Size cöre 165 boyundaki 75 kilo biri şişman mı balıketli mi?
şişman
balıketli
kafana göre takıl kanks :P
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
sismandir. Ben 168 boy 60 kiloyum ve balıketlym gerisini sen düşün :) ama oyle obezite gibi demek istemiyorum. sisman derken boyundan 10 kilo asagida olmalısın yani 55. . Arada bir 20 kilo fark var. Kilo vermek istiyorsanda senin elinde 15 kilo versen baliketli ideal olursun. sahsen ben 26 kilo vermis biri olarak konusuyorum 86 kiloydum düşün stres üniversite hayati vs derken 86 ulasmstim 4 ayda 26 kilo verdim. sadece sporla. kardiyoya binerek kosarak ve az yemek yiyerek. Çünkü uc ogun yiyorm ama almiyorum cunku metabolizmami hizlandirdim. kilo verince insanin metabolizmasida calisiyor. 15 kiloyu vermen 2/3 ayını alir. imkanin varsa iradeliysen ver derim
Benim gozumde baliketli , buyuk gogus ince bel genis kalca :D
Bencede :D
165 boyunda 65 kilo biri balik etlidir 165 boyunda 75 kilo biri bildiğin tontiş dir 😀😀
Şişmanlık sınırında balıketli
Bencede öyle :D
Cevap
19Cevap
Vücudunun sıkılık ve yağ oranına gore değişir. Kaslı birisi isen balık etli olursun ama kilo kaldıramayan jöle gibi sallanan yumuşak bir vücudun varsa şişman olursun.
Şişmandır. Balık etli olmak farklıdır. Şişmanlık fazla kilolarla alakalı.
Obezdir. Ulan ne balık etkisi kafayı mı yediniz kitle endeksi hesabı yapın obez bu kişi. Balık etli olması için 10 kilo vermesi gerek
yandan bakınca göbek gözüküyorsa şişmansın
gözükmüyorsa balıketli
1.66 boya 45 kilo adam mıdır?
Adam degil kılçıktır.
Kendilerini adam olarak görürler ama malesef.
Cogu turk erkegi oyle.
Ben kendimden bahsetmiştim, hani böyle adam mıdır derken niye böyle anlamında demiştim. Sağolun :(
balık eti 60-65 kilo arasında olur 165 boy için
Şişmansın kank. Takıl kafana göre. ;D
Balık etli şişmanın kibarcası oluyor
Hastayım baliketlileree
Sisman canım
Malesef sismandir...
Şişman tabiki.
şişman
Ayidir bence
Azıcık terbiyeli konuşmayı denesen
Cokseksisin dememimi bekliyodun :)))))))
tonbili
Çok kibarsın :(
Balıketlisin! ;)
Birazcık şişman.
şişman
Balık etli
Şişkodur
D azıcık kilolu :)
tosun :D
Şişman.
ben erkeyim
şişman biraz bence