Spor yapabiliyorum, sorunsuz koşabiliyorum, uzun yürüyüşler yapabiliyorum.
Esnek düz taban biri komando olabilir mi?
Spor yapabiliyorum, sorunsuz koşabiliyorum, uzun yürüyüşler yapabiliyorum.
Sadece başımdan geçen gerçek olayı anlatayım yorumu siz yapın. Askere dağcı komando olarak yazdılar ( sonradan başladı gönüllülük esası) çok atletik bir vücudum vardı zaten ilk tercih çiftçi, inşatcı, sanayici bu gurubun doğal olarak gelişiyor zaten vücudu ve sonra sağlık tabiki ama düşünün 80 kğ nin üstünde bir komando birde makineli tüfekçi ayırdılar her babayiğidin harcımı üstünde 60-65 kilo yükle diğer komandoların 4 5 kğ g3 ile zorlansıkları dağlarda dolaşmak helikopter ve kamyondan intikal etmek bunu ancak komandoların komandosu mg3 nişancısı yapabilir. Gelelim sadede, sene 1993 kasımın 28 i askere teslim olduk ilk günümüz yaklasık 1 saat beton üstünde çıplak ayakla ve çıplak vücutla durduktan sonra buz tutmuş kovadaki suyun içine ayağımızı sokup kuru bir yere basarak düz tabanlık testini geçmiş olduk ve ayak parmaklarımız dondu kızardı askerden geldiğimizde daha tam olarak , iyileşmemişti, o kodar muayeneden geç seni dağcı komando yazsınlar birde acemi birliğinde tekrar bu işlemlere tabi tutul O anda anladım"Mantığın bittiği yerde askerliğin başladığını".
Duz tabansan askere bile almıyorlardi sanki yanılıyor muyum
yok baskan bir arkadas komando yapmıs, diger biri piyade er yapmis
Askere kesin alıyolar agrısızları bir rigit var agri yapan bide flexible mi ne var agrisiz
ben flexibleyim galiba
anladım tesekkurler
Komando olmak için en küçük ayrıntına kadar bakıyolar sağlık kontrolünde doktorlar. Benim bir tane abim komando diyeride burnunda et var diye bırakmişlardı yani çok hafif yamuktu yinede biraktılar. Yani ayağı düşün bide..
Cevap
2Cevap
Arkadaşlar benim de ayağım esnek düz taban galiba ağrı yok ayağımı yere bastığımda biraz kavis var jandarma assubay olurmuyum
Oldin mu
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.

En İyi Cevaplar