Son sınıfım, ders çalışma isteğim, gücüm ve motivasyonum yok ve sizce konu olarak ne durumdayım?

merhaba arkadaşlar ygsden iyi puan alırsam fizyoterapi veya diyetetik düşünüyorum.okul ortalama puanım ek 46-47 gelecek.buna göre ygsden en az 420-430 falan almam lazım.kimya bitti tekrar etmem lazım,fizik yarıladım,biyoloji baya bi eksik var ekolojide kaldım,geometride üçgende benzerliğe kadar geldim,matematikte konular bitti gibi problem çözüyorum bu aralar.türkçede dil bilgisi eksik,paragrafları sınavlarda iyi yapıyorum,tarih-coğ-felsefe de 0.dediğim gibi konular sizce çok mu gerideyim,yoksa iyi durumda mıyım.deneme sınavlarında geometri,fizik,biyoloji boş gibi genelde.çünkü konu eksiği çok ve fizikte de unuttuğum noktalar olduğundan boş kalıyor.türkçe genelde 32-35 yaparım.matematik 30 soru 20 falan yapıyorm.sosyalden de yapabildiğim kadar felsefe yaparım tarih coğ 6-7 soru bakarım.ve gelelim motivasyon konusuna.biyoloji eksiğim var biliyorum ama dersin başına oturuyorum ve 5-10 dk geçmeden sıkılıyorum kalkıp içeri geliyorum,ders çalışmamak için sürkli kendime bişey buluyorum.işte silgi almam lazım babamın yanına gitmem lazım,markete gidim de öyle başlim falan diye diye vakit geçiyor.onun dışında ciddi anlamda çalışmaya başladığımda başımda ağrı olabiliyor veya 1 saat geçiyor ders çalışırken ve gözüm çöküyor,ruh gibi geziyorum sonra yatıyorum uyuyup kalıyorum.istek konusunda da aynı ders çalışmam lazım diyorum ailedeki herkese içeri gidiyorum ama mat.açıom kapatıom,fizik açıyorum sonra diyorum,geo kim falan derken yine çalışamadan günü bitiriyorum.ve bazen de çalışsam bile verim alamadığımı düşünüyorum,hemen bigün sonra sınavda çıksa bile unutabiliyorum bazen.ne yapmam lazım şu anda üni.de olanlar veya benle yaşıt benden küçük olup da ben böyle yapıyorum çok verimli oluyorum diyenlerin yorumunu bekliyorum,ve konu bakımından ne durumda olduğumun yorumunu istiyorum şimdiden teşekkürler.
Son sınıfım, ders çalışma isteğim, gücüm ve motivasyonum yok ve sizce konu olarak ne durumdayım?