Ani bir kararla kpss kursuna yazıldım. Ayrıca bu haftasonu açıköğretim sınavım da var ama hiçbirine çalışacak motivasyonum yok. Modum çok düşük. Hiçbir şeye kendimi veremiyorum. Ne tavsiye edersiniz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
6 ayYüreğinden geçeni bir kağıda yaz. Al bu kağıdı karşına ve geç çeşmenin başına. Yüreğini zihnini yoran o kelimeleri cümleleri suya anlat. o ağırlıktan kurtulursun. Birde aç inşirah dinle. Ruhun ferahlanır. Bunları yaptıktan sonra sadece doğru olan ne buna odaklan ve bir karar al. Bu karar da ciddi ol gayretli ol disiplinli ol. Ve sonra hiçbir şeyi kafaya takma. Hem o motivasyonun gelecektir. Hem o çalışma isteği gelecektir. Hemde seni yoran her neyse gidecektir. Tahminimce de bu durum bir duygusal bir çöküşten ibarettir.
132 Yorumla- 6 ay
Evet haklısın. En büyük zaafım duygusallık olduğu için duygularım söz konusu olunca fazla çöküyorum
- 6 ay
Kalp Rabbin mülküdür. O seni senden daha iyi bilir. O yüzden anlat suya gitsin. Bazen de insanın ihtiyacı biraz ağlamaktır. Ama önemli olan zihnini boşaltmak. Dediklerimi yaparsan inanıyorum ki Rabbim ferahlatacaktır 🤲
- 6 ay
Ağlamaktan gözümde yaş kalmadı
- 6 ay
Rabbim yüreğine serinlik versin🤲
- 6 ay
Amin. Allah razı olsun
- 6 ay
Cümlemizden. En kısa sürede toparlarsın kendini umarım kal sağlıcakla 🤲
- 6 ay
Teşekkür ederim tekrardan sağ ol sen de
- 6 ay
Rica ederim ne demek. Umarım her şey dilediğince olur. Ama çok duygusallığa kapılma. İnsanı çok yıpratıyor her anlamda.
- 6 ay
Evet yıpratıyor zaten ama bazı şeyler insanın elinde olmuyor maalesef
- 6 ay
Öyle ama toparlanmakta senin elinde. Hem sen güçlü bir kadınsın. Öyle duygusallaşsan da yenik düşmezsin. Sadece biraz bir yorgunluk seni yıpratmış. Ama az tanıyorsam bunu başaracak birisin.
- 6 ay
Evet güçlü biriyim bunu biliyorum ama güçlü olmaktan da yoruluyor insan bazen
- 6 ay
Evet hep güçlü kalmak güçlü görünmekte yorar insanı. Ama yeterince güç kaybetmedin mi. Artık bu ruh halinden kendini kurtarma vaktin gelmedi mi. Çünkü dökülen göz yaşı yüreklendir. Yüreğin yeterince incinmedi mi. Kendini bu kadar üzmeye senin bile hakın yok bence.
- 6 ay
Melankolik bir insanım. Bazen kendimi acıya itiyorum bile bile
- 6 ay
Fazla ön yargılı bir insansın. Ama zihnini dinlendirmeye ihtiyacın var. Çünkü şöyle baktığım da çok yorulmuş birini görüyorum. Ve bu maalesef zihninin ve yüreğinin yprhunluğu
- 6 ay
Fazlasıyla yorgunum. Sürekli düşünüyorum süreklk
- 6 ay
O zaman uyumadan bir inşirah aç dinleyerek uyu. Gerekirse su sesi aç dinle uyu. Zihninin dinlenmesi lazım. Yıpranmışsın. Biraz da duygusal çöküş yaşamışsın. Ama sen güçlüydün neden böyle zayıf düştün anlamadım. Çünkü hatırladığım kadarıyla aşılmaz bir duvarın vardı senin. Ama bu günler de geçecektir inan. Çünkü sen güçlü bir kadınsın.
- 6 ay
Az önce inşirah süresini dinledim. Evet duvarım aşılmaz sanıyordum. Sonra biri çıktı ve ben gardımı indirdim ve aldım boyumun ölçüsünü. Zaten hayal kırıklığına uğradığım için duvarlıydım. Şimdi daha da kalın ördüm o duvarı
- 6 ay
Umarım biraz da olsa ferahlık vermiştir. Uyumadan önce bir yağmur sesi aç onu dinleyerek uyu. Zihnini rahatlatacaktır. Üzüldüm bu duruma. Karşılıksız mıydı yoksa düGün biri mi değildi , özel ama soruyorum istersen bahsetmezsin. Yaranı deşmek hatırlatmak istemem.
- 6 ay
Kısaca diyim o zaman özele girmeden. Karşılıksız değildi ama yaşanan bazı şeyler imkansız hale getirdi. Güveni yıktı
- 6 ay
Karşılıklı sevgi bulunmaz bir nimettir. O yönden şanslıymışsınız.! Ama güven çok önemli bir şey. O güveni yıktıysa düşünce tarzın şu olsun. Demek ki senin için hayırlı değilmiş. Rabbim bizler için hayırlı olmayanı bir sebeple hayatımızdan çıkarır. Demek ki , nasibinde o yokmuş. Bu tür konular güven ve sadakatle inşaa edilir. Güvenin olmadığı yerde sevgi sessizleşir. Umarım atlatırsın. Ama şaşırmadım değil. Çünkü ; tanıdığım senin o ön yargı duvarın aşırı sertti.
- 6 ay
Evet de işte basiret diye bir şey var. Allah imtihan etmek istiyorsa ediyor bir şekilde
- 6 ay
Olmaz dediğin şey oluveriyor
- 6 ay
İnsan böyle böyle olgunlaşıyor
- 6 ay
Rabbim ; her şey ile imtihan eder. Varlıkla da yoklukla da. Aşk denilen o imtihandan bende geçtim. İnsan yanmadan olgunlaşmaz. Ama biliyor musun bir şey fark ettim sonrasında. Kalp bizim değil ki. Allahım mülkü değil midir. Biz sadece emanetçi değil miyiz. Ben sonradan fark ettim ki , aşk denilen şeyi Rabbimin sevgisini önüne koymuşum. Bence bu büyük bir hata. Yani biz ne yaparsak yapalım Rabbimin rızasını kazanmak için yapmaz mıyız. Peki severken de o rıza için sevmez miyiz. İşte insan bazen de bunun farkında olmaz. Severken kendisi için sever. Sonra da yanarak bazı gerçeklerin farkına varır.
- 6 ay
Evet bir insan sadece Allah'ın rızası için sevilmeli. Emanet olarak görmeli. Kalıcılık da o şekilde oluyor
- 6 ay
Bak gerçekten yaşanan bir şeydi kısaca anlatayım. Düşüncen bakış açın değişir hızlıca atlatırsın bu durumu. 12 yıl aralıksız çalıştım. Tek gayem evim olsun ve evleneyim diye birikim. Ev alacak parayı vaktiyle biriktirdim. Biri de çıktı karşıma dedim evleneceğim kadın bu. Ama sonrasında o öyle bir yanlış seçim oldu ki maddi manevi yıkıldım. O zamanlar ev alabilecek araba alabilecek her imkana sahip iken ve evlenmeye hazır iken nasip olmadı. 2.5 yıl acısını çektim. Ve sonra işsiz güçsüz aciz bir insan olmayı tercih ettim. Namaz koşmazdım namaza başladım. Ara ara kurân okumaya başladım. Bir imtihandan geçtik. Ama bir şeyin farkına vardım. O zamanlar dilimden şükür ü düşürmüştüm. Rabbimin huzuruna çıkmıyordum. Huzurlu ve mutlu olduğumu zannediyordum. Bugün hiçbir şeyim yok. Ama çok huzurlu ve mutluyum. Çünkü Rabbimin rızasını unutarak çıkmıştım o yola. Ama şimdi hep hayırlısını dilerim. Nasibe bakar daima kendimi Rabbimin huzurunda bulurum. Demek ki Rabbim bana acımış ve beni o sahte hayattan hakikate ulaştıracak kapıyı aralamış. Bugün işim yok param yok hiçbir şeyim yok. Ama Rabbim nasip ediyor işte oluyor para da geliyor. O yüzden kendinden mi seviyorsun , Alahın rızasından mı bakmak gerek. Öncelik onun. Kalp onun. Mülk onun. Ben hatamı kabullendim. Ve artık eskisi gibi değilim. Çünkü ; önceden paraya malıma güveniyordum şimdi Rabbime. En büyük hatam budur. Umarım yormamışımdır sadece farkındalık olur belki diye yazmak istedim. Teşekkür ederim.
- 6 ay
Estağfurullah teşekkür ederim. İslam'da şu vardır: Yarın ölecekmiş gibi ahiret için, hiç ölmeyecekmiş gibi dünya için çalışmak gerekiyor. Hem ahireti hem dünyayı aynı anda götürmemiz gerekiyor. Tek yönlü düşünmemek gerekiyor.
- 6 ay
Tabiki. Zaten bazı şeylerin farkına vardığımız da insan da öfke de azalıyor sinir de azalıyor. Daha sakin , daha duyarlı , daha saygılı ve anlayışlı bir toplum oluyoruz. Ama yaşadığımdan şunu biliyorum ki , namaz kılsakta ayrı bir sınavdayız. Kılmasakta. Ve nefsimiz o kadar güçlü ki , onun ile verilen o mücadele çok Çetin. Çalışmak önemli. Rabbim çalışmayanı sevmez. Hem namazımı aksatmayacağım , hemde para kazanacağım bir iş bakıyorum. Zaten her gece yattığımız da bir nevi yarı ölümlü olmuyor muyuz. Ama işte insan hiç ölmeyecekmiş gibi yaşıyor. Ben artık kendi içimde arınmaya çalışıyorum. Ve gerçekten dünyevi olan çoğu şey artık bana değersiz geliyor.
- 6 ay
Haklısın
- 6 ay
Esenle kal 🤲
- 6 ay
Sağ ol sen de
- 6 ay
🤲
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)6 ayMotivasyon bazen işi kolaylaştırır ama etkisi uzun sürmez. O yüzden disiplin kazanmalısın, vücut, beyin bu işi yapmadan duramamalı. Disiplin icin de ben genelde katı davranırım kendime 😂. For example, bunu da yapamayacaksan ne işe yarıyorsun kalk da yap derim😢
17 Yorumla- 6 ay
Kendine acımasız davranmak mı? Ben bazen kendime o kadar üst düzey acımasız davranıyorum ki bu sözleri söylemem işlemez bana düşün artık gerisini
Cevap sahibi6 ayO zaman disiplinli birisi sana bu yolda arkadaslik yapacak
- 6 ay
Maalesef şu an çevremde kpss çalışan arkadaşım yok
Cevap sahibi6 ayKpss calismasi mühim değil ki sana calismayi hatirlaticak, düzeninde yardimci olacak birisi lazim
- 6 ay
Anladım. Şu an o da yok gibi
Cevap sahibi6 ayHicbir sey yok değildir illaki vardır yaptıği işi sevkle yapan biri, bulunur
- 6 ay
🤷🏻♀️
6 ayBazen ben de yapmak istemedigim şeyler için motivasyonum olmuyor mecbur yapıyorum çünkü biliyorum ki yaptıktan sonra çok mutlu ve özgür hissediyorum
Kendine bir duygu seç yaptıktan sonra hangi duyguyu en yoğun yaşıyorsun ona odaklan ve onu yaşamak için motive edebilirsin kendini15 Yorumla- 6 ay
Duygu nasıl seçilir ki?
- 6 ay
Kağıda yaz hepsini illaki biri ağır basar
Renkli de yazabilirsin
En çok senin hoşuna giden olabilir - 6 ay
Kendi duygularımı mi yazicam hissetmek istediğim duyguları mi tam anlamadım
- 6 ay
Evet hissetmek istediğin
Tam tersini de yapabilirsin yapmazsam hissettiğim duygular gibi - 6 ay
Hissettiğim duygularin dışına pek çıkabilen biri değilim. Kendimden çok dış faktörler beni daha çok etkiliyor
6 ayBen de kpss sebebiyle işten çıktım. Bu kararı alırken çok zorlandım. Etrafımda danışabileceğim kimse olmadığı için bu hesabı açtım. Birkaç gün gez dolaş kafanı dağıt. Motivasyon gelmesini bekleme sürece başla. Çünkü motivasyon gelmesi uzun sürebilir🙏
15 Yorumla- 6 ay
Haklısın. Teşekkür ederim. Senin hangi bölüm
- 6 ay
Rica ederim🙏 Ben önlisans olarak hazırlanıcam.
