İşsizlik Türkiye'de başlı başına depresyon sebebi. 600 lira da psikologa verilmez. Bir arkadaşını kap, böyle iyi dinleyen biri olsun. Gidin denize, parka, sakin bir ortama, pikniğe falan bütün dertlerini anlat rahatla. O da sana anlatsın. Bunu her hafta veya iki haftada bir tekrarlayın.
00 Yorumla
Iki ayda bir cv verdigin yerlere tekrardan cv birak bazen isci alimlrinda alindiktan sonra digerleei cope atilir en olmadi farkli bir sehire yerles is olanagi yuksek olan.
00 Yorumla
+1 yılEgitim durumun nedir? Kimse tecrube sahibi olarak is hayatina atilmiyor
04 Yorumla
Soran+1 yıllisans. tecrubem olmadıgı ıcın almıyorlar
- +1 yıl
Bence sen is begenmiyorsun. O kadar yaygin bir alanda is sahasina sahip bir iktisat mezunu zira
Soran+1 yıliş mi beğenmiyorum. hayır oyle bı durum yok. almıyorlar dıyorum yalan mı soylıcem
- +1 yıl
Is bulamamak cumlesi dusundugum isi bulamadigim anlamani da sahip. Bu sebeple yalan soyluyorsun demedim. Sadece cevremde calistiracak kisi bulunamadigi yonunde sikinti varken senin is bulamamani garipsedim hepsi bu.
+1 yılİktisat mezunusun kpss ye asılsana. Bir çok girebileceğin kadro var
04 Yorumla
Soran+1 yılkpss yi bırakmadım zaten onun ıcın ugrasıyorum daha cok olmuyor ama
- +1 yıl
Valla nasıl uğraştığını bilmiyorum ama bu yıl senin için yıldönümü olabilir. 2016 kpss ye şimdiden çok sağlam çalış en az 90 al sonra bak keyfine
Soran+1 yılevet onada hazırlanacagm ınsallah olur
- +1 yıl
teşekkür. umarım hakkında en iyisi olur
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Arkadaşım bak sana tavsiye vereyim kimseyi dinleme...
İster iktisat ister avukat ister mühendis ister minar ister işletme
İş bulursun illaki ama AK PARTİ İKTİDAR DA İken özel sektörlerde torpil olayları çok fazla var iken torpilin yok ise ölene kadar iş bulamazsın sen önce ilk iş değil biyerlerde torpil bulmaya bak
Arkadaşım kayseri okudu farda mühendis
Arkadaşım mimarlık okudu cengiz inşaat mühendis
Arkadaşım işletme okudu çok güzel bir yerde idareci ve bu arkadaşlarım torpilliler ve bunlardan önce ödtülü itü bir sürü başvuru olmasına rağmen alınmadı.
Son olarak türkiyede torpilin tanıdığın yok ise malesef iş bulamazsın...10 YorumlaHerşeyi n bir yeri ve zamani var merak etme bende issizim ama ekmegimin pesinde kosuyorum
Ne is yaparsınız05 Yorumla
Soran+1 yıllisans mezunuyum. iş bulamıyorum
Soran+1 yılartık bı yerden baslamam lazım yeterkı alsınlar
2 tildir is bulamiyrsn tecrubeyle alakali degildir. Meslegin nedir
04 Yorumla
Soran+1 yıllisans mezunuyum iktisat
Soran+1 yılon muhasebeye de deneyım ıstıyorlar almıyorlar program bılmıyormusum. okulda program görmedik biz. adanadayım
Gizli Üye(36-45)+1 yılCanını sıkma, eğitimin nisbetinde olması sart değil alternatif başka işlere bakabilrsin arkadaşım, sana değer veren sevgilin v. s yok mu sana destek olacak
011 Yorumla
Soran+1 yılyok kardesım iyi bir insan da çıkmıyor karşıma :( yalnızım
Cevap sahibi+1 yılAlternatif işler neden düşünmedin illa ki mesleğin mi olacak, mezuniyet neresi?
Soran+1 yılmeslegımle alakalı aramıyorum zaten her işe bakıyorum. çukurova universitesi
Cevap sahibi+1 yılGüzel, biçok pozisyona basvurabilrsin. Satın alma, satış, idari işler galiba bekletiler fazla senin..
Neredensin O da önemli
Soran+1 yılınan beklentım fazla degıl asgarı ucretle baslayım dıyorum gorusmelerde. adanadayım ben
Cevap sahibi+1 yılHhh, bu yüzden sıkıntı olabilir..
Yas 25 29 diyor O kadar var mı?
Soran+1 yılneden sıkıntı asgarı ucret demem mı?25 yasındayım
Cevap sahibi+1 yılHayır canım benim, adana konusu zor olabilir onu demek istedim..
Misal Kocaelideyim ben.
Burada satış danışmanı ( kurumsal firmalarda )
satın alma
idari pozisyonlar
muhasebe mali işler
gibi çok iş bulabilrsin.
Kocaelide kalacak akraba arkadaş varsa, sana buralarda iş bakabiliriz...
Soran+1 yılyok malesef hiç tanıdığımız yok orda. yakın çevrelere bakıyorum bende
Cevap sahibi+1 yılE arkadaşım oralar zor tabi..
Daha cok batıya doğru işler çoğalıyor.
Peki borsa ekonomi takip ediyor musun- +1 yıl
Bana bulsana iş :)
Bende bu aralar nereye gitsem olumsuz yanit alıyorum bu duruma canım sıkılıyor ne diyelim yiyecek ekmegimiz vardir bir yerde 2 yilda cokmus
07 Yorumla
Soran+1 yılevet okulu bıtırelı 2 yıl oldu, artık sabrım tükenmeye basladı heralde ben kısmetsız bı ınsanım :(
Soran+1 yılkpssye de giriyorum 83 aldım o da yetersız kalıyor :(
Soran+1 yılinşallah olur sağol canım
- +1 yıl
Aynı durumdayız maalesef bende aynısını yaşıyorum resmen senin anlattığın gibi maalesef
- +1 yıl
Lise mezunuyum :(
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 378 cevap paylaştı. Öğrenim durumunuz nedir
010 Yorumla
Soran+1 yıllisans
Soran+1 yıliktisat mezunuyum. artk her işe bakıyorum
Soran+1 yılmülakatlara cok gırdım. olumlu gecıyor sonrasında olumsuz donus yapıyorlar
Soran+1 yıldeneyımlı olmamamdan dolayıymıs oyle demıslerdı
Soran+1 yılhaklısın bunu söyleyeceğim yeter artık mal seçiyorlar sanki ya
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılNasıl bir iş arıyorsun, deneyimin var mı?
00 Yorumla
+1 yılhangı ıldesın? ankarda sana yardımcı olabılırım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenimde yok
10 Yorumla
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler