı düşünemiyorum :D
73 Yorumla- +1 yıl
hahahha :D evet bu myapılabilir bende düşünüyorum ama domuz bağı yapılıp toprağa gömülmekten çekiniyorum.
- +1 yıl
kfamdan aşağı koca kapı geçti kolay değil... nöronlarımı kaybeetiim :DD
günün keyfini sürerdim,kız olarak rahatca yapamıycaım herseyi denerdm,..mesela yazın olsa üstsüz terasta gezinirdim, bikızla tanısma ve evreleri , hatta dahada ilerisi nasıl olur bi denerdim, ıghh cok sey var , keske bikez bööle bi şans hepimize verilse de anlasak karsı cinsi..
20 Yorumla
+1 yılöteden beri hep merak ederdim kızlar sevişmede neler hissediyor diye. dışarı bir şeyler akıtmadan nasıl boşalıyor ve o uzun boşalmayı doya doya yaşamak için 1 gün boyunca içimin aldığı bütün erkeklerle yatardım. aletin içe girmesi neler hissettiriyor onun zevkini çıkarırdım. bakıyorumda şöle ruhumuzda o*luk varmış yani :))
00 Yorumla
+1 yılİlk anların paniğiyle en yakın hissettiğim bir kız arkadaşımı arar, yardım isterdim. O gelene kadar, soyunur aynanın karşısına geçer, kendime bakar, bedenime dokunur, o çok sevdiğim, dokunmaktan haz aldığım kadın bedenine sahip oluşumun o andaki anlamsızlığını ya da anlamını düşünürdüm. Kendimi daha çok sevebilmem için kendime neler yapmam gerektiğini düşünürdüm. Ama , en güzeli, sanırım bir kadın bedenine dokunmayı, kendime dokunarak yeniden öğrenirdim o gün.
00 Yorumla
+1 yılcevapları okuyunca anladım,
yaratan kimi erkek kimi kadın yapacağını çok iyi biliyormuş :)101 Yorumla- +1 yıl
işte bu güzel cevap ruhu bozulmuş herkesin :D
Allah korusun hemde 24 saatliğine, hele birde kadın olmak :) heleki yalnız yaşayan biriysen evdeki bulup buluşturduğun kıyafetlerle dışarı çıkıp alışveriş yapmaya yetmeyecek bir zaman da ne yapabilirdiniz düşünemiyorum. Dahası şansız biriysen birde kadınların malum günü gibi bir güne rastlarsan değiştiğinle kalır ve 24 saat kabus gibi geçer düşüncesi bile kötüüüüüü... :)
00 Yorumla
+1 yılgünü çaktırmadan sevgılımle gecırır agzını arar neler yapıyo anlamaya calısırdım ha aksamda maca gıdıp bagıra cagıra kufredıp ustune bır okey dönüp eve gelincede çorapları kapı girişinde cıkarıp kendimi yataga atardım. zaten saatlerde bıtmıs olurdu.
ama en cokta yadırganmadan küfretmek ısterdım ıcım rahatlayana kadar00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılotobüste birilerine dayardım :D
Oral yaptırırdım nasıl bi zevki var merak ediorum..
eski sevgilime gider kendimi çok sevdiğimi evlenmeyi düşündüğümüzü söylerdim..
galiba birde grup düşünen erkek arkadaşımla olurdum :)
boşalmayı fışkırtarak yaşamak isterdim..
pehh :D46 Yorumla- +1 yıl
ne kadar hayatından memnunsun böyle :)
- +1 yıl
işte erkek olmak böyle bişey :D bi kaç şey daha ekleseydin erkekliği tam anlamıyla yaşayan biri olabilirdin..