- 6 ay
Anladım. Hakkında hayırlısı olsun. İnşallah kazanırsın
- 6 ay
Amin. İnşallah sizin de hakkınızda hayırlısı olsun 😊
- 6 ay
Amin teşekkür ederim :)
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
6 ay
Merhaba Nightwalk35! 😊 Öncelikle, böyle hissettiğin için kendine yüklenme olur mu? Hepimizin motivasyonunun düşük olduğu zamanlar olabilir. Kendi içindeki enerjiyi keşfetmek biraz sabır gerektirebilir, ama başaracak güç sende var! 💪
Adım adım ilerlemeyi dene. Büyük planlar yerine, bugün sadece bir saatini ders çalışmaya ayırmayı hedefle. Sevdiğin bir parça çalıp çalışma ortamını kendine güzel hale getir. İlk adımı attığında genelde gerisi gelir. 🌟
Sınav haftasının bir dönem olduğunu ve geçeceğini unutma. Kendi potansiyelinin farkında ol ve bu dönemi öğretici bir deneyim olarak görmeye çalış. Belki güzel bir sonbahar yürüyüşü yaparak ya da bir fincan sıcak kahveyle kısa bir mola verebilirsin. Düzenli ve küçük çalışmaları alışkanlık hâline getirirsen, motivasyonun da artar! 🍁✨
Unutma, her zorluğun içinde bir fırsat gizlidir. Kendine güven ve küçük bir adımla başla 🌟👏00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
14Cevap
- Eğitim & Kariyer konusunda 38,3b cevap paylaştı.
u 6 aykendini zorlayabilirsin motivasyona ihtiyacın yok zorunluluk gibi düşün.
10 Yorumla
6 ayBEnde yazılacaktım ama yanıma bi yancı bulamadım ve kurs fiyatları çok pahalıydı. Kazanamazsam çöpe atılan bi para olmasın diye youtubeden falan bakıyorum.
Düzenli çalışamıyorum çünkü ders çalışma kültürüm yok artı yaşta kemale erme arefesinde olunca.. Şimdiden bol şans
12 Yorumla- 6 ay
Teşekkür ederim
- 6 ay
Sana da bol şans
Peygamber efendimizin kızı Hz. Fatıma'ya tavsiye ettiği halsizlik bıkkınlık duasını biliyor musunuz
Günde 1 kere
Ben çok faydasını gördüm inşallah sizlerde faydasını görürsünüz kardeşim113 Yorumla- 6 ay
Hayır bilmiyorum hangi dua
- 6 ay
Buraya yazabilirsiniz
- 6 ay
Youtubeda var mı
- 6 ay
Bak ben bunu ilk öğrendiğimde her beş vakit namazdan sonra yapıyordum şu anda günde bir kere yapıyorum Sabah namazından sonra
Çok faydasını göreceksin Allah'ın izniyle inşallah ihmal etme
Hastalık ve pislikler var bugünlerde ama Allahu Teala bize şifa olacak dualar ve peygamber efendimizin şifa niyetinde öğrettiği şeyler de var bunları bilip uygulamamız gerekiyor
Öğrendiğimizi amele dökmedikten sonra bir anlamı kalmaz
Ben bunu kağıda tek tek not da etmiştim tavsiye ederim - 6 ay
Teşekkür ederim
- 6 ay
👍🏻
- 6 ay
Siz ds
- 6 ay
Siz de
6 ayŞu anda mesleğinle alakalı bir işte çalışıyor musun?
23 Yorumla- 6 ay
Hayır bıraktım
- 6 ay
İşte bak şimdi bırakmanın bir sebebi vardı çalışma şartları kötüydü parası azdı falan artık aklına ne geliyorsa, şimdi bir A4 kağıdını ortadan ikiye kalemle böl, bir tarafa bunları yaz, sonra diğer tarafa kamuda çalışırsan neler elde edeceğini yaz. Tabi onun da kendine göre artısı eksisi olucaktır. Bunlar sana motivasyon verir umarım. Bu arada senin mesleğini kamuda yapan birini bulup onunla konuşabilirsin zorlukları güzellikleri neler daha çok bilgi edinirsin.
- 6 ay
Kamuda çalışan hemşire tanidiklarim var evet. Şu an motivasyonum genel duygu durumumdan kaynaklı yok gibi. Tek meselem ders değil maalesef o yüzden
Canımm, öncesinde biraz kafanı dağıtacak sevdiğin şeylere yönelebilirsin zorlama kendini 🌸
12 Yorumla- 6 ay
♥️🌸
Bulursan bunu yapmak için motivasyon banada haber et
11 Yorumla- 6 ay
İnşallah
Gizli Üye(25-29)6 ayBensin bennn. Benim de yok ama resmen dakika sayarak da olsa her gün oturuyorum
122 Yorumla- 6 ay
Her gün oturmak da bişey. Ben onu da yapamıyorum. Her gün oturup ne kadar calisiyorsun
Cevap sahibi6 ay2 saat ama molalar veriyor sürekli neticede yine ilerlemiş oluyorum bu srneye yetişmese bile seneye hazır olurum gibi bu yavaşlıkla
- 6 ay
Her gün düzenli çalışıyorsan eger 2 saat gayet güzel bence
Cevap sahibi6 ayÇalışıyorum ayni zamanda çalişmasam kesin güzel yapardim ama calişmamak zor
- 6 ay
Allah kolaylık versin
- 6 ay
Bölümün ne
Cevap sahibi6 ayOkul öncesi
- 6 ay
Allah yardımcın olsun. İnşallah kazanırsın memuriyeti de
Cevap sahibi6 ayAmin inşallah belki yeniden bir bölum de olabilir yasimiz genc ya
- 6 ay
Kaç yaşındasın? Hangi bölüm düşünüyorsun
Cevap sahibi6 ay26 yazılım istiyorum
- 6 ay
Aha ben
- 6 ay
Kız sen nerden çıktın ben kendimle mi konusuyorum😂
Cevap sahibi6 ayAjahshs 😅olur inşallah otur masayaaa bu bölüm sayısal ister tembelliğe yer yok maalesef
- 6 ay
Ben zaten açıktan yönetim bilişim okuyorum şu an bi de çalışabilsem sınavlara
Cevap sahibi6 ay😄😄 insan insana hatta hayalleri benzerr
- 6 ay
Evet :)
- 6 ay
Gizliden çıksana kız ikizimi bulmuşum takipleşelim😂
Cevap sahibi6 ayBu srne yönetim bilişime yazilacaktim pisman oldum zor mu sinavlari
- 6 ay
Zor evet ama üniden üniversiteye değişiyor olabilir benimki yazılım agırlıklı
Cevap sahibi6 ayİstek atayim direkt
- 6 ay
Tamam olur
6 ayModum çok düşük demişsin bence önce onu düzeltmeye bak. O yerine gelirse odaklanman ve isteğin de artar.
10 Yorumla
6 ayDers çalışmanın ve çalışmamanın sonuçlarını düşünebilirsin ya da yazabilirsin. Bu seni motive edebilir belki.
10 YorumlaBen de çalışmaya çalışıyorum. Motivasyonum yok
11 Yorumla- 6 ay
😕
6 ayÇaresizseniz çare sizsiniz
110 Yorumla- 6 ay
Allah'tan başka çare yok. İnsan kendisine bile çare olamıyor bazen
- 6 ay
O zaman Allah'tan yardım dile iki rekat hacet namazı kıl madem kendine sözün geçmiyor sözümü yanlış anladın 😀
- 6 ay
Sözünün neresini yanlış anladım
- 6 ay
"Allah'tan başka çare yok. İnsan kendisine bile çare olamıyor bazen" bu yorumunuzdan öyle anladım 🙄
- 6 ay
Tamam ben de diyorum ki ben senin hangi sözünü yanlış anlamışım? Yanlış anladığımı iddia ediyosu
- 6 ay
Çaresizseniz çare sizsiniz derken sanki ben merkeci düşünce yapısı ile yazmışım gibi anladığını düşündüğümden yorumunda Çare yalnızca Allah'tan istenir gibi yorum yaptığınızi düşündüğümden beni yanlış anladığınızı düşündüm 😂
- 6 ay
İnşallah şimdi anlatabildim 😀
- 6 ay
Yok hayır ben anladım. Sadece o şekilde cevap vermek istedim. Yanlış anladığımdan değil
- 6 ay
Anlaşılma sağlandı tamam
- 6 ay
Tamamdır 👍🏻
- Eğitim & Kariyer konusunda 519 cevap paylaştı.
6 ayBiraz kendinizi toparlayın hayal kurun inanın
16 Yorumla- 6 ay
Kendimi toparliyim dedikçe daha çok dağılıyorum
- 6 ay
Oluyor öyle vakit lazım
- 6 ay
Ne kadar vakit lazım acaba..
- 6 ay
Yani bu size bağlı
- 6 ay
Teşekkürler
- 6 ay
Rica ederim
6 ayValla bilmiyorum bende aynı moddayım :((
10 YorumlaBenimde öyle çalışma arkadaşı
10 YorumlaÖzel ders falan düşünseydin keşke
11 Yorumla- 5 ay
Yok yaa özel dersi napicam
5 ayBölüm nedir?
110 Yorumla- 5 ay
Hemşirelik
- 5 ay
Niye
- 5 ay
Merak ettim, öğretmenlik mı diye. O zaman ekstra çalışmanız gereken dersler olacaktı
- 5 ay
Rabbim yardımcınız olsun. Kpssye çalışmak zordur, hele ki sabırla düzenli çalışmak daha zordur, günlük yapılması gereken yığınla iş çıkar durur ve çalışmayı engelleyen duygusal yığınla engelleri de buna ilave etmek gerek
- 5 ay
Daha başlamadım bile çalışmaya
- 5 ay
Peki, internetten hoca ve kaynak tavsiyesi, çalışma programı için yardım isterseniz elimden geleni yaparım
- 5 ay
Teşekkür ederim kursa gidiyorum zaten. Şu anlık yeterli benim için
- 5 ay
Peki, ALLAH yardımcımız olsun. Hayırlı akşamlar
- 5 ay
Amin teşekkürler size de
- 5 ay
Amin ecmain
6 ayAçık öğretim sınavı nedir? Başarılar
14 Yorumla- 6 ay
Teşekkür ederim. Acikogretim üniversite bölümleri hiç duymadın mı?
- 6 ay
Anladım ama senin yanlış hatırlamıyorsam bir sorunu görüp yorum yapmıştım evlilik ile ilgili lisans mezunu hemşireyim dengimi istemek hakkım değil mi falan diye..
Eğer hemşireysen açık öğretime yazılmana hiç gerek yoktu bence bildiğin yoldan devam et. Güzel mesleğin var 💟 - 6 ay
Teşekkür ederim. Ben acikogretime yeni yazılmadım bayadır kayıtlıyım zaten. Bilgisayar alanına ilgim olduğu için yönetim bilişim sistemleri okuyorum.
- 6 ay
İyi dileklerin için de teşekkür ederim :)
6 ayKutuphaneye git
10 Yorumla
6 ayOlmuyorsa zorlama bence
07 Yorumla- 6 ay
Hiçbir şey için zorlamıyorum ki kendimi. Daha doğrusu zorlayamıyorum
- 6 ay
Okuyup da napcan boşwşer jsjsjsjs
- 6 ay
Genel olarak mı böylesin yoksa sadece sınav için mi
- 6 ay
Genel olarak ders çalışmayı sevmiyorum zaten ama şu sıralar hiçbir şeye motivasyonum yok
- 6 ay
Özel hocaya ne dersin iş görür mu
- 6 ay
Hayır. Zaten kursa kayitliyim özel hocayla falan uğraşamam gerek de yok zaten
- 6 ay
Hmm anladımmm
6 ayGelecek kaygısı
01 Yorumla- 6 ay
Bu benim sorumun cevabı degik
Devamını Gör(5)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz