kardeşim cudi dagı bildiğin 2000 rakımlı tek dağ sıralı dagda değil orayı Türk askeri her operasyonda kontrol altına alıyor geri çekilince pkklılar tekrar yerleşiyor ama ahpanos vadisi ve ali bogazı öyle değil. ahpanos vadisine operasyon oluıyorda tamamiyle vadinin derinliklerine girilmiyor ali bogazına zaten operasyon yasak 40-50 bin mayın döşenmiş düşün.
La kardes doguda asker yapmis adama operasyonmu ogretiyon f16 kandile girip tarumar ediyor sen kalkmis tunceliye girilmez demek istiyon sen rahat ol bu aralar pekte disarda sayilmayiz inine giriyoruz inlerineee ☺
ben tunceli ovacıkta komando olarak askerlik yaptım 64 görev 3 operasyona çıktım. ahpanos vadisini jetler yerle bir eder her bölgesini yerle bir eder jetler ama ali bogazını edemez çünkü hava boşluğu var jetler kobra üstünde uçamıyor.
haklısın orası öyle zaten ai bogazına girmemelerinin sebebi 500-600 kişilik kıçı kırık terörist değil 40-50 bin mayın. sonuçta komutanlar askerlerinin kılına zarar gelsin istemezler.
Birisi seni fena keklemis 40 50 bin mayini turkiyede barindircak hicbir guc yok hele hele devlet bunu bilecek oleeece birakak bukadar saf olma be kardes kim evinin onunde b*k oldugu halde temizlemez...
orda olsaydın peki düşünsene komandosun (ama bayanlarda askere gidiyor farzet) sırtında 25 kilo çanta elinde silah 6 tane jarjörle bu vadiye giriyorsun :D?
En İyi Cevaplar