- +1 yıl
yuhh bizde yok böyle fantezi :)))
- +1 yıl
yaşamış gibisin ya:) ama yaşamak uzakta değil :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılbütün gıcık kaptığım kızların erkek arkadaşlarını ayartarak sex yapacakmış gibi davrandıktan sonra uyutup onlara seksi kadın kıyafetleri giydirdikten sonra fotoğraflarını çekip hepsine yollardım altına da not yazardım aha sizin yanınızdaki saplar böyle i*ne diye :)
51 Yorumla- +1 yıl
:)) ahahah
+1 yılerekte olurdum herhalde. malum erkek dediğin erekte olur uyur uyanır erekte olur kahvaltı eder erekte olur öğle yemeği yer erekte olur akşam yemeği yer erekte olur uyur.
53 Yorumla- +1 yıl
:)
- +1 yıl
Mantıklı:)
Diğer konusunda 14,3b cevap paylaştı. Erkeklere bak çoğu kucaktan kucağa gezme derdinde şırpıntılar
130 YorumlaBir sürü fotoğraflarımı çeker "Kadın Oldum SS'li" diye konu açardım. Vücudumu incelerdim kadınları anlamak için. Ağlamaya çalışırdım gerçekten bu kadar kolay mı diye. Haberlere çıkardım. Sonra canlı yayında kadından tekrar erkeğe geçiş anım için baya bi para alırdım. Artık ünlü ve zenginim ayrıca kadın psikolojisini daha iyi biliyorum.
00 YorumlaRahat rahat şeysimi kaşırdım
sevgili bulamayan garibanlara 1 günlük sevgili olurdum100 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyahu kızların cevaplara baktımda erkeklerin yaptığında kızdıkları ne varsa hepsini yazmışlar ulan erkek halimizle bize niye yasak :) hepsi karı kız götürmüş alemlere akmış vay anasını ya bu arada ayakta işemek gerçekten dertmiş onlar için onuda öğrendim
21 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEski Sevgilim Kız Olacak Demi %100 Benim Erkek Olan Halime De Aşık Olur. O Benim Gözümün İçine Baka Baka Aldattığı Gibi ( Sex Anlamında Değil ) Ama Ben Onu Bir Kızla Gözünün Önünde O Şerefsizi Çatlata Çatlata Sevişirdim. Götüne Girsin O Piçin. Benim Ne Hissettiğimi O Kat Ve Katını Hissetsin Diye. Canım Yandı Şerefsiz Hala Seviyorum Seni Unutamadım. :(
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür Ederim Yorumumu Seçtiğiniz İçin :)
hemen birine verirdim diyen erkekler tekrar erkeğe döndüğünüzde iyi hissedeceğinizi düşünmüyorum:)
80 Yorumla24 saat bişeyler isteyip not alırdım ertesi gün "kadınlar ne ister?" kitabını piyasaya sürüp paranın dibine vururdum
41 Yorumlaseks yapardım ..erkeklerin ne hissetiğini gerçekten merak ediorm.
22 Yorumla- +1 yıl
Bende aynen:)
erkeklerin en zayif noktasini ogrenirdim...sonrada eski halime gelince uygulardimm ...:)
22 Yorumlaben bir erkek olsam,kızlara laf atar,yere tükürür,gece eve girmeden rahat rahat dışarda gezer bol bol kız alırdım:))))))yok yok erkek olmak iyi değil herkes yerinde dursun
27 Yorumla- +1 yıl
kız alırdım derken:))
- +1 yıl
hayırlı işler o zaman:))
+1 yılbir erkek olsaydım kızların erkeklerden bekledigi ama onların akıllarına dahi gelmeyecek romantiklikler yapardım hakeden bir kıza :D
veee tabii erkekligin getirdgi avantajları kullanırdm eve daha geç gelme rahat takılma vs vs00 YorumlaKiz olduğum için yapamadığım işleri yapardım iş hayatımda. İş hayatımda kız olmanın dezavandajlarını yaşıyorum ve o bir günü sadece işim için kullanırım. Kız olduğum için gayet mutluyum başka konularda her şey cinsellik değildir bu haytda.
01 Yorumla- +1 yıl
ayakta işer miydin :D
+1 yılUyuz olduğum kişileri birbirine düşür.. Karşıdan izlerdim... Valla kimseye verme niyetim olmazdı... Hadi verdik...Birde tuttu... 24 saat sonra erkeksin... 9 ay sonra Doğum yapan erkek g... den doğurdu.. Manşet olurduk...
00 YorumlaAllahtan kızlar kız kalmış, baksana erkekler kız olsa ağzımıza sıç..açaklar
82 Yorumla
+1 yılPARA KAZANIRDIM 15 DK SINA 40 LIRADAN VERSEM GUNDE 96 KİŞİYE VERMİŞ OLURUM AAŞGI YUKARI 3840 LIRA KAZANIRIM 40 LIRA PEÇETE ALIRIM .ARADA GRUB FALAN YAPSAM 100 LIRADAN 5000 TL KAZANIRIM 1 GÜNDE 5000 LIRALIK VERIRDIM =)
23 Yorumla- +1 yıl
yuhh ..
- +1 yıl
beleşe yapan çok sana kimse bakmaz, bakalım güzel olcan mı
- +1 yıl
sonçda para ıle yapamayanlarda çok ..çevremde o kadar eşek varkı 1 dk 100 tl verır .
kızların yorumlarının %80 i bir kızla yatardım.. tüm kızları s*kerdim.. önüme gelene dayardım şeklinde.. ulan sapık pislik erkekler yapınca kızmaya ne hakkınız kalıyor amk
70 YorumlaBir kızla birlikte olur,erkek muhabbetine girerdim.Gece parkın ıssız bir köşesinde bağıra bağıra içer,tüm alışveriş dükkanlarına girip kıyafet deneyip çıkardım.
10 Yorumlavalla ben o 24 saatte olabılcegım kadar cok kızla bırlıkte olrdum cok merk edıyrm
34 Yorumla- +1 yıl
ulan erkeklere laf atarsınız siz kaşarlar yokmusunuz amk
+1 yılkesinlikle gider iserdim :D
ve ustume giyebildigim en kisa seyleri giyip sokakta yururdum laf atanlara opucuk falan atardim kafama gore killatirdim tabiri caizze kasarlik yapardm :D00 Yorumlaahahaha bu nasıl soru böyle ama cevap verem bari valla gidip bir duvara işemek isterdim :D erkekler sokak ortasında bazen kimseden çekinmeden etmeden yapıyorlar aklımda kalmış işte
00 Yorumlaküçükken bende hep böyle hayal ederdim küçüklüğüm çok abaza oldugu için giderdim kızları ellerdim falan diye saçma saçma şeyler söylüyordum ve bunu söylemeyen erkekde yoktur şimdi ise sevdiğim kızın gerçek yönünü benim hakkındaki düşüncelerinin hepsini gerçek ve samimi bir şekilde öğrenirim
00 Yorumla
+1 yıl1 günlük kış uykusuna yatardım! Tabi çelik kilot giyerek.
51 Yorumla- +1 yıl
Ahahahah :D
Erkek erkeğe kafa çekmeye giderdim, bakayım ne muhabbetler var?
51 Yorumlakız olsam ilk sana verirdim dedigim kankalarımın yanına giderdim
70 Yorumla
+1 yılKesin bakire olurdum bende. ve akşama kalmazdı o :D
32 Yorumla- +1 yıl
benim kim eksiledi onu anlamadım niye eksi verdi ki :D canı sağolsunda
sevgilimi ayartan kızı yatağa atar yapardım sonrada elaleme rezil ederdm .. wuww ne kada nefret ediyomuşum :D
42 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılagda yapar, duş alırdım , sonra saçlarımı fönler, mini etegimi giyer , makyajımı yaparr ve dışarı çıkardımm , .. peşimden beni rahatsız edenleri döverdim
ve bi kadının bi günlükte olsa yaşadıgı sıkıntıları ve güzellikleri anlamaya calışırdım40 Yorumlaböyle birşey olmayacağı için angut angut konuşmaya lüzum yok
30 Yorumlabizim bi arkadaş vardı okuldayken onun bi lafı geldi aklıma senin sorunu okuyunca.o arkadaş bu soruyu okusa heralda cevabı şu olurdu " önüme çıkan ilk yakışıklı erkeğe verirdim":)
10 Yorumlao 1 günde neler yapılmaz ki kız olsam o* olurdum masturbasyon yapardım hep O erkek senn bu erkek benim hepsinin tadına bakar birde kendimi incelerdim :)))
