Annem ve babam hakkını helal etmiyor?

Kapalıyım ve psikolojik sorunlarım var beş senedir kapalıyım ama yapamıyorum ve gittikçe o iğrenç gözlerle baktığınız Topuzlu, makyajlı, dar giyinen türbanlılara benzemeye başladım annem ve babam farkında buna bişey demiyor. Psikolojik sorunlarımdan dolayı açılmak istiyorum anne ve babama söylediğimden beri dört aydır aynı şeyi Söylüyorlar sürekli aşağılıyorlar Fah*şe olacaksın açılırsan diyorlar bir ay önce babam evladımızsın dedi ama annem az önce baban ve ben Hakkımızı helal etmiyoruz bunu bil dedi ben kendime zarar veriyorum çünkü olmuyor inanın Allah beni affetsin ama Yaşadığım sorunları bir Allah bilir bir de ben. Yine de olmuyor olmuyor geçen kendimi Bıçakla kesiyordum annem gördü ve buna rağmen şimdi gelip böyle söyledi Açıkçası annem her hatamda en küçüğünde hata yokken bile aşağılar vurur.. Babam da ön yargılı inançlı insanlar ama neden hakklarını helal etmiyorlar bu durumda ben açılırsam Ömür boyu cehennemde mi yanacağım ama bu şekilde yapamıyorum Ağlayarak yazıyorum ben ne yapacağım 20 yaşındayım bu arada.ünideyim geldiğimden beri dışarıya hiç çıkmadım evin önüne bile çünkü çıkamıyorum bu hâlimle... Şimdi açılırsam haklarını helal etmedikleri için açık kalmanın günahının yanında Ömür boyu cehennemde mi yanıcam? Ölmek istiyorum 😢😢
Annem ve babam hakkını helal etmiyor?