Ayakkabıyla 170 fjfkckv neyse ya psikolejik olarak kötü hissediyorum diyetteyim de annemde uyuzluğuna iyi yemek yapıyor babam sanki bilerek en sevdiğim tatlıları alıyor eman eman eman
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Vüzut sıkıldığında bağlı. Ama azcık versen çok iyi. Olur 5 kilo kadar. Ama gelişigüzel verme spor yaparak ver ki şekil alsın
Vücut ölçülerim 90 69 93 çıktı sıkı değili galiba kaç haftada veririm günde 2km yol yürüsem bir şey yemesem sonra egzersiz yapsam?
Evet sıkı olman lazım biraz daha. Yıl yürüme ip atla plates yap. Mekik çek. Dans et (daha eğlenceli olur) Çok aç kalma bi anda diyeti bozup daha fazla kilo alabilirsin. Yine lezzetli ama az kalorili ye.
Yürüme var, dans etmede önceden vardı sınav senesi diye yok artık, egzersiz günde yarım saat ayırırım
Yarım saat yetmez. Şöyle yap ara ara. Sabah öğle ve ikindi 20 şer dk
Sınav öğrencisiyim abla ya
Ne diyeyim ablam, umarım verirsin kolay gelsin sana
Çok sağoll ✨🤍
💕
Bence 3 kg versen iyi
Bencede hatta 4
Bence de
Vücut yapına göre değişiyor knk kemik kalınlığı doluluğu vs etki eder
Bundan 1 ay önce fotoğraf çekinmiştik iyiydi kilom göze batıyordu hastanede dedim bir bakayım kiloma 53 falan sanıyor hobidi gırtlak yiyorum yemekleri bir baktım 56-57 e yuh dedim 2 gündür taktım
Çok bişey farketmez 3-4 kg ile abartma bence hem yaşın kaç ki
18
Çok yeme daha gençsin hatta paket yap bana gönder biraz kilo alim 🤣
Deme öyle ya ayy iyice kilolu hissettim neyse hakettim
Zayifsin knk vjfkslsl abartma istersen
Balık etli o boya 50 kilo iyi
50 olduğum zamanlar oldu hatta geçen yıl falan çöp gibi oda sevemiyorum ben biraz kum saati, armut vücut tipini seviyorum
Annem spora gitti 80 kilodan 52 kiloya düştü fiziği süper şimdi
Omggg omggg ne kadar sürede oldu
2 ay ayrıca spor yaparken ameliyat da oldu
Heee ondan o zaman da ben 4 kilo vereyim şükür edeceğim
Ameliyatı sporu bırakıp öyle oldu
Bence tam ideal çok iyi
Fotoğrafta iyide belimi inceltmem lazım vücut ölçülerim iyi çıktı da belden bir 9 cm fazlam var
Göbek var ya fkclckg sonunu düşünen kahraman olamaz göm kekleri, börekleri dediler sonunda kahraman olamadık
Ya kendini nasl iyi hissedersen öyle ol ama fazlan yok çubuk gibi durmaktansa😅
Aynen bende çubuğu sevmiyorum 54 ya da 53 de bırakırım aslında belim incelse yeter (göbeğimi çekince inceliyor ama her zaman çekmekle uğraşmaktansa 2 mekik çeker inceltirim tamam)
👍
Hafif balık etli
Abi sen sporcuya benziyorsun günde 2kmden fazla yürüyüş yokuş, merdiven falan var bayağı, tek öğün yemek ve egzersiz yapsam plak falan kaç ayda gider bu 4 kilo?
Her gün kalori açığı vermen gerek. Gün veremem. Süre degil süreç önemli
O ne oluyor
Aldığından fazla kalori yakacaksın
Ben dün 2000 kalori aldım normalde o kadar yemem annemler bana inat herhalde en sevdiğim şeyler alıp, yaptılar bugün sadece makarna ve salata yedim
Zayifsin ya ne kilosu
Normal
5 kilo ver
4 veririm ya çok zayıfta sevmiyorum ben
5 yıldır spor yapıyorum hep fazladan kilo verir yağ yakarım ki depresyona girdiğim dönemler oluyor 7 8 kilo aldığım o dönemlerde faydasını görmüşümdür hep düşük yağ oranında gezmenin, kendimi salsam bile fazla kilo almıyorum bu sayede
Ben neyim bilmiyorum ben hep kupkuru tahta gibi kategorisine giren kızdım geçen yıl çok iyiydi kum saati oldum bu yılda eylülde çekindiğimiz fotoğrafta çok iyi fiziğim amaaaşu sıralar göbeğim çıktı gibi kiloma baktım 56 kilolu hissediyorum kendimi valla çok kötü hissediyorum
Yıkılma kız kilolu değilsin, normal ayardasın diğer kızlara nazaran onu şöyle hesapla, boyundan 10 çıkart hep o kiloda kalmaya çalış mesela benim boyum 190, yani benim idealim 80 kilo, eğer aşırı kas yapmak için bulk dönemine girmeyeceksem 80 kiloda atletik olarak kalmaya çalışıyorum hep, senin içinse ideal 51 kilo
Geçen biryere gittik arkadaşımla kalabalıktı neyse bir çocuk bana bakarak yemin ederim aynen şunu dedi ayılara yol verin arkadaşım çok zayıf o gün bir taktım neyse kilomu hala 53 54 dür diyordum ölçtüm 56-57 e yuh yani dedim inşallah baskül bozuktur da fjdkfkhk
51 mii ben 56yım ben baya basbalık etliyim
Bunu bir kadına diyebiliyorsa asıl ayı kendisi, sen ona yol verseydin
Yaw 5 kilo 1 ayda verilir amma taktın kafaya, kalori açığı oluştursan yeterli
Tamamdır o zaman çok sağol o ap tal cidden psikolejim bozdu güzel bir gün geçiriyordum
Rica ederim ne demek
Görmek lazım
Onu gösteremiyoruz maalesef
Fiziğini sadece
Zaten onu dedim