Bu tür ünlü giyim mağazalarında çalışanlar var mı aranızda? Normal satış danışmanı, sorumlusu falan ne kadar maaş alıyor full time bilgisi olan var mı? tüm verdikleri şeyler için yani yemeğinden yoluna maaşına kadar ücretleri için bilgisi olan?
Cevabın nedir?
+1 yıllc waikiki KÖLELİKTİR, mağazacılık sektörü yapısı itibarı ile hafta sonu izini olmayan, özel günleri olmayan, geç saat çıkışlı ve kanı beş para etmez zamanında şirkete düz personel olarak girip kolaylık süreçlerinde yükselmiş kişiler tarafından yönetiliyorsunuz. Peki yeter mi? Yetmez! bütün bunlara karşın "kahve rengi burunlu" yönetici yalakası ve sizi kolaylık satabilecek ıq' nün değer seviyelerini bile bilmeyen iş arkadaşlarınız da cabası ;)
10 Yorumla
+1 yıllcw de full time asgari ücret + prim sistem 1100 civari geliyor yemegini veriyor yol karşılamoyrlar. + önerim para kazanmak istiyosan zara yada bershka da calıs. eski bi lcw calısanı olarak bunu söylüyorum :)i
00 Yorumla
+1 yılZara'da çalışsa insan daha ne ister. Çalışanlarında bile çözemediğim bi hava var adamlar bodyguard gibi kulaklarında kulaklık falan takım elbise. Mağazaya girerken tereddüt etmiyorum değil
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
4Cevap
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 352 cevap paylaştı.
+1 yıllcw herşey dahil 900 artı yemek yol ssk veriyor. genelide bu civarda para veriyor herşeyi sayarsan 1200 falan geçer eline yol yemek dahil. ben 600 artı yemek ve 800 artı yemek veriyorum elemanına göre.
00 Yorumla
+1 yılzaranın satış danışmanı bile +2000 tl para alıyor, kotayı tutturunca..
hemen heyecanlanma; oraya herkesi almazlar..02 Yorumla
Soran+1 yılsatış danışmanı dediğimiz mağazada müşterilerle ilgilenen değil mi bildiğimiz? :)) oha! :)
- +1 yıl
aynen..
ama çok iyi bi' firma olduğu için, herkesi almazlar oraya, en azından bi' güzel bi' firmadan referansın olması gerek..
+ dediğim gibi kotayı tutturabilirsen, kotayı tutturabilen yerler içinde genelde kendi şirketinde en iyi personelleri gönderiolar..
+1 yılSanırım en iyisi Boyner,ne zaman gitsem herkes arazi :) Soru soracak birini bulabilmek için mağazayı tavaf ediyorum :D
01 Yorumla
Soran+1 yıl:))) maaş önemli
Gizli Üye(36-45)+1 yılmaaaş askeri ücret. .
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler