evet inanması güç ama uykusuz geçen günlerimin ve uzun araştırmaların neticesinde, bir neslin şarkılarını dinleyerek triplere girdiği, halen daha dinlenmeye devam eden bergen'in aslında illüminatinin kıdemli isimlerinden biri olduğu gerçeğiyle başbaşa kaldım!! şarkılarının analizini yaptığımda gençliği isyana sürükleyen, onların temiz körpe zihinlerini intihar düşünceleriyle doldurmaya çalışan, jiletlemeye teşvik eden kasıtlı şarkı sözleri olduğunu farkettim!! evet bergen onları sex-drugs-arebesk üçlemesine mahkum edip onları manevi bir boşluğa sürüklemeye çalışılıyordu!!!
kocası tarafından suratına kezzap atıldığı bahanesiyle gözünün tekinin önüne getirdiği saçlarını söylememe bile gerek yok! zaten kocası da yahudi bir bankerdir!! gelin şu şarkı sözünü analiz edelim "tanrım sen affetsen ben affetmem." burada yaradanla aşık atıp ondan daha adaletli olduğu mesajını veriyor ve farkettiyseniz "Allah" değil de "tanrı" diyor!! yaaa.
bu arada bergenin ismini aldığı bergen şehri norveçtedir ve biliyorsunuz ki ilk siyonist kongre 1897 yılında bergen şehrinde theodor herzl önderliğinde toplanmıştır!! bu da mı tesadüf?
tüm bunlar hakkında ne düşünüyorsunuz? geleceğimiz hakkında endişeleniyor musunuz benim gibi?
Bergen'in illüminati'nin önde gelen isimlerinden biri olduğundan haberdar mıydınız?
Tanrı demeye neden günahmış gibi bakıyorsunuz. Tanrı demekte yadırgayacak bisey yok, türkçe karşılığı sadece. İbrahim tatlıses de illüminati o zaman, madem unutacaktın beni neden yarattın falan diyor. Ben inanmıyorum bu tarz şeylere. Herkese illuminati deniliyor
Kocası ayyaşın teki ne bankeri :D Kadının mezarı kafes gibi kapalı, adam psikopat olduğu için, öldürdükten sonra gidip mezarındanda çıkaracam dediği için ailesi tarafından yapıldı. Sen ne içtiysen banada versene yavru kuş :D
Hayir Bergen aslinda Amerikan elcisi. Insanlari bunalima surukleyerek hepsini intihar ettiricekmis sonra da amerikanlari anadoluya yerlestiricekmis 😂😂😂 sen ne ictin
Hayret verici ki Iki gun once dogim gunu olan bir kadini srnin işsiz arastirmalarin yuzinden karalayip bircok insanin bir olunun hakkina girdigini bilmeni isterim
En İyi Cevaplar