00 Yorumla- Diğer konusunda 998 cevap paylaştı.
+1 yılBir sevgili bulur karşılaştırma yapardım. İmkansız olsa da belki biraz daha anlamış olurdum kızların ilişkideki kafalarını.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılseks yapardım nasıl bir duygu erkek olmak boşalmak... sprem denen şey
aradaki tek fark bu cinsel organlar10 YorumlaTerbiyem müsaade etmiyor bunları söylememe ama çok şey yapardım =)
Uff ben var ya çok pis hatun olurdum ha abovvv düşman başına...10 Yorumlasevdiğim çocukla hemen kanka olurdum. benim hakkında ne düşündüğünü öğrenirdim.
ayakta işemenin nasıl bir duygu olduğunu bilmek isterim.
(birbirinden alakasız 2 cevap acdfsagaf )30 Yorumla
+1 yılOnCelikle sorsoru harik, sanirim sabah sakal trasi olurdum, okua gider kizlara asilirdim eve gelir otsbir cekerdim oyle
10 Yorumlakadınların ne hissettiğinii anlamaya çalışırdim cinsellik değil tabi duygusal olarak ozaman gerçekte ne istediklerini bilirdim
10 YorumlaAyakta çişimi yapardım istediğim kadar fast-food yerdim malum metabolizmaları daha hızlı
32 Yorumla- +1 yıl
süperrsin:)
Gizli Üye(30-35)+1 yılayakta çiş yapardım. bağırırdım nasılmış kalın sesli olmak diye. pipimi incelerdim sürekli :D dışarı çıkıp abazanlık yapardım laf atardım. rus kadınlarına asılırdım.
33 Yorumla- +1 yıl
:D 'pipimi incelerdim' lafzı çok komiğime gitti..
- +1 yıl
acayip kızlarda varmış :))) çok ilginç fanteziler var bu kızlarda akla hayale gelmeycek yorumları okudumda iyi erker olmamışlar iki paralık ederlerdi :) erkekliği
Gizli Üye(36-45)+1 yılerkeklerın yorumunu okudum tam ne kadar ığrencsınız dıyecektım kı kızlarında erkeklerden bı alır yanı olmadıgını gördum.erkekler sızın ruhunuz o* olmus hayırlı işler . kızlar sıze dıcek bişey bulamıyorum :)
20 YorumlaRuhumun ve bedenimin zayıf noktaarını bulur sonra bunu bi güzel kullanırdım kız olunca... acı çektirirdim erkeklere nihohaha
10 Yorumla24 saatin 12 saatini kızlara kayarak :D diğer 12 saatini de gay olup erkeklere kayarak geçirir, her iki tarafında tadını alırdım. :D
25 Yorumla- +1 yıl
sende az o* değilmişsin hani,sana kayak yapan çok olmuş baksana ballandıra ballandıra yazmışsın buraya.
Bildiğim birşey varsa da o da; acemi birine,ota b.ka erekte olan bir organın gizleme tekniklerini öğrenmesi için 24 saatin yetmeyeceği...
00 Yorumlaerkeklerin %90 bu soruyu görünce kesin sapıkça bir şeyler geldi aklına :D kızları bilemem eğer olursam görürüz o zaman ne olacağını :D
00 Yorumlamakyaj yapamayacağım ve pipim olduğu için üzülürüm. sonra nasılsa 24 saatlik mesele, tadını çıkarıyım der, karı kız tavlar sevişirim.
00 Yorumlabi kızla arkadaş olurdum. aklına girerdim bak seni 24 saat sonra bir erkekle tanıştırcam die. şu saatte şurda ol dedim mi tamamdır :D
02 Yorumla- +1 yıl
iyiymiş :D
- Devamını Gör (283)
Devamını Gör(328)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri