Bir kızı dövdüm hiç pişman değilim? İyi yapmamış mıyım?

Üni öğrencisiyim. Okula geldiğim ilk günden beri bana kafayı takmış bir kız var. Benim bu kıza en ufak bir bakmam sarkıntım olmadı. Önce üninin daha ilk haftası sevgilisi yanıma geldi. Daha kızını kim olduğunu bilmiyorum adam diyorki kız arkadaşıma bakıyormuşsun!. Dedim yok öyle birşey. Erkek arkadaşı bağırdı çağırdı efendi olayım dedim ses etmedim. Aradan bir kaç ay geçti biz sınıfta bu salakla birkaç kez tartıştık. Hiçbir sebep yokken takmış kafayı? Ama onunla aynı şehirden gelen bir kızın anlattığına göre ağır piskolojik sorunlar yaşamış ve 3-4 lise değiştirmiş. Neyse sevgilisi tekrar geldi "kız arkadaşımla niye tartışıyon" diye. Dayanamadım tekme tokat girdim buna. Ağzı burnu kanadı adamın pişman değilim. İri biriyim kick box ile uğraştım zamanında. Sonra beni okula şikayet ettiler sınıf benim lehime tanıklık yaptı ben haklı çıktım. şu an yaz okulundayız. Bu salak sevgilisinden ayrılmış herhalde adam artık yok piyasada. Sınıfta yine dik dik bakıyordu ne bakıyorsun dedim. Üstüme yürüdü. Sen dur dedim seninle ben görüşürüm. Bunu takip ettim aynı otobüse bindim ineceği yerde indim. Kolundan br tuttum. Ağzına yüzüne verdim tokadı. Okadar rahatım ki. İçimin yağları eridi. Zırıl zırıl zırlattım hayatımın nefreti iğrenç karıyı. Yine olsa yine yaparım. Şikayet edecekmiş beni etsin. Babam milletvekili danışmanlığı yapıyor. Amcam belediye başkanı. Çevrem çok geniş. İçim rahat.
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel 😡😡
Güncellemeler
+1 yıl
Güncl 😡😡😡😡😡😡😡😡
Bir kızı dövdüm hiç pişman değilim? İyi yapmamış mıyım?