Ders çalışma isteğim yok ne yapmalıyım?

Sera çalışma isteğim hiç yok ders çalışmak istemiyorum derslerimde başarılı değilim şu an açık lise okuyorum bu yıl da dershaneye gidiyorum her gün ama ne kadar ders çalışsam bile isteğim yok bir türlü yapamıyorum hevesim de yok üstelik çok ders de çalışıyorum elimden geldiği kadar gayret gösteriyorum ama yinede derslerimde başarılı olamıyorum ortaokuldan beri derslerimde başarılı olamıyorum ailem de her gün beni sabahtan akşama kadar dershaneye gönderiyor zorla haftada 6 gün dershaneye gidiyorum artık nefret ediyorum soğudum resmen artık her gün dershaneden kaçıp akaşama kadar İnternet kafeye gidip oyun oynuyorum oyalanıyorum zamanım böyle geçiyor yoksa dershanede hiç zamanım geçmiyor akaşama kadar sıkılıyorum aileme de Söylüyorum anlatıyorum ama bana sürekli ders çalış diyorlar baskı yapıyor ailem bir de ailemin benden beklentileri çok yüksek Ailem benim 4 yıllık iyi bir üniversite ve iyi bir bölüm kazanıp okumamı istiyor ama benim ders çalışma isteğim yok zorla ailemin zoruyla her gün sabahtan akşama kadar dershanede ders çalışıyorum bir de üstüne akşam saat 5 te eve geliyorum bu sefer de ailem başımda duruyor beni zorla çalıştırıyorlar evde gece saat 9 a kadar ders çalışıyorum 9 da uyuyorum sabah saat 07 de uyanıp dershaneye gidiyorum her gün ama artık gitmek de istemiyorum ailemin benim için boşuna dershaneye o kadar para vermelerini de istemiyorum bunu aileme de Söylüyorum ama ailem beni dinlemiyor anlamıyorlar beni zorla dershaneye gönderiyor ailem ben zaten üniversite de 2 yıllık normal bir bölüm okumak istiyorum maksat üniversite diplomam olsun en azından bi işim olsun diye bir de kendimi üniversite de geliştirmek için 2 yıllık üniversite okumak istiyorum ama ailem izin vermiyor ailem bana 4 yıllık iyi bir üniversite oku diyor sürekli bunaldım artık şu an eve geldim öğren arası 1 saat sonra yine dershaneye gideceğim akşama kadar ders çalışacağım şimdi aileme ben dershaneye gitmek istemiyorum desem bana kızarlar biliyorum. Ne yapmalıyım?

Güncellemeler
+1 yıl
Artık bunaldım bu dersler yüzünden kafayı yiyeceğim ailem de anlayışlı değil
Ders çalışma isteğim yok ne yapmalıyım?