Nefes seansı sonrası mide şişkinliği veya mide sorunu yaşamak normal mi?

SADECE NEFES, KİŞİSEL GELİŞİM, SPİRİTÜEL, YOGA ile ilgilenenler cevap versin lütfen.
Şimdi dün bize Yaşam Ve Nefes Koçu geldi. Derdimi filan anlattım yaşam tekerleği çizdi ve her birine isimler koydu sağlık, aile, iş, yaşam vs puanlar filan verdirdi. Ondan sonra beni yatağa 45 derecelik bir açıyla yatırdı. Ağzımı şişeden kesit alınmış pipet koydu (ağızlık yani) nefesi ağzımdan daha kolay alıp vermek içinmiş.50 dakika boyunca gözlerim kapalı olcakmış gözlerimi kapattırdı nefes alıp verdirdi ilk başta sonra nereme yani hangi organıma nefes gidip gitmediğini bulacağını söyledi (gözlerim hala kapalı ve telefondan ritimli müzik çalmaya devam ediyor) sonra aniden böyle midemdeki blokaj yerlerini bastırdı ve nefes al ver dedi sürekli. Bu hissettiğin acılar benden kaynaklanmıyor dedi şuana kadar o bölgende birikmiş blokajın acılarını hissediyosun dedi.40 Dakika böyle nefes alıp verdirdi boyun bölgemdeki blokaj yerlerini bastırdı vs sonra seansın sonuna doğru örtü örttü ve terletti. Güya toksinler vücuttan atılıyormuş. Sonra seans bitti bende ne bileyim böyle midem acıdı, dokununca filan acıyor şu an . Yemek yedikten sonra şişkinlik filan yaşamaya başladım dünden beri. SONRA ONA TELEFON ETTİM BANA GAYET BU SÜRECİN NORMAL OLDUĞUNU, NEFESTEN SONRA BANA TATMİNLİK GELEBİLECEĞİNİ, UZUN VADEDE SAĞLIK SORUNLARI YAŞAYABİLECEĞİMİ SÖYLEDİ SİZCE BU NORMAL Mİ? METİN HARANIN KİTAPLARINI OKUYNAN VARSADA SORUMA CEVAP VEREBİLİR.. ?
Nefes seansı sonrası mide şişkinliği veya mide sorunu yaşamak normal mi?