Gecemezsem dönem uzayacak son senem bide.
Ayrıca kpss var bilmiyorum ruhen de çok yorgunum ne yapmalıyım
Ayrıca kpss var bilmiyorum ruhen de çok yorgunum ne yapmalıyım
İnan sadece sende değil özellikle bahar geldiğinde bir çok kişi yaşıyor aynı problemi. İnsanların birçoğunda harekete geçmek için isteğin oluşmasını beklemek gibi bir saplantı var. Halbuki insanoğlu istek oluşmadan harekete geçince belli bir süre sonra bu istek ortaya çıkabilmekte. Yani kimi zaman istemeye istemeye harekete geçmek, ders çalışma isteğini kendiliğinden oluşturabilir. O nedenle çalışmak için tören beklemeyin, kendinizi zorlayın ve harekete geçin...
Cevap
6Cevap
Sana Uygun ders çalışma saatini bul , mesela ben kafam dolduktan sonra çalışırım (gece) sabah asla çalışmam ha birde ders çalışırken zevk alman lazım mesela bir konuyu ezberlemiyeceksin ogreniceksin yani ders çalışırken bir sey öğrenirken ilgini çekmesi lazim şaşırmam lazim gibi gibi , ben üniversite sınavında tarih ve edebiyat tan çok yüksek netler almıştım bu sayede
Aynı ben 😂😂🤣🤣 Benim ders çalışma isteğim gelince sakince oturup geçmesini bekliyorum.
Valla çalış bı şekilde yoksa tekrar bu streslere giriceksin
Motivasyonunu arttırmanin yolunu bulmalısın gerekirse psikolojik destek almaktan cekinme
Motivasyon videosu izle iyi gelir
Arada kafa dağıt
İçim rahat etmiyor öylede
İşte bu yüzden yapamıyorsun
Okul sınavıysa mutlaka calis
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?