Tunceli hozat, ovacık ve çemişgezek ilçeleri arasındaki Ali bogazı vadisini biliyormusun?

ne cudi ne gabar hiçbirisi Ali bogazının yarısı kadar tehlikeli değildir

Tunceli hozat,ovacık ve çemişgezek ilçeleri arasındaki Ali bogazı vadisini biliyormusun ?

adını cudi, gabar kadar duymamışsınızdır ama duymamanız normal çünkü cudiyi, gabarı mehmetçik magara magara bilirken her operasyonda kontrolü altına alırken ali bogazına operasyon yasaktır

Tunceli hozat, ovacık ve çemişgezek ilçeleri arasındaki Ali bogazı vadisini biliyormusun?

ama vadi uzunlugu 15-20 kilometre uzunlugunda,5-10 kilometre genişliğinde, fotolarda paylaşıgımda şekilde oldugu için bitürlü kontrol altına alınamıyor dışarıdan ve operasyon yapılsa bile ancak giriş kısmına 1 kilometre içerisine operasyon yapılabiliyor sadece

bu günlerde çok olaylar artmışken nette haberleri okudugumda gençlerin çok doguda askerlik yapmak istediklerinden ötürü türkiyenin en riskli bölgesini tanıtmak istedim. bu arada resimdeki arkadaş benim yakın arkadaşım olur dagcıdır yasaklı bölge olmasına ragmen gitmiş ali bogazına gerçekten büyük cesaret ister bunu yapmak onada teşekkür ediyorum..
dediğin gibi duruyor gerçekten etkileyici
diğer
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
+1 yıl
yorum yok mu arkadaşlar?
Güncellemeler
+1 yıl
yorum yok mu arkadaşplar?