Uluslararası Ticaret ve lojistik bölümünü okumak istiyorum... sizce iyi bir bölüm mü maaşı nasıl geleceği var mı? Aranızda bu bölümün isini yapan yapa okuyan var mı
Cevabın nedir?
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 3,1b cevap paylaştı. Abim lojistik mezunu.
16 şubesi olan bir markette çalışıyor. Yerel bir market.
60'a yakın kişinin başında.
Sevkiyatlardan giriş çıkışlardan o sorumlu.
Bir tane odası var. Bilgisayarda yapıyor genelde işlemleri. Aldığı maaş > Asgari ücret. Yemek, Sigorta, Yol onlardan.
Daha 3 aylık gerçi yavaş yavaş artacak ama altındaki işçilerle aynı maaşı alıyor..
Müdür yardımcıları vs de çok yüksek maaş almıyor..
Ama dayın varsa havalimanlarında vs çalışırsın.. Çok çok iyi parası var.
Bulunduğumuz ilde kaldığı için rahat ve yetiyor maaşı.
Ama farklı ilde olsa daha yüksek maaş alır. Ama aldığı yemeğe kiraya vs gider..04 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılLojistik firmasın da muhasebe ve personel sorumlusuyum. Parası fazla yok bunu bilde.
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBizim mali müşavirden daha yüksek rütbeli kimse yok şirkette. O bile 4 bin alıyor.
Herhangi bir bölüm öneremem. Siz ne yapın biliyor musunuz? Parası fazla olan bir bölüm değil de. Gerçekte başaralı ola bileceğin. İler de kendine dahil vatana millete yararlı ola bileceğin bir bölüm seç; böylelikle, hem yapa bileceğiniz bir meslek hem de millete yararlı ola bilecek bir şey yaparsın. Ne yazık ki günümüzün insanları. Yapa bildikleri meslekleri değil de, beceremedikleri, kafalarının alamadığı meslekleri sırf parası var diye seçiyorlar !!
+1 yılben lojistik sektöründeyim ,,, geleceği var gibi :D
03 Yorumla- +1 yıl
ben lojistik okumadım ,, parası iyi diyorlar :D şu an operasyon bölümünde çalışan elemanlar 3000 falan alıyorlar ama yıllanmışlar ki lise mezunları.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
1Cevap
+1 yılbir ara bende dusunmustum bu bolumu
03 Yorumla- +1 yıl
istemediğim üni gelecekti seçim yapmadım seneye gircem. sivil hava ulastırma işletmeciği daha cazip geldi
Evet var
01 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > LOJİSTİKÇİ olan varmı? Uluslararası Ticaret ve lojistik okumak?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat